serbest günlük

Yok ya birisi yoktur sıkma canını biraz bunalmıştır belki sen biraz süründür o cezasını çeker zaten

Hsklısın canım veldiği zaman görüşeceğim hatta gerekirse bir aile terapisti ile de görüşecez bu guvensizlik ile yaşamak beni mahvediyor

Güven olmadan olmuyor cidden ama seninki güvensizliği verdikten sonra kendine çeki düzen verdi mi o da önemli ben bir türlü güven sorunumu aşamadım çünkü benimki yapıyordu olan çocuğuma oldu şimdi ben korunurken oldu kızım yoksa böyle bir hayat yaşamasını istemezdimm anne babası ayrı olarak

Bilemiyorum kendisine çeki düzen verdi mi beni. Haberim yokken herşey yapar benim yanımda bişey yapmadıgına bakma sen

Bilemiyorum kendisine çeki düzen verdi mi beni. Haberim yokken herşey yapar benim yanımda bişey yapmadıgına bakma sen
Canim benim, esin de 23 yaşındaydı yanlis hatitlamiyorsam. 60kiloyum da dedigi gibi daha cok cok gençsiniz, erkekler kizlar gibi degil 30una kadar tam olarak olgunlaşamiyorlar bazilari. Ben 27 yaşımda evlendim annesiyle kaliyorduk. Sabah kalkiyordu benim yanimdan kalkip 15 dakika da annesinin yatagina girip yatıyordu ben cayi hazirlarken :))) benim hikayemi kizlar biliyor zaten de... diyecegim su ki hani cocugum olsa da ona mi vericem dedin belki de sinirle ama yaralanan o babasiz buyuyen cocuga oluyor inan. Ya dedigin gibi bi terapiste gitmelisiniz duzelmek icin ya da evlilik tam oturmadan cocuk dunyaya gelmemeli. Sen cok istiyorsun biliyorum ama daha onunde kocaman seneler var insallah.

Ben neden cocuk istiyorum bazen anlıyorsunuz dur beni az cok iyi kötü ne oluyorsa mesajlarımı buraya yazıyorum ben evde yalnız kaldığım için ve ayreten yalnız kalmak dan korktugum için bir evladım olsun onunla vakit geçirebileyim diye istiyorm ama daha bizim evliliğimiz tam oturmamışken cocuk olması da bana artık garip geliyor eşimle de konusacagım gerekirse aile terspistine gideceğim yoksa sürekli Boyle kavga gürültü beni cok yoruyor.

Mantıksız konular için kavga ediyoruz beni evde bırakıp gidince ne gibi bir zevk alıyor anlamıyorum yalnız kalmak dan hoşlanmadıgımı kendisi de cok iyi biliyor anlamıyorum ya beni önemsemiyor yada umursamıyor anlam veremiyorum onlarla gorusmek için evdeki huzursuzluğa katlanıyor 2 gun sonra görüş arkadaşların ile zaten bugun gideceksin fuara rahat rahat hesap vermeden egeleneceksin yok illa gidecek evde huzursuzluk cıkaracak Allah bilsin yaptıklarını beni üzdü kırdı akşam vakti

mesela aldatma kapasitesi var mı?
O tarz bişey olmuştu zaten bu yuzden guvenemiyorum kendisine. Yarım saat önce de aradı artık içi kabul etmiyor farkındayım kendisini affetirmeye calısıyor neyse konustum sokacagım lafları da soktum bundan sonra herhalde yarım saat de bir seni arayacagım diyor bana bende hesap vermek zorunda değilsin niye arıyorsun dedim oda yok sen napuyon diye arayacam dedi
Ben asıl sana hesap vermek zorunda değilim dedim oyle konustuk barışmak için yer arıyor kafama sıçayım keşke gitmeseydim diyor Boyle dedikden 15 gun sonra yine aynısını yapıyorsun değişen bişey yok dedim hanımım izin vermiyor gönülsüz ben gelmiyim sonra görüşürüz diyemedin onları önemsediğin kadar beni önemsemiyor Sun demek ben bunu anladım felan dedım

mesela aldatma kapasitesi var mı?
Hani oyle birisiyle yatma etme mevuzusu gibi bişey yakalamadım ama yarı çıplak kadınlara mesaj attığını biliyorum cok kavga edip evden gitmiştim küs kalmıştım günlerce bayadır da oyle bişey olmuyor zaten bu tarz şeyler gordugum anda onu bırakıp gideceğime dair yemin ettim

tatlım evliliğini oturtmadan çocuk yapma. bir abla tavsiyesi sana. çocuk tek başına mutluluk getirmez. adam bu sefer evde yalnız değilsin diye çekip gider yine arkadaşlarının yanına. mutsuz, iletişimin olmadığı, oturmayan evliliklerde çocuk asla mutluluk getirmez.

o zaman çok mutahasıp bir hayatı yok. ne bileyim sen peçeliyim deyince, ben daha kapalı bir hayatınız var diye düşündüm. ama adam peçeli, çarşaflı kızla evleniyor ama sosyal medyada yarı çıplaklara mesaj atıyor. ilginç. neyse canım üzmeyeyim seni daha fazla. ama samimi söylüyorum sana adam böyleyse dikkatli ol. böyle güvensizlikle evlilik yürümez. bu sorunu çözmeniz gerekli.

bence de...

Cok haklısınız konusacagım zaten ya kendisine çeki düzen verir yada cocuk yapmayı ve tedaviyi bırkma kararı alacam

Aslında ilk zamanlar böyle değildi ben onu saldıkça daha da kendisi genişledi sonra sıkınca da sıktı oldum. Neyse Allah goruyır zaten bazen ne yapılırsa yapılsın düzelmeyince düzelmiyor bazı şeyler değişmek isterse ben burdayım yok oldguu gibi kalırsa da evlilik zaten yürümez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…