seramik tencere

kızlar moneta ya da delimano düşünüyorum bende delimanonun sitesinde güzel setler var ve kullanan yakınlarım cok memnun , cem esse papilla düşünmüyorum çok şikayet okudum ..

canım bende delimanoyu beğeniyorum ama hiç kullanan yok etrafımda nasıl senin etrafında kullanan varmış sorarmısın dış yüzeyi kararıp leke tutuyomu belirli bi süre kullanınca yapıştırmaya başlıyor diyenler oluyo seramik tencereler için ondada o sıkıntı yaşanmışmı bide ne kadar garanti veriyorlar acaba ona kaç yıl sorarsan çok memnun olurum tatlım ben moneta korkmaz ve delimano arasında kaldım aslında korkmazında fiyatları ve görüntüsü iyi gözüküyor daha çok begendim görüntü olarak diğerlerinden ama kalitesi nasıldır bilemedim bi tavasını alıp kullanmak istiyorum denemek sonrada çeyize alayım diyorum ama bilemedim hiç çok kararsızım

ben kullanmadım ama korkmaz ve moneta karışık aldım :) korkmazın natura serisi kaliteli bence...

Bende anneme uygun fiyatlı güzel bi seramik tencere seti almak istiyorum kendime bi sürü aldım döşedim ama annecime hiç almadım ihtiyacıda var telfonda alabilirim seramikte bilemedim :26: neyse zaten 2 aydan önce alamıcam maalesef

Buarada herkes seramik tencerelerin içinin krem olmasını yazmış ama benim siyah ya içime kurt düştü şuan o kadarda para vermiştim vakti zamanında bernardoya inşallah iyi bişey almışımdır

kızlar monetanın alluflon serisi nasıl ? o da gerçek seramik değil mi bilginiz var mı? :18::18:

Moneta bir alluflon markasi zaten. Alirken dikkat edilecek sey alluflon ya da monetanin kac katmanli oldugu. Ona gore degisiyor dayanikliligi. Ben de ceyizime alluflon 7 li set aldim. Simdilerde 250 tlye bile bulmak mumkun bu seti. Hem fiyati uygun, hem de moneta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…