- 31 Ekim 2006
- 2.759
- 2.939
- 698
Üstüme zaten alınmıyorum.. Halk bilmezse hak bilir lafı benim her zaman öncümdür.. Şiir evet bi çok yerde var. Ama altında hep ismim var bir çok yerde yayımlandı şiir portallarında.. Ama kk da bu şekil bulunduğunu bilmiyordum.. Hatta kendim ekledim mi acaba diye emin olamadım ve çok aradım ama bulamadım kendim eklememişim.. Çok üzüldüm tabi ki herkez olayların aslını bilmediği için kendilerinde bir takım düşüncelere kapıldı ama yine de burdan da dile getirmek istiyorum ki isimsiz şiir alıp yayımlayanları en azından şairi bilmiyorlarsa bile alıntı diye yazmayanları kınıyorum...!!!! Blogumda bu yüzden şiirlerin kopyalanmasını kaldırdım hiç bi şekilde alınmıyor çünkü bu olayla çok yerde karşılaştım hani benim şiirlerimi alıpta kendilerinin ki gibi yayımlayan bir çok insanı uyardım ve düzelttirdim bunu ama daha çok olmaması için bloğumda ki yazımları kaldırdım ve antolojiye de şiirlerimi eklemiyorum artık... Sonuçta ben diskalifiye olsam da olmasam da çekiliyorum.. Zaten en mantıklısı bu olacak. Bu şiirin istanbul çapında ikinciliği mevcut dört sene önce Liseler arası yapılan yarışmada imam hatip derneği öndsr tarafından ikinci seçildi.. Keşke katılmasaydım gerçekten verdiğim rahatsızlık için özür dilerim..