Sensin ŞİŞKO

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum ..

Yalnız kızlar lütfen ne yediyseniz tam yazın.. menü bildirdikten sonra da bişi yemeyin lütfen..

kulkedisi30 cnm ben zati sana bugün simit yiyebileceğini söylemiştim .. keşke kendine bunu yapmasaydın .. ilk kilolar çabuk gider.. kıymetini bil ve lütfen dikkat et bundan sonra

tmm canım dayanamadım ya kör nefsime yenildim.
daha dikkatli bir haftasonu geçireceğim inşallah çünkü bu akşamı (Misafirliğe gideceğim )ve yarını (Anneme gideceğim)kazasız atlatırsam pazar kolay

Günün ilk menüsü benden gelsin
Sabah 12:45
1 salatalık
7 zeytin
2 yağda yumurta
Peynir
1 dilim kaşar peyniri
Ara 15:00
1 br ayran
Akşam 18:00
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kupa tarçın çayı

Suyu 2 ye tamamlarım
1 br birazdan yeşil çay içicem
4 km yürüyüş

Bugünleri görecek miydim

Cnm şimdi tam olarak vermek istediğin kilo kaç?? Bide bizimle kilo verme konusunda kararlıysan bizim takıma alalım seni. Mezun ol.. baykuşun olsun kepin olsun

İster misin??

Bugünleri görecek miydim

Cnm şimdi tam olarak vermek istediğin kilo kaç?? Bide bizimle kilo verme konusunda kararlıysan bizim takıma alalım seni. Mezun ol.. baykuşun olsun kepin olsun

İster misin??
Anca kadınlar kulübü sayesinde diyete girebiliyorum yani sizin sayenizde ben kaçamak yapınca vicdan yapıyorum yazmaya utanıyorum siz bana çubuk krakerin hesabını sorunca kızardım bozardım valla hedefim 48-49 kilo olmak bayağı kararlıyım Allah gerçekten mi daha önce takıma girmemiştim olur valla

Tamam kaptanla görüşim sana haber vericem. Vericek 10 kilon vat dimi??

Menümu paylaşalım
9:00
2 ince dilim ekmekle kaşarlı tost
Cay kaşığı yarısı bal
Peynir
7 zeytin
Salatalık yeşillik
2 ceviz
Öğle 13:00
Bı tabak kabak kavurması vardı kız durmadi yarısını yiyebildim yarısında yarın yerim
Yoğurt bi tabak salata
15;00
Minnacık muz küçük elma
18:00
1
1 kepçe nohut salata yoğurt
Su 2.5
Spor parkta 15 dk aletlerle yaptım

Afiyet olsun cnm güzel menü

Meyveyi sabah yemeyi öneriyorlar genelde yanlış bilmiyorsam

Menü verim bende oturmuşken..

Sabah limonlu su

Kahvaltı 12.30da
2 yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
Peynir
1 lokma bal kaymak
Şekersiz çay

Ara 17de..
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
5 badem

Bu ara sırasında komşu poğaça pizza fln gönderdi.. 1 ısırık aldım aklım başıma geldi bıraktım.. Hemen oğluma yedirdim.. sıcağı sıcağınaydı

Akşam 19da..
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase yoğurt

Su baya oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…