Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tez zamanda düzeltir inşallah canımHastalık değil de aile sorunlarım var maalesef biraz problem yaşıyoruz bakalım şu ara geçer inşallah
Allah şifa versin canım, sıcak limonlu su içGünaydınn kızlar dün geceden beri çok kötüyüm acayip derecede üşütme tutuyor ve tüm vücudum sızlıyor uyuyamadım da işe de geldim ama hiç duracak gibi değilim ayağımda da egzama var o iltihaplanmış bir de onun acısı resmen ölmüşüm de haberim yok
Geçmiş olsun canım doktora çiksaydin keşke ilerlemeden
Cuma : 48.7
Pazartesi : 49.00
Fark : +300 gr
Allah şifa versin canım, sıcak limonlu su iç
Inşallah mevsimseldirTeşekkürler ablacım zahter söyledim onu bile zorla içtim elim kalkmıyor resmen inşallah düzelirim ne oldu ben de anlamadım
Çok geçmiş olsun canım. Benimde boğazım agrıyacak gibi sabah uyanınca çatallı gibiydi bitki çatıda içemiyorum yasak. Napıcm blmm yinede dikkat edin bitki çayı içinGünaydınn kızlar dün geceden beri çok kötüyüm acayip derecede üşütme tutuyor ve tüm vücudum sızlıyor uyuyamadım da işe de geldim ama hiç duracak gibi değilim ayağımda da egzama var o iltihaplanmış bir de onun acısı resmen ölmüşüm de haberim yok
Saol kuzum yeni verdim normalde düğün zamanı stresten kilo 13 kilo almıştım, evlendikten sonra zayıfladım bide kilo alınca polikistik over çıktı doktorlar gebe kalmam için vermemi söyledi bende vere vere bu noktalara geldimCanım ben seni gördüm maşallah filinta gibisin hiç kilo vermene gerek bile yok :)
Zayıf insanlarda da pcos var canım. Ama zayıflar da kilo verme olasılığı pek yok. Kilolu olanlar zaten kilo veriyor ama senin daha fazla kilo vermene gerek yok pcoslular da hamile kalabiliyor. İçini ferah tut. Eger durumunuz musaıt ise tüp bebekte yaptırabilirsiniz. Bu ayda tutmazsa eşimle karşılıklı oturup konusacagız gerekirse tüp bebek yaptıracağız açıkçası daha fazla beklemek de istemiyorum zaten 4 yıldır bekliyorumSaol kuzum yeni verdim normalde düğün zamanı stresten kilo 13 kilo almıştım, evlendikten sonra zayıfladım bide kilo alınca polikistik over çıktı doktorlar gebe kalmam için vermemi söyledi bende vere vere bu noktalara geldim
Yasak deyilse bir çay kaşığı bal alsanÇok geçmiş olsun canım. Benimde boğazım agrıyacak gibi sabah uyanınca çatallı gibiydi bitki çatıda içemiyorum yasak. Napıcm blmm yinede dikkat edin bitki çayı için
Bal yasak değil canım ıhlamur felannda yasak değil aslında gebeliğe engel olan ilaçlar ve bitki çayları yasak sadece. Eşime ıhlamur aldırıp içeyim bari bir kaç gun. Bugun temizliğe başlıcaktm hafif boğazım acıyınca başlamadm iyice hastalanırım diye. Eger yarın bişeym olmazsa başlayacagım havalar soğumaya başlıyor. İyice soğumadan yapıp bitireyim bari 3 gunde hallederim inşallahYasak deyilse bir çay kaşığı bal alsan
Ne alaka canım neden hayırsız evlat olasın ki???Selam kizlar
Ben hic iyi değilim. Belki Burda açtiğim 2 Konuyu okumuşsunuzdur...
Kendime Sorular sormaya başladim açaba Hayirsiz Evlatmiyim diye.
O yüzden belki bir iki Gün Ara vermek istiyorum, kendimi iyi Hissetiğimde Size tekrar dönüçem.
Ben okudum konularını canım,Selam kizlar
Ben hic iyi değilim. Belki Burda açtiğim 2 Konuyu okumuşsunuzdur...
Kendime Sorular sormaya başladim açaba Hayirsiz Evlatmiyim diye.
O yüzden belki bir iki Gün Ara vermek istiyorum, kendimi iyi Hissetiğimde Size tekrar dönüçem.
Kolay gelsin canım, iskele kalkarsa bende temizliğe başlayacağım lakin boynum ağrıyor, camları filan başkasına yaptıracağımBal yasak değil canım ıhlamur felannda yasak değil aslında gebeliğe engel olan ilaçlar ve bitki çayları yasak sadece. Eşime ıhlamur aldırıp içeyim bari bir kaç gun. Bugun temizliğe başlıcaktm hafif boğazım acıyınca başlamadm iyice hastalanırım diye. Eger yarın bişeym olmazsa başlayacagım havalar soğumaya başlıyor. İyice soğumadan yapıp bitireyim bari 3 gunde hallederim inşallah
Geçmiş olsunKolay gelsin canım, iskele kalkarsa bende temizliğe başlayacağım lakin boynum ağrıyor, camları filan başkasına yaptıracağım