- 17 Mart 2018
- 103
- 227
- 23
Bir kurabiye dediğim fındık kadar bir lokmalık sahurda da yatmadan önce tarçınlı süt içtimHani sahur?? Ne kurabiyesi?? Ayyyy.... olmamış balım yaa.. bi kurabiye 4 dilim ekmeğe eşit ona göre ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kurabiye dediğim fındık kadar bir lokmalık sahurda da yatmadan önce tarçınlı süt içtimHani sahur?? Ne kurabiyesi?? Ayyyy.... olmamış balım yaa.. bi kurabiye 4 dilim ekmeğe eşit ona göre ye
akşam az olmuş canım sütün azalacak bu gidişle. ben emzirirken yediğimden hiç kısmadım sadece ekmek ve ıvır zıvırı çıkardım 1 senede 10kilo verdimMenüyü vereyim erkencik
Kalkınca limonlu su
10:00
2 yumurta peynir 7 zeytin yeşillik domates salatalık yarım kepekli tost ekmeği,(tb ekmeğim bitmiş kepekli yeniliyormu)
12:00 1 dilim elma 1 dilim armut 3 çilek
14:30
3 kaşık bulgur pilavı 1 tabak salata yoğurt
19:00 bol salata yoğurt yiyecem (canım bişey istemiyor bununda sonra acikmayayim diye yiyecem)
Su 3 oldu daha içerim
Spor
Leslie 1
30 mekik
40 dk koşu bandında yürüdüm
Maşallah Maşallah tuuuuuMenümü yazayım
Kahv 08.15: 2 has yumurta kk.peynir
Biraz maydanoz 3 zeytin
2 ceviz içi
Peynirin yumurtanın üzerine pulbiber
Ara sade nescafe
Öğle 12.00: 1 servis kasigi türlü
2-3 kaşık yoğurt
2 kaşık et sote
Ara 16.40: türk kahvesi 2 hurma(3 tu aslında birini oğlum yedi ) ve 5 çiğ badem
Akşam 19.30: 1 kase pulbiberli yoğurt
Su 3 litre ve 2 kupa bitki çayı
Sporum
1000 ip
40 dakika yuryus
50 dk leslie (5 mile)
Niye bu kadar az yedin tatlımBende menü verim :))
Sabah 1 incir 1 ceviz(bunu yemicektim tamamen wc için yedim)
Kahvaltı 12 de
7 hurma
1 kase yoğurt
Öğlen 16da
2 hurma
1 kase tarçınlı yoğurt
Akşam 19da
7 hurma
1 kase tarçınlı yoğurt
Bundan sonra türk kahvesi az sütlü kahve içebilir miyim acaba ??
Sporum
2 mil leslie 90 puan
500 ip : 100 puan
Toplam 190 puan
Mekik programı 2.gün
75 mekik çekicem inş..
Su 3+ tam bilmiyorum daha içerim ama
Güzel Menü canımMenumu vereyim kizlar
Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 09.00
1 minik hurma
Oglene kadar 2 sade nescafe 1 yesil cay ictim saati bilmiyorum
Oglen 13.00
1 muz
Yarim elma
Biraz cig badem
Akşam 18.00
1 kofte
Hellim peynirli salata
Ara 19.00
Yarim elma
Su 2 lt
afiyet olsun cnmBende menümü vereyim
Bugün oruçluydum
İftarda su bir elma yedim çok canım çekmişti ilk olarak onu yedim 3 4 yemek kaşığı kereviz salatası
Yarım tabak suyu az kuru fasulye
Sonra Türk kahvesi yanında bir kurabiye
SPOR olarak 1 saat yürüyüş
Gelinceye 2 limonlu soda
Günaydın canlarım,öğle geç yiyince akşamı hafif geçirdim canım salata su bol olunca sütte sıkıntı yok şükür ama yinede dikkat edecem önemli olan bebişim zatiakşam az olmuş canım sütün azalacak bu gidişle. ben emzirirken yediğimden hiç kısmadım sadece ekmek ve ıvır zıvırı çıkardım 1 senede 10kilo verdim
Maşallah Maşallah tuuuuu
Niye bu kadar az yedin tatlım
Güzel Menü canım
afiyet olsun cnm
Cnm artıyım düzens koymak içinakşam az olmuş canım sütün azalacak bu gidişle. ben emzirirken yediğimden hiç kısmadım sadece ekmek ve ıvır zıvırı çıkardım 1 senede 10kilo verdim
Maşallah Maşallah tuuuuu
Niye bu kadar az yedin tatlım
Güzel Menü canım
afiyet olsun cnm
Cnm menüleri akşamdan versen.. muhabbete az daha katılsanGünaydın akşam 9 buçukta uyuyakalmışım iyice tavuğa bağladım yeminle
sabah kalkınca 2 kuru kayısı + 2 bardak su (tuvalete çıkmak için)
10da fındık badem ve 1 elma
11de 1 fincan sütlü kahve
öğlen 12de bir kase tavuk çorbası
akşam 7de 2 kaşık et sote salata + yoğurt
su 2,5 litre
spor 45 dk yürüyüş
telafi yaptım bugün işe yaramış ama sabah tartıda cuma günkü kilomdaydım
Kız bu nee??Kızlar sabah süt içtim kahvaltı olarak şimdi dışardayım buğday patağı aldım yedim akşama da ayran yapıp içeceğim bir de aralarda çay kahve tarçınlı elmalı suiçilecek
Telafi gülümKız bu nee??
Ne kadar eksi gördün ben daha önceden 1 gün yaptım 700 gr eksi olmuştuKızlar hurma detoksu tecrübelerimi paylaşim.. öle aman aman bi açlık hissetmedim..akşam üstü halsizlik ve baş ağrısı yaptı onda da sade türk kahvesi içtim.. tartı da da güzel bi sonuç gördüm şükür.. denemek isteyenler rahatlıkla denesin :))
Aynen Benim de o kadar fln..Telafi gülüm
Ne kadar eksi gördün ben daha önceden 1 gün yaptım 700 gr eksi olmuştu
Yarın ben de mi yapsam ya gerçi sınav haftam enerji itiyacım var ama olsun..Aynen Benim de o kadar fln..
Yap yap.. ama biraz masraflı :)) ben 16 hurma yedim 200 gr flnYarın ben de mi yapsam ya gerçi sınav haftam enerji itiyacım var ama olsun..
Umreden çok yakın bir aile dostumuz geldi bana birsürü hurma getirmiş diyetteyim diyeYap yap.. ama biraz masraflı :)) ben 16 hurma yedim 200 gr fln
Ben de sınava girdim eve geldim tv karşısında magazin izliyorumnapıyorsunuz kızlar?sabah tan beri yeni oturdum diyebilirim...pazar bulaşık paşayı yıkadım uyuttum çorbasını koydum ocağa bu vakit oldu.siz ne yaptınız
Bende açım kalkim kendime kahve yapim bebeği uyutuyorum uyusunda..napıyorsunuz kızlar?sabah tan beri yeni oturdum diyebilirim...pazar bulaşık paşayı yıkadım uyuttum çorbasını koydum ocağa bu vakit oldu.siz ne yaptınız