- 30 Kasım 2014
- 28.345
- 124.679
haklısın canım. evli insan akşam işten eve gelir eşiyle vakit geçirir.Kızlar vallahi sinirden çatlıycam ya burdan başka yazacak kimsem yok sinirden elimi kestim ocagı silerken elimi yüzdrüdm Ocak gözlerinden dolayı....
Eşim yarın Eskişehir araba fuarına gidicek arkadaşları ile birlikte bundan 2 hafta once bana söyledi ki 3 hafta hiç bir yere gitmeyeceğim iş dışında dedi neyse Allen kallem etti gonlumu yaptı tamam git dedim. İşten geldi mutfakta sofra hazırlıyorum sana bişey soylicem dedi buyur dedim asker den arkadaşı geldi bugun. Onlarla beraber buluşup çay bahcesine oturcaz dedi kabul edersen saat 10a kadar eve gelirim dedi bende izin vermedim gidemezsin dedim oda nolur diye yalvarmaya basladı izin vermiyorum gitme felan dedim zaten dun de arabada ayakkabı var onları teslim etmeye gidcem dedin saat 10 da geldin eve dedim gunluk beni evde yalnız bırakıp gidiyorsun dedim neyse baktım bu iyice nolur felan diyor dellendim nereye gidiyorsan git gerekirse eve de gelme naparsan yap dedim bagırdım sonra oturdum sofraya benimle knsmaya cslısıyor bende ben seninle konusmuyorum dedim. Sonra sofrayı kaldırdım. Arkadaşını aradı ben gelicem nerdesiniz diye neyse yanıma geldi bende bulasıkları toparlıyor um ben gidiyorum dedi bende güle güle gidebilirsin dedim e beni kapıdan geçirmeyecek misin diyo bende ben izin verdim git hadi dedim yüzüne de bakmadım niye bole yapıyorsun anlamıyorum dedi bende zten yarın fuara gideceksin bugunde 6 aydır görmediğin arkadaşın gelmiş git görüş işte zaten hafta sonu da beraber olamıcaz gidebilirsin dedim neyse buda sinirlendi cıktı gitti bana gelmiş diyor ki gel seni de annene bırakayım 2 saatliğine bende zaten annem yarın gelexek istemez dedim. Bugun gidiyorsan yarın gidemezsin dedim Boyle diyeceğini zaten biliyordum dedi. Neyse konusmayacam zaten ben akşama kadar onun gelmesini bekliyorum evde yalnızım gun boyunca. Buda gelmiş arkadaşı ile görüşmek için benden izin alıyor ben kendim dışarı cıkıp da birileri ile görüşmüyorum zaten valla sinirden delirdim yahatta bana diyor ki konumumu da acYım nereye gittiğimi de görebilirsin diyor bende tel kelime etmedim nere gidersen git dedim. Ya ben mi cok abartıyorım anlamıyorum