serbest günlük

Slm kızlar ben zaten mezun olmuştum ama sizlerle birlikteydim başka takıma geçtim hakkınızı helal edin sizi bırakmam uğrarım vaktim oldukça kendinize iyi bakın canlar iyi geceler
hayırlı olsun canım. burası çok tenhalaştı sıkıldın değil mi?

hayırlı olsun canım. burası çok tenhalaştı sıkıldın değil mi?
Sağol canım sizleri çok sevdim fakat çok sesiz kimsecikler yok en fazla 3, 4 kişi yazıyorduk motive olamıyordum ben başlamak istiyorum artık geri kilo almaya başladım

Sağol canım sizleri çok sevdim fakat çok sesiz kimsecikler yok en fazla 3, 4 kişi yazıyorduk motive olamıyordum ben başlamak istiyorum artık geri kilo almaya başladım
sen de haklısın tabi. bakma ben bu aralar öyle takılıyorum ama havalar yavaştan sonbahara döndü ben de adım atacağım. çok boş buralar. sen, ben, zero ve fatma kaldık hemen hemen. diğer kızlar pek gelemiyor. aslında herkes gelse güzel olur.
hangi gruba geçtin?

pandeminin çalkantılı ruh haliyle sürüyor canım. çok şükür diyelim. sen nasılsın neler yapıyorsun?
Iyiyim canim bende..istanbuldaydik 2 hafta önce..kilomuda dengelemeye calisiyorum bikac kilo vermem lazim onuda birlikte vermeyi düşünuyorum sizlerle...2,8 kilo versem yeter...yine cuma günleri tartiliyoruz dimi

Ay evet biyle6guderse kilo aldım zaten yeterince almaya devam edecektim. Zıpzıp kaptanın grubuna zaten arada konuşuyorduk

Ben de buralardayim kizz

Gunaydin kizlarrr
Bundan tahmini 1 ay kadar once bir kiyafet almistim. sutyen arkasi gibi takma yeti vari arkasinda. Birlesmiyorfu bile. Bugun bir deneyeyim dedim birakin birlesmeyi 3. Zincire bile taktim yani anladiniz mutlaka cok mutluyimm :))
Kilom inmese de yaglar gumbur gumbur gidiyor cok sukur. Menu yazmiyorum cunku yazacak menum yok cok acikirdam ceviz yiyorum su iciyorum falan bu sefer acil ameliyatin hatrina vericem gibi

Iyiyim canim bende..istanbuldaydik 2 hafta önce..kilomuda dengelemeye calisiyorum bikac kilo vermem lazim onuda birlikte vermeyi düşünuyorum sizlerle...2,8 kilo versem yeter...yine cuma günleri tartiliyoruz dimi
evet canım cuma günleri tartılıyoruz.
Ben de buralardayim kizz
ay pardon yaa doğru
harikasın baby ben de artık yavaştan kımıldayacağım. sıkmadan menülerimi ayarlayacağım.

Hayırlı uğurlu olsun
Yeni gördüm, bi okuyum bakalım

Peki neden sende biyerlere gitmeyip akşama kadar kocanı bekliyorsun?
Bence sende istediğin yere git, birlikte gideceğiniz planlar da yapın, bırak arkadaşlarıyla da görüşsün.
Benim eşimde arkadaşıyla maç izlemeye gitti, oh ne güzel evde tekim( kedi hariç)

Işte bundan yüz bulur, keşke demeseydin

Kızlar malum benim ev taşıma süreci vardı
Eve taşındık, 2 gün sonra 3 haftalığına tr ye gittik, geleli 1 ay oldu.
Hâlâ evin tadilatı bitmedi, eksikler var, tam yerleşemedim, yeme düzenimiz yok.
Çok kilo aldım.
Salı günü apa yeni grup başlatıyordu, oraya katılıp tekrar başlayacaktım, grup 1 ekime ertelenmiş.
Allah nasip ederse ben yinede salı başlamayı düşünüyorum, daha sonra grupla devam ederim.
Bu ara regl de olduğum için aşırı Ödemim var, inşallah cuma tartısıyla araniza katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…