serbest günlük

Canım daha çok yenisiniz benim eşimde aynıydı eş olmayı bilmiyordu bekar arkadaşlarıyla vakit geçirmek daha çok hoşuna gidiyordu Ama şimdi öyle değil tatlılıkla söyle kavga etmek yerine planı sen yap pazar günü sinema bileti aldım de mesela ama bi pazar günü varsa ona da bi boşluk bırak bence
Arkadaşlarinin hepsi evli canim çocuklu aralarında bi buydu bekar..Yapıyorum teklif ediyorum, çabalıyorum yok yani şimdi bişeyler yapmicaksak ne zaman yapıcaz..Birbirimizin nelerden keyif aldığini nerelerde vakit gecirmeyi sevdiğini bile bilmiyoruz..Bilmiyorum sanki 60 yildir evliymişiz gibi oldu evlilik..Benimle vakit gecirmeyi sevmiyor demekki etrafindakileri susturmak için evlendi sanırım

En azından sizler birlikte bişeyler yapıyorsunuz fırsat buldukca bizde daha çocuk yok ama birlikte hiç vakit geçiremiyoruz, geçirmek istemiyor..O kadar üzülüyorum ki bu duruma 1 senelik evliyiz etrafımda herkes tatil gunlerini ailesiyle birlikte geciriyor biz hiçbişey yapmiyoruz. 2 gündür kafayi yicem soğumaya başladım. Evde bile ortak bişeyler yapmak için uğraşıyorum ama yok yanaşmıyor hep bi lafla heves bırakmıyor 😔 Ağlıcam şimdi..Kendi babaminda bi tek pazar günü vardı o pazar günleri dışarda olamasak bile evde hep birlikte yemek yapardık tv izlerdik birlikte keyifli zaman gecırmemiz için herşeyi yapardı..Öyle babadan böyle kocaya Allahim aklıma mukayyet ol
Eskiden bizde öyleydik canım
Eşim eve sadece yemek yemeye ve yatmaya gelirdi
Bende çok üzülürdüm, çok şükür 20 sene sonra düzeldi
30 senelik evliyim

Kahvaltı

2 yumurta sarısı
Pastırma
Peynir
Zeytin
Salatalık, paprika
Ceviz

Akşam

Kabak pizza
Marul
Yogurt
Ceviz

Su
1, 5 lt
3 kupa kahve

Spor
Yok
Hâlâ yorgunum

Benim bugünkü menüm...

Kahvalti...
1 Alabaş
Bikac parça tavuk gögsü
10 tane findik

Akşam yemeği...
1 salatalik
Bikaç parça Tavuk göğsü
1 saat yürüyüş..120 puan

Özel gunlerimizde hediye alsa bile zoraki birilerinin dürtüklemesiyle yoksa kendisi düşünüp yapmıyor..Hadi ben yapayım diyorum sofra kuruyorum özel, mumlu felan, süsleniyorum romantik ortam kuruyorum, adam bırak tepki vermeyi, yiyip hemen kalkıyor..Arkadaşlarinin eşleri hasta olduğunda birlikte kalkip gidiyorlar benimki daha 1 kere bile hastaligimin kontrolunde kalkip gelmedi gelebilme durumu varken..Babası bile kıziyor artık..Böyle düsundukçe parçaları birleştirdikce niye varım demeye başladım, sevmediğini düşunuyorum net biçimde..Bide bu adamdan çocuk yapma derdine düştüm ne aptalım 😔
Guzelım bu durumları eşinle konuştunuz mu yanı neden böyle yapıyor amacı nedir. Ben bazen eşimle konusurum yaptıkları yuzunden yada yapmadıgı zaman eskiden eşimde umursamazdı sonra dedim ya kucuk bir gül olur ne blm toplu iğne olur ondan bile memnun olurum büyük şeyler de gözüm yok benim sonrasında kucuk kucuk gül dekan almaya başladı öyle mutlu mesut yasıyoruz diyelim. Sende eşinle bu durumları konus eger olmuyorsa ona göre hwrkes basının çaresine bakar seni üzüp incitmeye hakkı yok annemiz babamız bizi bu yaşa onlar üzsün diye mi getirdi

Arkadaşlarinin hepsi evli canim çocuklu aralarında bi buydu bekar..Yapıyorum teklif ediyorum, çabalıyorum yok yani şimdi bişeyler yapmicaksak ne zaman yapıcaz..Birbirimizin nelerden keyif aldığini nerelerde vakit gecirmeyi sevdiğini bile bilmiyoruz..Bilmiyorum sanki 60 yildir evliymişiz gibi oldu evlilik..Benimle vakit gecirmeyi sevmiyor demekki etrafindakileri susturmak için evlendi sanırım
Canım neden vakit geçirmek istemiyor.? Biz evlendiğmzden bu yanı her hafta sonu dışarda berbaer vakit geçirmeye calısırız yani sürekli can atıyoruz beraber olmak için hatta eşim ayakabbı tezgahına cıkıyordu inanki biz vakit geçiremiyoruz sonrasında tedavi görüyoruz birlikte olmamız gerekiyor olamıyoruz mecbur işi bıraktı ben hep kavga ediyordum burdaki herkes bilir gunluk kavga dövüş hır gür. Ben eşimi özlediğim zaman gidiym sarılayım öpeyim yapmam aksine kavga cıkartırım küs kalırım eşimde benım bu huyum yuzunden işi bıraktı şimdi cok şükür sabah 8.30 akşam 7.30 dedi mi eve gelir
Evlendiğinizden beri mi böyle davranıyor yoksa yeni mi başladı bu durumlar

Kızlar kendi telefonumdan hiç bir şeye giriş yapamıyorum anlamadım nedenini hadi wp ve insta face çöktü Google de mi çöktü diyorum ama eşimden girebiliyorum anlamadım neyse eşimden yazayım bari menüyü

Bugün menüm
13.00 çiğ köfte dürüm ayran

Akşam 19.40
1 yemek k. Yeşil fasulye
5-6 yemek k. Etli bulgur pilavı
Salata
Ayran

2.5 litre su
50 dk Leslie 150 puan
200 adet bölgesel 120 puan
Toplam 270 puan

Hanimlar bügün kendimi iyi hissetmedim. Bazi sorunlar vardi, o nedeniyle bügünkü Günümden hic memnun degilim. Pek sporda yapamadim yaklasik 3 saat sarma sardim bu sabah, ardindan Kosma bandi yürüs yapmak istedim Ama iste o an kötü haberleri alinca, keyfim giti.😑

Kahvalti:
3 × türk kahvesi

Aksam:
1/2 kase Et Döner + bol Salata + 1× kepekli Lavas = kendi yaptigim Dürüm
Meze olarak: yogurt
1 kase Mercimek corbasi

Icecek:
Yukardaki türk kahveler
800ml Su 😑
1×Yesil cay

20 dk Yürüs

Canım neden vakit geçirmek istemiyor.? Biz evlendiğmzden bu yanı her hafta sonu dışarda berbaer vakit geçirmeye calısırız yani sürekli can atıyoruz beraber olmak için hatta eşim ayakabbı tezgahına cıkıyordu inanki biz vakit geçiremiyoruz sonrasında tedavi görüyoruz birlikte olmamız gerekiyor olamıyoruz mecbur işi bıraktı ben hep kavga ediyordum burdaki herkes bilir gunluk kavga dövüş hır gür. Ben eşimi özlediğim zaman gidiym sarılayım öpeyim yapmam aksine kavga cıkartırım küs kalırım eşimde benım bu huyum yuzunden işi bıraktı şimdi cok şükür sabah 8.30 akşam 7.30 dedi mi eve gelir
Evlendiğinizden beri mi böyle davranıyor yoksa yeni mi başladı bu durumlar
Evlendigimizden beri böyle..Nişanliyken haftasonlari mecbur gorusuyorduk pazar günleri onun dısinda görüşemezdik..Gerci her pazarımızda hep yanimizda birileri olurdu hiç başbaşa kalmazdık hadi evlendik artık beraber biseyler yapariz diye düşündüm ama daha kötü oldu..Hatta kayinvalidemle altli ustlu oturmayi bile kabul ettim, burda oturursak her hafta çikariz dışarı ama kirada oturursak çikamayiz felan dedi oturdum noldu 1 aydan fazladır hep evdeyiz..Insanin evlilik yıldönümünde baskalari yaninda olurmu bizim vardı burnumuzdan geldi..Benim derdim dısarisida degil bi tek pazarimiz var beraber ortak bişeyler yapalim gelsin mutfakta yemek yapalim ama beraber olsun..yok ama nerdee..Bende uzaklaşmaya başladim artık elimde değil

Kızlar kendi telefonumdan hiç bir şeye giriş yapamıyorum anlamadım nedenini hadi wp ve insta face çöktü Google de mi çöktü diyorum ama eşimden girebiliyorum anlamadım neyse eşimden yazayım bari menüyü
Almanyada whatsapp çalışmadı, diğer yerlere bakamadım vaktim olmadı

Merhaba,
azimli , gerçekten zayıflamak isteyen
takım arkadaşları arıyoruz.:KK5:

Birlikte, güle eğlene, birbirimizi sarıp sarmalayarak hayallerimize ulaşalım, ne dersiniz?
Yapmanız gerekenler çok basit. Hadi başlayalım.
n7XYA1.gif

*Saygı ve seviye.

*Kendine inanmak.
*Sorumluluk sahibi olmak.
*Kilo vermek.

*Paylaşım da bulunmak.

moni

:KK200:

:KK68: 10. Takım :KK68:

kilo-vermek-iin-2-300x160.jpg

KURALLARIMIZ

* Her üye kilosunu cuma günü en geç 17:00 a kadar bildirmeli.

*Pazartesi kontrol tartı günümüz ve Cuma liste tartı günümüzdür.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamalıdır... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile ve toplam puanı ile bildirmelidir.

* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunmalı ve bunu takıma yazmalıdır.

Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.

Kimse düşünmesin ki
''Ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

:KK200:

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

SPORSÜRE/ADETPUAN
NormalYürüyüşdk2 Puan
Tempolu Yürüyüşdk3 Puan
Lesliedk3 Puan
Eliptikdk4 Puan
Yüzmedk4 Puan
Jilliandk3 Puan
Cardiodk4 Puan
Zumbadk3 Puan
platesdk3 Puan
Stepdk3 Puan
pump it updk3 Puan
Squat50 adet25 Puan
Bisikletdk3 Puan
Bölgesel çalışmalardk/ 50 adet2 Puan/30 puan
İp atlama15 Adet2 Puan
adım500050 Puan
temizlik/dip bucak 1 saat50 Puan

TAKIMIMIZIN KIZÇELERİ :KK5:

Fatma__4224 Fatma__4224
@Zerosima
@Baby Cat
@60kiloyum
gezegenfeza gezegenfeza
Gulhan1 Gulhan1
@KumsalveDeniz
@beybigirll
Mavigrill Mavigrill

Beni de gruba ekler misiniz. Boy 1.58 kilo 77.5 😔. Yaş 27. 1 yıllık evliyim bir yılda 17 kilo aldım çok saldım kendimi bugün tartıya çıktığımda şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm resmen hiç bu kiloya çıkmamıştım kızlar acilen zayıflamam lazım 😔 ve sorun şu ki bebek istiyoruz öyle spor falan çok yapamayacağım 😕

Beni de gruba ekler misiniz. Boy 1.58 kilo 77.5 😔. Yaş 27. 1 yıllık evliyim bir yılda 17 kilo aldım çok saldım kendimi bugün tartıya çıktığımda şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm resmen hiç bu kiloya çıkmamıştım kızlar acilen zayıflamam lazım 😔 ve sorun şu ki bebek istiyoruz öyle spor falan çok yapamayacağım 😕
Hoşgeldin canım burda herkesin motivesi ile kolayca kilo verirsin inşallah

X