serbest günlük

Kizlar merhaba
Bugun sürprizyumurtadan cikan oyuncak kaplumbagaya bakar misiniz ya bu ne :) sacmalik
Screenshot_20211010-210314_Gallery.jpg

Pazar günü

Sabah
2 dilim beyaz peynir
2 esmer ekmek üzerine light sürme peynir + dilimli turb
Birazcik meyve
Bir kac dilim salatalik ve domates
2 büyük siyah cay

Ara
1,5 dilim kek

Aksam
4 yk havuclu kabakli salata
2 yk patatesli köfte
3 yk Pirinc

1,5 Su
1 yesil cay

Spor yok

Kizlarrre 12 sayfa mesaj var hepsini okumaya vaktim yok:)
Selam canım ve ben de bir gün önce bir fotoğraf paylaştım bu konuda çok güzel bence Lonely single girl Lonely single girl ben de bu oldu
Tam anlamadim canim ne oldu acaba
Kizlar ben Kafayi yiyorum 🙈😧
Benimki de ayni ne dene biliyor musun bjr ayaginin altina (tartinin) pecete koy benim boylece dogruyu gostwrmeye basladi alti sallanfigi icin her cikmaya farkli gösteriyor

Kizlarrre 12 sayfa mesaj var hepsini okumaya vaktim yok:)

Tam anlamadim canim ne oldu acaba

Benimki de ayni ne dene biliyor musun bjr ayaginin altina (tartinin) pecete koy benim boylece dogruyu gostwrmeye basladi alti sallanfigi icin her cikmaya farkli gösteriyor
En doğrusu fayans da tartılması ayağında sıkıntı yoksa bu sefer artı cıkma ihtimali de cok yuksek

Günaydınn kızlar dün geceden beri çok kötüyüm acayip derecede üşütme tutuyor ve tüm vücudum sızlıyor uyuyamadım da işe de geldim ama hiç duracak gibi değilim ayağımda da egzama var o iltihaplanmış bir de onun acısı resmen ölmüşüm de haberim yok

Günaydınn kızlar dün geceden beri çok kötüyüm acayip derecede üşütme tutuyor ve tüm vücudum sızlıyor uyuyamadım da işe de geldim ama hiç duracak gibi değilim ayağımda da egzama var o iltihaplanmış bir de onun acısı resmen ölmüşüm de haberim yok
Geçmiş olsun canım doktora çiksaydin keşke ilerlemeden

X