serbest günlük

haklısın canım. evli insan akşam işten eve gelir eşiyle vakit geçirir.

haklısın canım. evli insan akşam işten eve gelir eşiyle vakit geçirir.
Vallahi konusmuyorum sen benim kalbimi kırdın gelip kapıdan geçirmedin diyor asıl sen benim kalbimi kırdın gitme dediğim halde gittin dedim. Evde akşama kadar ben seni bekliyorum bosuna bekliyorum bundan sonra gitmek istediğin yere git hiç haber etmene gerek yok dedim sonucta izin versem de gidiyorsun vermesemde gidiyorsun dedim

bu duruma bir çözüm bulmak gerekir. öyle şey olmaz.

Haklısın canım ayın 1ini bekliyorum hemen kendimi ortaya atmayayım öyle bişey yoksa sıkıntı yaşamak istemiyorum asma takipteyim bırakmıcam ucunu

Boşver canım kalbim kırıldı yarın da gidecek zaten gitsin gideceği yere umrumda değil

Bu konulardan dolayı en başlarda biz de çok kavga ettik en son gittiği yerlere ben de peşinden gittim öyle çözdük ama sırf ben konuşmum diye götürdü yani ben de huylandığım yerlere gidiyordum tek bırakmıyordum şüphelenmediğim şeylerde gönderiyordum

Kuzum gidebileceğim bir yer değil ki sadece erkekler var hatta konum açayım takip et nereye gittysem felan dedi ilk once cay ocagına gidecez dedi bende evden dışarda bir yer de mi görülüyorsunuz dedim oda kimin evine gidiecez mecbur dışarda buluşacaz dedi bende bişey demedim sonra mutfağa geldi emre gile gidecekmişiz dedi bende nereye gittiğiniz nereden bilebilirm diye bagırdım gece de konusmadım soktum laflarımı bana gelmiş diyor ki ne halısahaya gidiyorum ne başka biryere gidiyorum bi bugun gittim niye Boyle yapıyon hem benim kalbimi kırıyon hem sen üzülüyon dedi bende dedımki niye sürekli biryere gitme çabasındasın amaç ne yani ben evdeyim nereye gidiyorum dedim bana gelmiş diyor ki biz 3 yıldır ayrı evdeyiz sen kaç kere arkadaşların ile görüştün de hayır dedim diyor bende senin arkadaşlarının huyu ile benim arkadaşımın huyu bir değil ikisini bağdaştırma benim huyum mu değişti yoksa seni mi aldattım diye sesimi yükselttim sonra döndüm uydum sabah da kendisi gitti geçirmeye felan kalkmadım

Gelmiş diyor ki ot gibi mi yaşayalım hiç kimseyle de görüşmeyelim mi sen herhalde Boyle istiyorsun evden işe işten eve dedi bende dedim tamam bundan sonra görüşmek istediğin varsa beni aramama haber etmene gerek yok git görüş haftada 7 gun var 6 gunun arkadaşlarınla gez toz 1 gunde bana ayırabilirsen ayırırsın dedim zaten sinirden çıldıracaktım bundan sonra da tek laf etmeyeceğim akşam eve ugrayıp duş alıp çıkacakmış ne halt yerse yesin kapıdan geçirmeyecem ben evde yalnız kalamıyorum annemleri cagırıyorum dedim annenler gelmese gitmezdim dedi bırak Allah aşkına nereye gitmiyorsun gideceğin varsa gidersin arkana bile bakmazsın dedm

Sana 3.4 kere rahatlıkla gitme dedim sen ısrarla yalvardın izin vermediğim halde gittin dedim. Arkadaşları yuzunden 3 gun küs kalacagımı bildiği halde gitti cok yapıyorum ve küs de kalacagım sözde beyefendi bana diyor ki pazar gunu fuar dan gelince gezdirecem seni senin gezdirmen batsın git o sevdiğin arkadaşlarını gezdir

Ben de erkeklerle olan buluşmlarına gittim hiççte umrumda olmadı dediğim gibi devamlı gitmedim ama gittiğim zaman ondan şüphelenip geldiğimi biliyorlardı laf söylüyorlardı ona oh iyi oluyordu şimdi rahatına baksın işte kurtuldu benden

Şimdi de beni aramış ozur diliyor dun için bende kabul etmedim 10 dk konustuk 10dksındada kavga ettim valla kimse kusura bakmasın ben kırılıyorsam onuda kırar onuda üzerim arkadaşım asker den geldi beni aradı yarım saat bile olsa görüşelim yarın gelmeyecem diyo dedi bende tabi onunla görüşmek için evdeki huzursuzluğa katlanırsın bişey olmaz dedm krndi kendine üretiyorsun diyor bana kavga çıkarmak içn yer arıyon diyor bende git gez egelen hesap vermek zorunda değilsin dedim iyi ole mi dedi hadi görüşürüz dedi bende kapat dedim kapattı

Canım ben peçeliyim zaten erkek ortamında bulnmuyorum onlarla oturmuyorm bu yuzdem gidemezdim

İşe gittiğinden beri huzursuz olmuş da huzurum yok da ondan aradım özür diledim barışırız diye diyor neyime affedecem bugun akşam sırf gönüllü göndereyim dye arwdı sanki bilmiyorum neden olduğunu normalde arar mı özür dilemek için ben ne kadar uzatıyorsam okadar küs kalıyoruz tek laf etmiyo yalan söyleyerek gidiyorum yine kavga cıkıyor soyluyorum gerçeği yine kavga çıkıyor diyo bende izin vermediğim halde gittiğin için kavga cıktı izin verdiğim zaman Boyle mi oluyor dedim sen beni yalan soylemeye teşvik ediyorsun diyo zaten yalan söylediği anda ayrılacağımı kendisi cok iyi biliyor. Kendi keyfi bilir hiç birşey gizli kalmaz herşey ortaya çıkar ben gibi bi insan varsa dökümanı ile ortaya çıkartırım

çok erken yaşta evlendiğiniz için sen de o da gençliği tam yaşayamamışsınız. şu yaşlar aslında arkadaşlarla vakit geçirme, sohbet yaşı. ama siz 4 yıllık evlisiniz. bunları yaşamak istiyor. ama tabi sen de haklı olarak evde seninle vakit geçirsin, sohbet etsin, seninle gezsin istiyorsun.
bir şekilde orta yolu bulmanız lazım tatlım. bak bir de bebek istiyorsunuz.

Kuzum o arkadaşları ile gezemez ben ona öyle bir imkan sunmuyorum cunku arkadaşları bekar ben guvenmiyorum ne kocama nede o arkadaşları denen insanlara. Ben zaten babam yuzunden erken yaşta cocuklugumu bitirdim. Ben olgun bi insanım ama benim eşim ben izin versem kavga cıkarmasam gunluk arkadşları ile birlikte gezecek vallahi Boyle giderse ben zaten ayrılırım cocuk da olmuyo sonucta kaybedecek bişeyim yk cocugum olsa bile o kaybeder ben cocuugumu ona mı verecem

bence de konuş. ben maaşım için artış istiyorum. bu konuyu konuşmak istiyorum diyebilirsin canım.
sizin iş ne üzerine canım? giyim mağazası mı?

ona güvenmiyorsan çocuk düşünme canım. bak çalışmıyorsun da. ayrılmayı düşündüğün inandan çocuk yapılmaz. sana da çocuğa da yazık olur.
evet haklısın. ben de olsam bekar erkek arkadaşlarıyla çok görüşmesini istemem.

sizin bu konuyu sakince oturup her yönüyle konuşmanız lazım. yoksa her defasında bu tartışmalar sürer gider.

Hsklısın canım veldiği zaman görüşeceğim hatta gerekirse bir aile terapisti ile de görüşecez bu guvensizlik ile yaşamak beni mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…