- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum ..
Yalnız kızlar lütfen ne yediyseniz tam yazın.. menü bildirdikten sonra da bişi yemeyin lütfen..
kulkedisi30 cnm ben zati sana bugün simit yiyebileceğini söylemiştim .. keşke kendine bunu yapmasaydın .. ilk kilolar çabuk gider.. kıymetini bil ve lütfen dikkat et bundan sonra
Boy 167,kilo bugün itibariyle 78,Senin boy kilo alalım :))
Olmas mı?? İyi gitmiş cnm..Boy 167,kilo bugün itibariyle 78,
25 gün önce 81,8le katıldım,3800gram gitti,ne dersin,bende umut var mı
tmm canım dayanamadım ya kör nefsime yenildim.Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum ..
Yalnız kızlar lütfen ne yediyseniz tam yazın.. menü bildirdikten sonra da bişi yemeyin lütfen..
kulkedisi30 cnm ben zati sana bugün simit yiyebileceğini söylemiştim .. keşke kendine bunu yapmasaydın .. ilk kilolar çabuk gider.. kıymetini bil ve lütfen dikkat et bundan sonra
Günün ilk menüsü benden gelsin
Sabah 12:45
1 salatalık
7 zeytin
2 yağda yumurta
Peynir
1 dilim kaşar peyniri
Ara 15:00
1 br ayran
Akşam 18:00
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kupa tarçın çayı
Suyu 2 ye tamamlarım
1 br birazdan yeşil çay içicem
4 km yürüyüş
Anca kadınlar kulübü sayesinde diyete girebiliyorum yani sizin sayenizde ben kaçamak yapınca vicdan yapıyorum yazmaya utanıyorum siz bana çubuk krakerin hesabını sorunca kızardım bozardım valla hedefim 48-49 kilo olmak bayağı kararlıyım Allah gerçekten mi daha önce takıma girmemiştim olur vallaBugünleri görecek miydim
Cnm şimdi tam olarak vermek istediğin kilo kaç?? Bide bizimle kilo verme konusunda kararlıysan bizim takıma alalım seni. Mezun ol.. baykuşun olsun kepin olsun
İster misin??
Tamam kaptanla görüşim sana haber vericem. Vericek 10 kilon vat dimi??Anca kadınlar kulübü sayesinde diyete girebiliyorum yani sizin sayenizde ben kaçamak yapınca vicdan yapıyorum yazmaya utanıyorum siz bana çubuk krakerin hesabını sorunca kızardım bozardım valla hedefim 48-49 kilo olmak bayağı kararlıyım Allah gerçekten mi daha önce takıma girmemiştim olur valla
Aynen 10 kilo ayy çok heyecanlandımTamam kaptanla görüşim sana haber vericem. Vericek 10 kilon vat dimi??
Ayy canım Allah yardımcın olsun sezeryanmiKızlar yarın Doğum için gidiyorum hastaneye dua edin olur mu
Allah yardimcin olsun canım saglikla kucagina al inşallah minnagiKızlar yarın Doğum için gidiyorum hastaneye dua edin olur mu
Allah yardımcın olsun Allah analı büyütsünKızlar yarın Doğum için gidiyorum hastaneye dua edin olur mu
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ♡♡♡Kızlar yarın Doğum için gidiyorum hastaneye dua edin olur mu
Afiyet olsun cnm güzel menüMenümu paylaşalım
9:00
2 ince dilim ekmekle kaşarlı tost
Cay kaşığı yarısı bal
Peynir
7 zeytin
Salatalık yeşillik
2 ceviz
Öğle 13:00
Bı tabak kabak kavurması vardı kız durmadi yarısını yiyebildim yarısında yarın yerim
Yoğurt bi tabak salata
15;00
Minnacık muz küçük elma
18:00
1
1 kepçe nohut salata yoğurt
Su 2.5
Spor parkta 15 dk aletlerle yaptım
Meyveyi sabah yemeyi öneriyorlar genelde yanlış bilmiyorsamMenümu paylaşalım
9:00
2 ince dilim ekmekle kaşarlı tost
Cay kaşığı yarısı bal
Peynir
7 zeytin
Salatalık yeşillik
2 ceviz
Öğle 13:00
Bı tabak kabak kavurması vardı kız durmadi yarısını yiyebildim yarısında yarın yerim
Yoğurt bi tabak salata
15;00
Minnacık muz küçük elma
18:00
1
1 kepçe nohut salata yoğurt
Su 2.5
Spor parkta 15 dk aletlerle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?