- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Hem de nasil telafi edecegim göreceksinizcanim kaptanim :))Lonely single girl +1 kilo ile etabın sonuncususun, nasıl telafi edeceksin bekliyorum
nazaarboncukk +100grm ile senden de bekliyorum cevabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de nasil telafi edecegim göreceksinizcanim kaptanim :))Lonely single girl +1 kilo ile etabın sonuncususun, nasıl telafi edeceksin bekliyorum
nazaarboncukk +100grm ile senden de bekliyorum cevabı
Kaplumbağanin kuyruğumu oluyo o maksatlanmi yapmişlar farkli maksatlanmi Allah bilir ...Kizlar merhaba
Bugun sürprizyumurtadan cikan oyuncak kaplumbagaya bakar misiniz ya bu ne :) sacmalikEki Görüntüle 2931003
Selam kizlar..bu aralar ne iştir bilmiyorum herkezin aile sorunu var...@moni..ben sadece kilo bildirimi yapsam olurmu...gerçekten iyi değilim...
Sapıttılar resmenKizlar merhaba
Bugun sürprizyumurtadan cikan oyuncak kaplumbagaya bakar misiniz ya bu ne :) sacmalikEki Görüntüle 2931003
Hayrolsun canımSelam kizlar..bu aralar ne iştir bilmiyorum herkezin aile sorunu var...@moni..ben sadece kilo bildirimi yapsam olurmu...gerçekten iyi değilim...
Çok teşekkür ederim canmAllah hayra çıkarsın canım
Hastalık değil de aile sorunlarım var maalesef biraz problem yaşıyoruz bakalım şu ara geçer inşallahKuzum kendini rahatsız hissediyorsan bildirim de bulunmana gerek yok rabbim şifanınversin dinlen. Burayı dusunmee
Tam anlamadim canim ne oldu acabaSelam canım ve ben de bir gün önce bir fotoğraf paylaştım bu konuda çok güzel bence Lonely single girl ben de bu oldu
Benimki de ayni ne dene biliyor musun bjr ayaginin altina (tartinin) pecete koy benim boylece dogruyu gostwrmeye basladi alti sallanfigi icin her cikmaya farkli gösteriyorKizlar ben Kafayi yiyorum
En doğrusu fayans da tartılması ayağında sıkıntı yoksa bu sefer artı cıkma ihtimali de cok yuksekKizlarrre 12 sayfa mesaj var hepsini okumaya vaktim yok:)
Tam anlamadim canim ne oldu acaba
Benimki de ayni ne dene biliyor musun bjr ayaginin altina (tartinin) pecete koy benim boylece dogruyu gostwrmeye basladi alti sallanfigi icin her cikmaya farkli gösteriyor
Tam anlamadim canim ne oldu acaba
Geçmiş olsun canım doktora çiksaydin keşke ilerlemedenGünaydınn kızlar dün geceden beri çok kötüyüm acayip derecede üşütme tutuyor ve tüm vücudum sızlıyor uyuyamadım da işe de geldim ama hiç duracak gibi değilim ayağımda da egzama var o iltihaplanmış bir de onun acısı resmen ölmüşüm de haberim yok
HaSelam yazıp ardından gelen kelimelere basalım ne olacak dedin ya onu diyorum :)