serbest günlük

Kızlar çok hastayım yarın da geçmezse test verwceğim spor yok heryerim ağırıyor menüleri de sonra toplu yazarım inşallah

Cok Gecmis olsun Celik Hanim 🌸
Beni de gruba ekler misiniz. Boy 1.58 kilo 77.5 😔. Yaş 27. 1 yıllık evliyim bir yılda 17 kilo aldım çok saldım kendimi bugün tartıya çıktığımda şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm resmen hiç bu kiloya çıkmamıştım kızlar acilen zayıflamam lazım 😔 ve sorun şu ki bebek istiyoruz öyle spor falan çok yapamayacağım 😕
Hosgeldin Aramiza 🌸🌸

Evlendigimizden beri böyle..Nişanliyken haftasonlari mecbur gorusuyorduk pazar günleri onun dısinda görüşemezdik..Gerci her pazarımızda hep yanimizda birileri olurdu hiç başbaşa kalmazdık hadi evlendik artık beraber biseyler yapariz diye düşündüm ama daha kötü oldu..Hatta kayinvalidemle altli ustlu oturmayi bile kabul ettim, burda oturursak her hafta çikariz dışarı ama kirada oturursak çikamayiz felan dedi oturdum noldu 1 aydan fazladır hep evdeyiz..Insanin evlilik yıldönümünde baskalari yaninda olurmu bizim vardı burnumuzdan geldi..Benim derdim dısarisida degil bi tek pazarimiz var beraber ortak bişeyler yapalim gelsin mutfakta yemek yapalim ama beraber olsun..yok ama nerdee..Bende uzaklaşmaya başladim artık elimde değil
Aslında erkeklerin sözüne de cok güvenmemek lazım bu durumları eşnle güzelce konus canım seninle vakit geçirmek istiyorum de seni özlüyorum de yani kısa ve güzel cümleler kur belki oda seni anlayışla karşılayabilir

Fatma__4224 Fatma__4224 Hanim siz 95,8 kilo ile mi basladiniz?
Evde baskül yoktu ramazan Bayramı'nın 2. Gununde 95.8 cıktım yani bayram dan 20 gun sonra felan başladım o sıra zarfında ise sürekli yedim yani 1 kg daha almışımdır ama bilmediğim için son tartıldıgım kiloyu baz aldım

Tebrik ediyorum 🤗👏
Kendinle Gurur Duymalisiniz 🌸 umarim istediginiz Kiloya varirsiniz 💕
Teşekkür ederim canım 🥰🥰🥰 ilk kez bu kadar kilo verdim. DHA öncesinde hep verdim aldım sürekli bıraktım inşallah bu verdiğim kiloları da sadece hamilelik yüzünden almak istiyorum 🤲🏻🤲🏻🤦🏻‍♀️

Baya verdiniz. Bende bir ara verdim Ama simdide Sikinti yüzünden aldim 😑
Evet canım bende oyle sıkıntı stres ben hep üzüldüğümde yemek yerim çikolata abur cubur. Gece yatmadan omce uyanınca yani aklına ne vakit geliyorsa hep öyleydim ama gerçekten aşırı kilo aldım düşün 96 kilo nedir birde boyum 156 3xl giyiyordum kendimden utanıyordum düşün baktım bu gidiş iyi bir gidiş değil kilo vermeye başladım sonra bebek tedavisi derken burayı da buldum cok şükür herkes cok iyi arkadaş dost gibiyiz birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz öylece kilo veriyoruz sende oyle olacaksın bütün abur cuburları kafadan sil benim kocam benim yanımda koca pasta yedi baklava cips kola çikolata asla hayır diyemem bilhassa Dido sanırım en sevdiğim cikolata küçüklüğümden beri ama inanki 4.5 aydır agzıma koymuyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ olsun sonucta kilo veriyorum boşver diyorum kendime yemezsen ölmezsin daha fazla kilo kaybettiğim zaman yiyeceğim ama 🤗🤣

Evet canım bende oyle sıkıntı stres ben hep üzüldüğümde yemek yerim çikolata abur cubur. Gece yatmadan omce uyanınca yani aklına ne vakit geliyorsa hep öyleydim ama gerçekten aşırı kilo aldım düşün 96 kilo nedir birde boyum 156 3xl giyiyordum kendimden utanıyordum düşün baktım bu gidiş iyi bir gidiş değil kilo vermeye başladım sonra bebek tedavisi derken burayı da buldum cok şükür herkes cok iyi arkadaş dost gibiyiz birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz öylece kilo veriyoruz sende oyle olacaksın bütün abur cuburları kafadan sil benim kocam benim yanımda koca pasta yedi baklava cips kola çikolata asla hayır diyemem bilhassa Dido sanırım en sevdiğim cikolata küçüklüğümden beri ama inanki 4.5 aydır agzıma koymuyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ olsun sonucta kilo veriyorum boşver diyorum kendime yemezsen ölmezsin daha fazla kilo kaybettiğim zaman yiyeceğim ama 🤗🤣

Iyiki varsiniz 🌸 umarim istedigimiz Kiloya variriz hep birlikte. Ben aslinda Derdimden aldim diye bilirim.
Bende öyleydim Ama artik biraktim, yoksa kilom ucar.
Gercekten Hayran kaldim Size 🌸 bukadarini basardigina cok Sevindim 💕

Klavye degisik.

Iyiki varsiniz 🌸 umarim istedigimiz Kiloya variriz hep birlikte. Ben aslinda Derdimden aldim diye bilirim.
Bende öyleydim Ama artik biraktim, yoksa kilom ucar.
Gercekten Hayran kaldim Size 🌸 bukadarini basardigina cok Sevindim 💕

Klavye degisik.
Teşekkür ederim canım seninde başaracagına eminim 🤗🤗 burda herkes bi hafta kilo veriyorsa bi kafta bende dahil olmak üzere alıyoruz olsun sonucta kafada kilo vermeyi hedeflediğiM iz zaman bir hafta aldığımız kilo hiç bişey gibi geliyor hafta ya kadar eksi görebiliyoruz 🤭🤭

Inşallah inşallah hepimiz hemen verelim 😔 menüler toplu akşamı yazılıyor yoksa öğün öğün mü yazıyoruz acaba anlamadım orayı
Akşamları yazıyorsun canım bütün gün ne yediğini ne spor yaptığını. Başka bişey yok birde Pazartesi ve cuma günleri tartı gunumuz 🤗🤗

Ben bugun patates diyetine başladım inşallah cuma gunune güzel bir eksi ile geleceğim

Akşamları yazıyorsun canım bütün gün ne yediğini ne spor yaptığını. Başka bişey yok birde Pazartesi ve cuma günleri tartı gunumuz 🤗🤗
Tamam canm teşekkür ederim 😊 Allah'ım hemen zayıflayalım ya düğün fotolarıma düğünden önceki fotolara bakıyorum o sanki başka bir insan ben başka bir insanım 😔 bir yılda insan nasıl bu kadar değişir ki

Tamam canm teşekkür ederim 😊 Allah'ım hemen zayıflayalım ya düğün fotolarıma düğünden önceki fotolara bakıyorum o sanki başka bir insan ben başka bir insanım 😔 bir yılda insan nasıl bu kadar değişir ki
İnsülin direnciniz mi var yılda 17 kg almak biraz zor bende aynı şekilde oldugum için soruyorum direncim varmış sonra kilo vererek ilaç kullanarak atlattım bu durumu yada ilaç mı kullanıyorsun?

İnsülin direnciniz mi var yılda 17 kg almak biraz zor bende aynı şekilde oldugum için soruyorum direncim varmış sonra kilo vererek ilaç kullanarak atlattım bu durumu yada ilaç mı kullanıyorsun?
Hiçbir bilgim yok bu konuda ama evden çok çıkamıyorum ailemden arkadaşlarımdan uzağım eşimin ailesi de uzak 😔 pandemiden dolayı Bi yere çıkıp birileriyle de tanışmadım akşama kadar ye iç yat çok zor olmadı yani 😔

Hiçbir bilgim yok bu konuda ama evden çok çıkamıyorum ailemden arkadaşlarımdan uzağım eşimin ailesi de uzak 😔 pandemiden dolayı Bi yere çıkıp birileriyle de tanışmadım akşama kadar ye iç yat çok zor olmadı yani 😔
Bende aynı maalesef 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bu durumları cok iyi biliyorum şimdi bugunde itibaren gunde yarımm saat bile olsa spor yapıyorsunuz en azından kafanız mesgul oluyo ve mutlu hissedeceksiniz belki ilk zananlar zor gelebilir ama sonradan alışır vüct

Bende aynı maalesef 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bu durumları cok iyi biliyorum şimdi bugunde itibaren gunde yarımm saat bile olsa spor yapıyorsunuz en azından kafanız mesgul oluyo ve mutlu hissedeceksiniz belki ilk zananlar zor gelebilir ama sonradan alışır vüct
Aynen spor yapmam lazım ama çok ağır spor da yapamam bevek düşünüyoruz ama Leslie falan yapcam. Bi de dahiliye den randevu aldım insülin direnci falan olup olmadığına bakar heralde

Aynen spor yapmam lazım ama çok ağır spor da yapamam bevek düşünüyoruz ama Leslie falan yapcam. Bi de dahiliye den randevu aldım insülin direnci falan olup olmadığına bakar heralde
Bizde tedavi görüyoruz canım Leslie yap bende Leslie yapıyorum başka spor yapamıyorım zaten en iyi kalori ve yağ yaktıran spor bence

X