- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ben pirinçli yaptım ama içinde buğday kırması koydum çok kalorili olmadı o yüzden en azından işlenmemişBizde de dün akşam lahana sarması vardı ama içi bulgurluydu. Pirinç no !
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pirinçli yaptım ama içinde buğday kırması koydum çok kalorili olmadı o yüzden en azından işlenmemişBizde de dün akşam lahana sarması vardı ama içi bulgurluydu. Pirinç no !
:)
Aynen canım ellerine sağlıkBen pirinçli yaptım ama içinde buğday kırması koydum çok kalorili olmadı o yüzden en azından işlenmemiş
Afiyet olsun cnm.. daha bi kaçamağını göremedimMenüm
8 limonlu su
9 kahvaltı 3 mantar 1 yumurtadan omlet,domates yeşillik, 4zeytin 1kk peynir
11 yeşil çay 1incir 5 çiğ fındık
13:30 küçük bir parça haşlanmış tavuk göğsü, 1 bardak ayran
16 1 mandalina
19 4 köfte bol salata
Çooooookk su
Cnm kusura bakmayın cuma cuma sizi ihmal etmemem gerekirdi böle ama...Kızlarrrr nerdesiniz ayollll![]()
Güzel cnm.. o kadar kaşardan bişi olmaz inşMenumu vereyim.
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmekle tost(bugün kasarla yaptim tostu)
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
2 küçük mandalina
Ara 16.30
6 çiğ badem
Akşam 19.00
6 yk ispanak
Salata
Simdi yesil cay iciyorum.
Ben eskisehire geleyim de seni bi yemek yedireyimMenüm
8 limonlu su
9 kahvaltı 3 mantar 1 yumurtadan omlet,domates yeşillik, 4zeytin 1kk peynir
11 yeşil çay 1incir 5 çiğ fındık
13:30 küçük bir parça haşlanmış tavuk göğsü, 1 bardak ayran
16 1 mandalina
19 4 köfte bol salata
Çooooookk su
Gecmis olsun canim.Çocuklar iyi olsun da devam edersin buralara da yemegine de.Sen halsiz dusme ki onlara bakabilesin.Cnm kusura bakmayın cuma cuma sizi ihmal etmemem gerekirdi böle ama...
Oğlum dün gece ateşlendi gece 3 e geliyordu uyuduk.. sabah 9da kalktım.. arada öbür oğlanı okula gönderdim 7.30 gibi.. 1.30 da bebeği uyutunca bende uyudum.. bende de kırgınlık var hafif.. halsizimbugün doğru dürüst bişi de yiyemedim.. sabah elma fln yedim.. kahvaltı hazırlıcak halim yoktu.. akşamda eşime gelirken yicek bişiler al yapacak halim yok dedim.. dürüm almış o da..
Hoşgeldin :))Dikkat dikkat ben geldimmm :)))
Hoşbuldum hippoş nasılsın geçmiş olsun nasıl oldu oglanHoşgeldin :))
Canım sağlık olsun da gerisi hallolur telafi edersinCnm kusura bakmayın cuma cuma sizi ihmal etmemem gerekirdi böle ama...
Oğlum dün gece ateşlendi gece 3 e geliyordu uyuduk.. sabah 9da kalktım.. arada öbür oğlanı okula gönderdim 7.30 gibi.. 1.30 da bebeği uyutunca bende uyudum.. bende de kırgınlık var hafif.. halsizimbugün doğru dürüst bişi de yiyemedim.. sabah elma fln yedim.. kahvaltı hazırlıcak halim yoktu.. akşamda eşime gelirken yicek bişiler al yapacak halim yok dedim.. dürüm almış o da..
Ödülüde kaşarmış keşke bütün ödüller böyle olsa maşallah canım çok güzel menüMenumu vereyim.
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmekle tost(bugün kasarla yaptim tostu)
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
2 küçük mandalina
Ara 16.30
6 çiğ badem
Akşam 19.00
6 yk ispanak
Salata
Simdi yesil cay iciyorum.
Hosgeldin :)Dikkat dikkat ben geldimmm :)))
Takım kaptani cumaya hedef 78.5 koydu da söylemesi ayıp. O kasarin erimesi lazimÖdülüde kaşarmış keşke bütün ödüller böyle olsa maşallah canım çok güzel menü