- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
Ben bi seferde 30 40 tane yerdim o kadar asigim ona
Kız ben en fazla 6-7 bilemedin hadi 10 tane yerim ahahaha![]()

Ayy bende cok severim sicak sicakken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi seferde 30 40 tane yerdim o kadar asigim ona
Kız ben en fazla 6-7 bilemedin hadi 10 tane yerim ahahaha![]()
Kızlar dün sabah o kadar büyük bir artı gördüm kidün dikkat ettim dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama hala artidayim düşünün yani
Bugünde kacamaksiz devam ediyorum bakalım![]()
Sende 5 tane yiiiiiiiHee bende seviyomda kalorisini görünce hayalkırıklığına uğradım ben daha düşük bekliyordum
Kaçamak yapmazsın benceeKızlar dün sabah o kadar büyük bir artı gördüm kidün dikkat ettim dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama hala artidayim düşünün yani
Ayy bende cok severim sicak sicakken
Ne diyon ya anlamadım kiyemek görünce sen
![]()
Oyyyy sen okuldasın ya balım çalışıyon bebelerle uğraşıyon ondan yaniiiiKimse de b3ni sormamış![]()
Afiyet olsun ama kilo olmuş anlaşılan ahahahahahahaEvet evet hem de cumartesicumartesi yedigim naneler tartıda beni tirmalar
Ay bu arada teşekkür ederim canım valla pek güzel olmuştu![]()
Yemeği görünce dur dinle düşün diyom kizzzzNe diyon ya anlamadım ki![]()
Ödem o ödemAfiyet olsun ama kilo olmuş anlaşılan ahahahahahaha
Sevdigim bir yem3kse mesela mercimek koftesi kisir gozlemeYemeği görünce dur dinle düşün diyom kizzzz
CanımsınOyyyy sen okuldasın ya balım çalışıyon bebelerle uğraşıyon ondan yaniiii![]()
Yuhum gelir size biriniz 8 10 biriniz 30 40 demişSende 5 tane yiiiiiii
Kaçamak yapmazsın bencee
![]()
Yaaaa bizde yedikÖdem o ödem![]()
Sevdigim bir yem3kse mesela mercimek koftesi kisir gozlemeazla gözüm doymuyor o yuze3n mesela mercimek köftesi yapmıyorum
![]()
Aynen kuzumCanim yiyebilirsin aslibda zararli degil. @MiuLego bana oglen olursa 3 4 tane olursa yiyebilirsin demisti.Tabi cuma tarti gunu oldugu icin çarşamba persembe degil de cuma cumartesi yenmesi tercih sebebi.
Ben de bugün gördüm artiyi yemek yemiyorum sutlu detoks yapcam iki gun.Spor da yapmaya calistim ekstra bakalim yarin pek muhterem taryi ne diyecek.Esim ogluma yatak yapti onu kuruyoruz sonra da yemek fln hazirlarim vi sure daha gelemeyebilirim.Kızlar dün sabah o kadar büyük bir artı gördüm kidün dikkat ettim dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama hala artidayim düşünün yani
Güzel canım yarasın bol eksi getirsinMenü vereyim
Sabah iki kuru kayısı ve su
Kahvaltı: 1 has yumurta kk peynir
5 zeytin 3 yaprak marul 1 domates
1 dilim tbekmegi
Ara: 2 ceviz 4 çiğ fındık sad3 kahve
Öğle: 1 kepçe nohut yemeği 3 kaşık p.pilavi
2 kaşık turşu
Ara: türk.kahvesi 1 hurma 6 çiğ badem
Aksam 17.00: 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt
Su 2 litre ve bitki çayları