Sensin ŞİŞKO

Bi arkadasim olsa..o oyle iplememekten anlamaz ona evin idaresini hissettirmen lazim bu ev senin degil demek gibi.mesela cok zorda kalmadikca ona yemek yap demem.ya da mesela ben bugun geldim yapmis dedim ben kafamda ayarlamistim yapardim.az once yuruyuse cikmisti yag bitti diye markete gitmis almis.keske almasaydin ben o markayi kullanmıyorum baska alacaktim dedim.aslinda kotulugunu gordum desem yalan olur boyle yapinca uzuluyorum da bi yandan ama ne olursa olsun birlikte yasayamam.

Kavga dediğin ne zaman oldu? Yeni bir durum ise sabret canım birkaç güne siniri geçer gider. Lakin epeydir kavgalılar ise eve gitmek istemiyorsa eşine değil kV ye söylemen lazım aslında. Çünkü eşin her şeyin yolunda olduğunu düşünüyormuş gitsin annen dersen ortalık kızışabilir çünkü erkekler annesi de yanında eşi de oh tabi her şey normal ve yolunda hisseder.

Yeni sayılır canım 10 gun fln oluyo kv gecen hafta sali geldi cuna gidiyodu gitmedibiste bu hafta.aslında kv hakli ve k de aman banane modunda hatta esimi arayip koyunlari satiyorum onlar yuzunden burda baglandim kaldim sonra da türkiyeyi gezecem ben dedi artik napti ne etti haberim yok 50 60 yasinda insanlar cocuk gibi davraniyolar ve sadece kebdilerini dusunuyolar ona sinir oluyorum.ve dedigin gibi gördüğüm o ki esim memnun yedigi onunde yemedigi arkasinda cocuga bakiliyo.bazen annem babam da benim sinavim ne yapayim diyo ama annesini ikna icin bi cabaya girdigini görmedim.

Ve su da var beni en.cok o dusunduruyo.benim ailem istemedi buraya gelmemi hakli olarak.simdi dakka bir gol bir gibi bunu duyarlarsa hem üzülür hem sinirlenir bu tarafa cephe alirlar onlar duymadan uzamadan bitsin istiyorum.

Ooo kp de öyle diyorsa yalnız çok zor işiniz.. aralarını düzeltmek lazım tek yolu bu ama nasıl.. eşine şöyle desen işte bak kaç yaşında insanlar ayrı gayrı olur mu araları iyice soğur görmedikçe birbirlerini. Annene baban ayrı mı olsun istersin bu saatten sonra gel aralarını yapalım gibi konuşsan belki bu açıdan bakınca ikna olup annesini göndermeye çalışır. 10 gün diyorsun epey olmuş iş hallolmalı uzamadan

Senin ailen nerde??

Ya bunlar eskiden beri böyle. Hep esim toparliyo hatta esimden yuz bulsaydi kv coktan cekip giderdi eminim.ama kp yapmamasi gereken bisey yapti ve aman ne var ki yaptiysam modunda konusmus.esim de artik sıkıldım ne haliniz varsa gorsun der mi bilmem.
Senin ailen nerde??
Trabzonda canim

İyi akşamlar
menu sabah yemedim aç karna tahlilim vardi
Öğlen bir dilim ekmek bir kase tavuk çorbası
Ara bir portakal
Aksam davetteydim bir kase mercimek çorbası kavurma pilav salata ayran su böreği vardı su böreğin yarım dilimini yedim pilavinda 3 kaşık falan aldım çok acikmistim
Su 2 litre
Spor 35 dk yürüyüş

Yine aksama kadar aç gezip aksam bombayı patlattım cuma için hiç umudum yok.
Bu soruna bi çözüm bulmaliyim gerçekten

Kız maşallah irade hayranim

Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm.sıkma canını oluruna bırak hasta olursun
Afiyet olsun cnm menu çok iyi

Hem börek hem pilav...

Ben sorununa çözüm buldum
Senin canın sopa istiyor..

Bak canım önce şuna karar ver.. zayıflamak istiyor musun?? Duyamadım.. cevabın evetse yemek yeme tarzını değiştirmelisin.. ilk iş sağlam kahvaltı yapmalısın.. yoksa akşama doğru tabi acıkırsın gözün döner..
Pilav ve hamur işi yemiceksin.. yok yarımdı yok 2 kaşıktı olmazzzzzzz.... onları korumada zaten ölçülü yiceksin ama zayıflama döneminde olmaz...

Lütfen kendini düşün.. neden zayıflamak istediğini düşün .. ona göre kararını ver

İstiyorum tabi istemezmiyim
Aksam yemekten sonra arkadaslarla dışarı ciktik kahve içmeye
Foto çekindiK kendime bakınca çok üzüldüm kollar pehlivan gibi ne kadar iri duruyorum. Çok kararlıyım öyle yada böyle gidecek kilolar

Cnm boy kilo kaçtı senin ?? İlk geldiğin günkü kilonu söle..

Süper canım. Bugünkü kilo bildirimini de gördüm cumaya bomba gibi gel :)
Güzel canım begendim.sehriye corbasi karbonhidrat o yuzden ogle yemegindeki tas kebabiyla onu yer degistirebilirsin.aksam saatlerine kalmamasi iyi olur
Hippo dan inciler :) cok begendi,
Kızlar menü vermiyorum çünkü tek öğün yedim. 3 lt su içtim. 1 saat fitness yaptım kürek çekme yaptım ve 100 dakika yürüyüş
O tek ogunde ne yedin acaba
Arkadasim sen bu isi kafanda henüz bitirememissin benim anladigim o.cok actim yefim bahane degil.yeni basladigin icin soyluyorum cantanda kuru veya normal meyve cig kuruyemis hatta kuru süt bulundur disarida olunca cok acikip yeneklere gomulmemek icin bunlar isini gorur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…