hayırlı olsun canım. burası çok tenhalaştı sıkıldın değil mi?Slm kızlar ben zaten mezun olmuştum ama sizlerle birlikteydim başka takıma geçtim hakkınızı helal edin sizi bırakmam uğrarım vaktim oldukça kendinize iyi bakın canlar iyi geceler
Sağol canım sizleri çok sevdim fakat çok sesiz kimsecikler yok en fazla 3, 4 kişi yazıyorduk motive olamıyordum ben başlamak istiyorum artık geri kilo almaya başladımhayırlı olsun canım. burası çok tenhalaştı sıkıldın değil mi?
sen de haklısın tabi. bakma ben bu aralar öyle takılıyorum ama havalar yavaştan sonbahara döndü ben de adım atacağım. çok boş buralar. sen, ben, zero ve fatma kaldık hemen hemen. diğer kızlar pek gelemiyor. aslında herkes gelse güzel olur.Sağol canım sizleri çok sevdim fakat çok sesiz kimsecikler yok en fazla 3, 4 kişi yazıyorduk motive olamıyordum ben başlamak istiyorum artık geri kilo almaya başladım
Iyiyim canim bende..istanbuldaydik 2 hafta önce..kilomuda dengelemeye calisiyorum bikac kilo vermem lazim onuda birlikte vermeyi düşünuyorum sizlerle...2,8 kilo versem yeter...yine cuma günleri tartiliyoruz dimipandeminin çalkantılı ruh haliyle sürüyor canım. çok şükür diyelim. sen nasılsın neler yapıyorsun?
Ay evet biyle6guderse kilo aldım zaten yeterince almaya devam edecektim. Zıpzıp kaptanın grubuna zaten arada konuşuyorduksen de haklısın tabi. bakma ben bu aralar öyle takılıyorum ama havalar yavaştan sonbahara döndü ben de adım atacağım. çok boş buralar. sen, ben, zero ve fatma kaldık hemen hemen. diğer kızlar pek gelemiyor. aslında herkes gelse güzel olur.
hangi gruba geçtin?
Ben de buralardayim kizzsen de haklısın tabi. bakma ben bu aralar öyle takılıyorum ama havalar yavaştan sonbahara döndü ben de adım atacağım. çok boş buralar. sen, ben, zero ve fatma kaldık hemen hemen. diğer kızlar pek gelemiyor. aslında herkes gelse güzel olur.
hangi gruba geçtin?
evet canım cuma günleri tartılıyoruz.Iyiyim canim bende..istanbuldaydik 2 hafta önce..kilomuda dengelemeye calisiyorum bikac kilo vermem lazim onuda birlikte vermeyi düşünuyorum sizlerle...2,8 kilo versem yeter...yine cuma günleri tartiliyoruz dimi
ay pardon yaa doğruBen de buralardayim kizz
harikasın babyGunaydin kizlarrr
Bundan tahmini 1 ay kadar once bir kiyafet almistim. sutyen arkasi gibi takma yeti vari arkasinda. Birlesmiyorfu bile. Bugun bir deneyeyim dedim birakin birlesmeyi 3. Zincire bile taktim yani anladiniz mutlaka cok mutluyimm :))
Kilom inmese de yaglar gumbur gumbur gidiyor cok sukur. Menu yazmiyorum cunku yazacak menum yok cok acikirdam ceviz yiyorum su iciyorum falan bu sefer acil ameliyatin hatrina vericem gibi
ooo süperSelam canlarımben köye gittim yine 3 gün oldu döndüğümde bomba gibi devam edicez
Hayırlı uğurlu olsun
Merhaba,
azimli , gerçekten zayıflamak isteyen
takım arkadaşları arıyoruz.
Birlikte, güle eğlene, birbirimizi sarıp sarmalayarak hayallerimize ulaşalım, ne dersiniz?
Yapmanız gerekenler çok basit. Hadi başlayalım.
*Saygı ve seviye.
*Kendine inanmak.
*Sorumluluk sahibi olmak.
*Kilo vermek.
*Paylaşım da bulunmak.
moni
10. Takım
KURALLARIMIZ
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 a kadar: Kullanıcı adı ve günün tarihinin yazılı olduğu bir kağıdı tartının yanına koyarak fotoğrafını çekecek. Kilo bildirimini bu şekilde ve
yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*Pazartesi kontrol tartı günümüz ve Cuma liste tartı günümüzdür.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile ve puanı ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
Kimse düşünmesin ki
''Ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
SPOR SÜRE/ADET PUAN NormalYürüyüş dk 2 Puan Tempolu Yürüyüş dk 3 Puan Leslie dk 3 Puan Eliptik dk 4 Puan Yüzme dk 4 Puan Jillian dk 3 Puan Cardio dk 4 Puan Zumba dk 3 Puan plates dk 3 Puan Step dk 3 Puan pump it up dk 3 Puan Squat 50 adet 25 Puan Bisiklet dk 3 Puan Bölgesel çalışmalar dk/ 50 adet 2 Puan/30 puan İp atlama 15 Adet 2 Puan adım 5000 50 Puan temizlik/dip bucak 1 saat 50 Puan
Peki neden sende biyerlere gitmeyip akşama kadar kocanı bekliyorsun?Kızlar vallahi sinirden çatlıycam ya burdan başka yazacak kimsem yok sinirden elimi kestim ocagı silerken elimi yüzdrüdm Ocak gözlerinden dolayı....
Eşim yarın Eskişehir araba fuarına gidicek arkadaşları ile birlikte bundan 2 hafta once bana söyledi ki 3 hafta hiç bir yere gitmeyeceğim iş dışında dedi neyse Allen kallem etti gonlumu yaptı tamam git dedim. İşten geldi mutfakta sofra hazırlıyorum sana bişey soylicem dedi buyur dedim asker den arkadaşı geldi bugun. Onlarla beraber buluşup çay bahcesine oturcaz dedi kabul edersen saat 10a kadar eve gelirim dedi bende izin vermedim gidemezsin dedim oda nolur diye yalvarmaya basladı izin vermiyorum gitme felan dedim zaten dun de arabada ayakkabı var onları teslim etmeye gidcem dedin saat 10 da geldin eve dedim gunluk beni evde yalnız bırakıp gidiyorsun dedim neyse baktım bu iyice nolur felan diyor dellendim nereye gidiyorsan git gerekirse eve de gelme naparsan yap dedim bagırdım sonra oturdum sofraya benimle knsmaya cslısıyor bende ben seninle konusmuyorum dedim. Sonra sofrayı kaldırdım. Arkadaşını aradı ben gelicem nerdesiniz diye neyse yanıma geldi bende bulasıkları toparlıyor um ben gidiyorum dedi bende güle güle gidebilirsin dedim e beni kapıdan geçirmeyecek misin diyo bende ben izin verdim git hadi dedim yüzüne de bakmadım niye bole yapıyorsun anlamıyorum dedi bende zten yarın fuara gideceksin bugunde 6 aydır görmediğin arkadaşın gelmiş git görüş işte zaten hafta sonu da beraber olamıcaz gidebilirsin dedim neyse buda sinirlendi cıktı gitti bana gelmiş diyor ki gel seni de annene bırakayım 2 saatliğine bende zaten annem yarın gelexek istemez dedim. Bugun gidiyorsan yarın gidemezsin dedim Boyle diyeceğini zaten biliyordum dedi. Neyse konusmayacam zaten ben akşama kadar onun gelmesini bekliyorum evde yalnızım gun boyunca. Buda gelmiş arkadaşı ile görüşmek için benden izin alıyor ben kendim dışarı cıkıp da birileri ile görüşmüyorum zaten valla sinirden delirdim yahatta bana diyor ki konumumu da acYım nereye gittiğimi de görebilirsin diyor bende tel kelime etmedim nere gidersen git dedim. Ya ben mi cok abartıyorım anlamıyorum
Işte bundan yüz bulur, keşke demeseydinVallahi konusmuyorum sen benim kalbimi kırdın gelip kapıdan geçirmedin diyor asıl sen benim kalbimi kırdın gitme dediğim halde gittin dedim. Evde akşama kadar ben seni bekliyorum bosuna bekliyorum bundan sonra gitmek istediğin yere git hiç haber etmene gerek yok dedim sonucta izin versem de gidiyorsun vermesemde gidiyorsun dedim
Yeni gördüm canım
Kahve içtim barbarosa bakacağımçay içiyorum. sizler neler napıyorsunuz?
ben de astroloji videosu izliyorum youtube danKahve içtim barbarosa bakacağım