- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
bilinçaltına kodlama hemen artı çıkarım diye, telafi ederim ve eksi çıkarım deYarın kayınvalidem bizi doğum gunu kutlamaya cagırdı kuçuk gorumcemin doğum günüymüş kesin p.tesi gunu artı cıkarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilinçaltına kodlama hemen artı çıkarım diye, telafi ederim ve eksi çıkarım deYarın kayınvalidem bizi doğum gunu kutlamaya cagırdı kuçuk gorumcemin doğum günüymüş kesin p.tesi gunu artı cıkarım
Zaten telafi ederim o konuda sıkıntı yok da artı cıkmak da istemiyorum açıkcası. Şimdi yemesem küserler biliyoeum mecbur az da olsa yemem gerekiyor neyse akşam yemeği yemeden gidiyim baribilinçaltına kodlama hemen artı çıkarım diye, telafi ederim ve eksi çıkarım de
rabbim gönlüne ferahlık versin canım.Kızlar biraz problemlerim var kusura bakmayın ne Bi şey yiyip içebildim ne de yazabildim maalesef
Allah hayra çıkarsın canımKızlar biraz problemlerim var kusura bakmayın ne Bi şey yiyip içebildim ne de yazabildim maalesef
ilk tartını baz almalısın ve tekrar tekrar tartılma
Kuzum kendini rahatsız hissediyorsan bildirim de bulunmana gerek yok rabbim şifanınversin dinlen. Burayı dusunmeeKızlar biraz problemlerim var kusura bakmayın ne Bi şey yiyip içebildim ne de yazabildim maalesef
Rabbim gönlüne ferahlik versinKızlar biraz problemlerim var kusura bakmayın ne Bi şey yiyip içebildim ne de yazabildim maalesef
Rica etsem Nutella şifresi bana verirmisiniz pekiValla bugün bende dehşettim
Uzuuun bir aradan sonra ilk kez nutella kaşıkladım
Nutella çikolata bitti mi pekizaten şu an serbest yiyorum. yazmak için yazdım. nutella bitti ama. yok artık. çikolata falan almayacağım.
Gunde 2 bardak dan fazla yeşil çay tüketmek sakıncalı diye biliyorum canım 2 bardak yeterliGünaydinn Hanimlar
Dünki menüm
Sabah
2 kahve
Ara
2 yesil cay
2 icli köfte ( icli köfte yaptim dün)
Aksam
2yk Pirinc
1 icli köfte
1 kase salata
3 yk patatesli köfte (firinda)
Ara
1 dilim kek
Icecek
Toplam 5 yesil cay
900 ml Su
Spor yok
Nutella ile ne yapacaksınız kiNutella çikolata bitti mi peki
Nutella ile ne yapacaksınız ki
Anlamadım canımRica etsem Nutella şifresi bana verirmisiniz peki
Afiyet olsun cnm Nutella candır.Rica etsem Nutella şifresi bana verirmisiniz peki