seramik tencere

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
kızlar cem marka bu seti anneme hem anneler günü hediyesi hem de doğum günü hediyesi olarak alıcağım sizce bu marka iyi midir? fiyat olarak da 130 tl uygun geldi bana ama bilemedim kullananda yok yakınımda lütfen yorumlarınızı esirgemeyin pişman olup çöpe atmak istemiyorum

Ben cem markasını hiç tavsiye etmem.bende alırken çok araştırdım.bu ürünlerin teflon boyaması olduğunu öğrendim.normalde seramik tencere içlerinin asıl rengi sütlü kahve rengi gibi olması gerekirmiş.terch meselesinde tabi...

ama o gerçek seramiklerde çok çok pahalı seramik yazıyo boya yazmıyo şimdi hangisine inanıcağımı bilemedim peki kullanan birileri var mı çevrende

canım onun sadece tavasını yengem almıştı bir kaç kullanımdan sonra tabanı çok kötü olmuş her şey yapışıyordu. ama yanlış kullanımdan dolayımı yoksa kalitesizliğin den mi bilemedim. ben de anneme bir kaça aya kadar taçın teflon tencere setini alıcam sende böyle bir şey düşünebilirsin belki.

canım almışken seramik alayım istiyorum teflondan sıkıldık artık ya cemden korktum şuan alamam esse nasıl peki set halinde fiyatlarından haberin var mı peki?

canım almışken seramik alayım istiyorum teflondan sıkıldık artık ya cemden korktum şuan alamam esse nasıl peki set halinde fiyatlarından haberin var mı peki?

valla seramik hakkında bilgim olmadığı için fiyatlardan da haberim yok. belki döküm almak istersin ben çeyizime set olarak döküm aldım gene taçın kullanışlı ve sağlıklı olduğunu söylediler ama bende tam olarak bilmiyorum kullanınca tecrübe edicez inş.

bana tecrübe etmiş biri lazım şimdi burdaki herkes çeyize alıyo annenize alın önce o kullansın yahu denesın nasıl seramık
ah ah napacağım bilmiyorum

esse yi bende düşündüm ama şikayet sitesinde şikayet eden çok o yüzden vazgeçtim cemin fiyatı çok uygunmuş ama kabarıyomuş seramikler paran boşa gitmesin

Anneme emsan ın seramik wok tavasını aldık çok memnunuz. Hiç yapışma falan olmadı. İçi de tam beyaz değil kırık beyaz diyelim :) Ama takım yapmaya kalksan ya da takımını alsan sanırım 130'u baya geçer. Tek tavaya yanılmıyorsam 70 küsür vermiştik çünkü. Benim seramik tencere takımım bernardo. Baya para verdim ama ne kadar kaliteli bilmiyorum. Onun içi de beyaz :) Seramiklerin içininde krem olması gerektiğini burada öğrendim. Umarım iyidirler :S

esse yi bende düşündüm ama şikayet sitesinde şikayet eden çok o yüzden vazgeçtim cemin fiyatı çok uygunmuş ama kabarıyomuş seramikler paran boşa gitmesin

fiyatı cezbediyo zaten daha pahalı bişey düşünemem şuanlık :s

esse ye baktım çok pahalı ya 1 2 gün daha güncel kalsın konu kullanan biri çıkarsa belki daha iyi olur kararımda kızlar yorumunuzu esirgemeyinnn

canım set olarak almak yerine yani 4 parça vasat kalite bi şey almak yerine az ama kaliteli almak daha mantıklı bence... mesela moneta'nın 2li setleri var bir tava bir pilav tenceresi gibi.... http://www.stokk.com.tr/MONETA-0734773-ALLUFLON-PREMIUM-3-PRc-SET_1021017.html stokk sitesinde üye olanlara 20 tl de indirim var bu set 109 tlye geliyor...
ya da korkmaz alabilirsin... onlar da pahalı dersen ufak çaplı çeyizcilerde verda marka ürünler var cemden çok daha sağlam görünüyor...
bu verda:http://www.ceyizevi.com/asp/product/29916/VERDA-T2362-SEDEF-26-CM-SERAMIK-TAVA
bak bu da vita verde çok iyi bi marka: http://www.hepsiburada.com/liste/vi...637_22500_22535_60000276%7d&fh_refview=lister
cookplus da var: http://www.cookplus.com/cookplus-seramik-siyah-2-li-set?page=2&manufacturer_id=17

yine en iyisini sen bilirisin

Son düzenleme:

canım bu yazdıklarının hepsine bakıyorum mutlaka degerlendırıcegım sımdı cok tesekkurler

bugün esse de herhangi 3 ürün alana seramik set 159 du sizce nasıl kızlar esse nin ürünleri

bugün esse de herhangi 3 ürün alana seramik set 159 du sizce nasıl kızlar esse nin ürünleri

cem ya da papilladan daha iyidir diye düşünüyorum. ama moneta ya da vita verde'den kötüdür. orta kalite bence... sitede sorun yaşadım diyenler de vardı esse konusunda

cem ya da papilladan daha iyidir diye düşünüyorum. ama moneta ya da vita verde'den kötüdür. orta kalite bence... sitede sorun yaşadım diyenler de vardı esse konusunda

moneta gerçekten iimiş araştırdım biraz da esseden şikayetçi olan baya var şikayet sitesinde tabanı kabarıyomuş falan bu gidişle hiçbirini alamıcam zaten

buda şans işi gibime geliyor biri diyor çok memnunum biri diyor hiç memnun değilim en iyisi kendin alıp kendin görüceksin

kızlar moneta ya da delimano düşünüyorum bende delimanonun sitesinde güzel setler var ve kullanan yakınlarım cok memnun , cem esse papilla düşünmüyorum çok şikayet okudum ..

Ben essenin seramik tava takımını kullanıorum bi kaç aydır henüz birşey olmadı abimde essenin deposunda çalıştığından oda önerdi fiyatlarıda kampanya oluyor bazen yaklaşık 6 ay önce 130 a almıştım ben tabi abimin indirimide vardı içinde

kızlar monetanın alluflon serisi nasıl ? o da gerçek seramik değil mi bilginiz var mı? :18::18:

sanırım monetanın 2. kalitedeki ürünlerinden. ceramica01 kadar iyi olmayabilir ama cemden iyidir yine de bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…