Bebek İkinci El sepet beşik aryorum

asya16

kuzucuğun anneciği
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
794
26
118
37
Bursa
hanımlar Bursada yım sepet beşik arıyorum .bir hafta içinde bulabilirsem çok mutlu olucam.Ayrıca erkek bebekler için kullanılmamış güzel kullanışlı kıyafetler ve ürünler varsa onlarla da ilgileniyorum.

Kız bebeğimin 3 buçuk ay kullandığı funnababy marka sepet beşiği satıyorum

Bıraz önce gördüm bır üye Bursa'da güzel bır Ahşap beşik Satıyor 200 tlye bence çok iyi inceleyın ılanları

cadovano uğraştığın için teşekkür ederim ama ben erkek bebek bekliyorum o yüzden krem yada beyaz saten tüllü beşikler oluyor ya işte onlardan arıyorum.umarım hayırlı bir alıcı bulursun

foodfinder ilgin için teşekkür ederim.bende onu beğendim bi kaç mesajda yolladım ama geri dönüş olmadı o yüzden konu açtım

celinay ilgin için sağol ama bu tarz değildi düşündüğüm.hayırlı alıcı bulursun inşallah

aradığım bu tarz süslü ahşap yeri gözükmeyen bir beşik. salıya kadar buradan bulmaya çalışacağım yoksa çarşıya çıkıcam

Eklentiler

• 81039876-ce01-4a58-ab65-29867f85fed5.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 130
aradığım bu tarz süslü ahşap yeri gözükmeyen bir beşik. salıya kadar buradan bulmaya çalışacağım yoksa çarşıya çıkıcam
boyle bir besik bende de var dilerseniz
kanz dan almistim

birde resimleriyle fiyatını atarsanız memnun olurum .şimdi çıkmam gerekiyor

Ben de var Bursa Nilüfer de oturuyorum.Orjinal bambu beşik.Daha önceki açtığım konulara bakarsanız detaylı olarak görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…