Ben cem markasını hiç tavsiye etmem.bende alırken çok araştırdım.bu ürünlerin teflon boyaması olduğunu öğrendim.normalde seramik tencere içlerinin asıl rengi sütlü kahve rengi gibi olması gerekirmiş.terch meselesinde tabi...
canım almışken seramik alayım istiyorum teflondan sıkıldık artık ya cemden korktum şuan alamam esse nasıl peki set halinde fiyatlarından haberin var mı peki?
esse yi bende düşündüm ama şikayet sitesinde şikayet eden çok o yüzden vazgeçtim cemin fiyatı çok uygunmuş ama kabarıyomuş seramikler paran boşa gitmesin
Anneme emsan ın seramik wok tavasını aldık çok memnunuz. Hiç yapışma falan olmadı. İçi de tam beyaz değil kırık beyaz diyelim :) Ama takım yapmaya kalksan ya da takımını alsan sanırım 130'u baya geçer. Tek tavaya yanılmıyorsam 70 küsür vermiştik çünkü. Benim seramik tencere takımım bernardo. Baya para verdim ama ne kadar kaliteli bilmiyorum. Onun içi de beyaz :) Seramiklerin içininde krem olması gerektiğini burada öğrendim. Umarım iyidirler :S
canım set olarak almak yerine yani 4 parça vasat kalite bi şey almak yerine az ama kaliteli almak daha mantıklı bence... mesela moneta'nın 2li setleri var bir tava bir pilav tenceresi gibi.... MONETA 0734773 ALLUFLON PREMIUM 3 PR SET - Stokk by Enplus Ev Kltr stokk sitesinde üye olanlara 20 tl de indirim var bu set 109 tlye geliyor...
ya da korkmaz alabilirsin... onlar da pahalı dersen ufak çaplı çeyizcilerde verda marka ürünler var cemden çok daha sağlam görünüyor...
bu verda:VERDA T2362 SEDEF 26 CM SERAMK TAVA Mutfak - Tencere Tava - Tek Tavalar - Seramik Tava Ev Tekstili | eyiz Setleri | Nevresim Takmlar | Porselen | Cam rnler | Fiyatlar | Alveri Sitesi | eyiz evi
bak bu da vita verde çok iyi bi marka: Vita Verde Softgrıp Karnıyarık Tencere+Tava Set (26 Cm) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
cookplus da var: COOKPLUS SERAMİK SİYAH 2 Lİ SET - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
yine en iyisini sen bilirisin
bugün esse de herhangi 3 ürün alana seramik set 159 du sizce nasıl kızlar esse nin ürünleri
cem ya da papilladan daha iyidir diye düşünüyorum. ama moneta ya da vita verde'den kötüdür. orta kalite bence... sitede sorun yaşadım diyenler de vardı esse konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?