Kuzum.sorun ne... geçen eşinle de tartışmıştınız soramadım.. menü güzel de sen bize anlat kuzum rahatla.Kizlar menumu vereyim.3 öğün olunca cok yedim yine.aksam yemegini de hizli yedim sinirden.mideme oturdu.
Yorumlamaya gelcem
Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazı
7 zeytin
Ara 08.45
Sade nescafe
Oglen 13 15
Ton balikli salata
1 kucuk elma(doymadim)
Uzerine yesil cay
Ara 15.15 (cok acikmamistim ama 80 dk blok derse girecektim sonra okul bitisi eve gelis gec oluyo)
1 kutu sut
1 kucuk kivi
10 cig badem
Aksam 18.30
1 tabak etli turlu
Salatalik
Yatmadan yesil cay icerim
Su 2 kesin olur.
Canım sıkkın baya bu aralar oglum olmasa eve gelesim yok o derece..bogulacak gibiyim.
Ben beğendim canım gayet güzel bir menü afiyet olsunGelmişken menuyude vereyim
Kalkınca limonlu su
10:00
2 yumurta ile tereyağlı omlet
Kk peynir
7 zeytin
Salatalık ,1 ince dilim ekmek
Şekersiz cay
15:15
Bı tabak akşamki tas kebabı
19:001 kepçe şehriye çorbası
İçerim ıspanak ne kadar yerim bilmem pek canım bişey istemiyor
Su 3 olur spor sağlık ocağna yürüyerek gidip geldim
Hic tanimadigim bi sehre geldim tanidim kimse yok calismaya basladim oglumu birakip gidiyorum haftanin en az 3 günü kv ile kaliyorum. Buraya sirf esim istiyo diye geldim ve ondan geldigimizden beri bi kere olsun nasilsin alisabildin mi demesini iyi olacak demesini bekliyorum ama bunu demediği gibi uzerine her sey yolundaymis gibi davranmasi cok canimi sıkıyor. Ha bi de kv de kp ile kavga etmis gitmem geri diyo dakka bir gol bir bi valla cinnetlik duruma geldim.Kuzum.sorun ne... geçen eşinle de tartışmıştınız soramadım.. menü güzel de sen bize anlat kuzum rahatla.
Gerçekten sınır bozucu canım. Eşinle konuştun mu peki bazen erkeklerin gözün e zorla göstermek gerekiyor. Kv ne de daha yapıcı cümleler kur bakalım ne olacak.Hic tanimadigim bi sehre geldim tanidim kimse yok calismaya basladim oglumu birakip gidiyorum haftanin en az 3 günü kv ile kaliyorum. Buraya sirf esim istiyo diye geldim ve ondan geldigimizden beri bi kere olsun nasilsin alisabildin mi demesini iyi olacak demesini bekliyorum ama bunu demediği gibi uzerine her sey yolundaymis gibi davranmasi cok canimi sıkıyor. Ha bi de kv de kp ile kavga etmis gitmem geri diyo dakka bir gol bir bi valla cinnetlik duruma geldim.
Tsk ederim canımBen beğendim canım gayet güzel bir menü afiyet olsun
Canım nerede görev yapıyorsunHic tanimadigim bi sehre geldim tanidim kimse yok calismaya basladim oglumu birakip gidiyorum haftanin en az 3 günü kv ile kaliyorum. Buraya sirf esim istiyo diye geldim ve ondan geldigimizden beri bi kere olsun nasilsin alisabildin mi demesini iyi olacak demesini bekliyorum ama bunu demediği gibi uzerine her sey yolundaymis gibi davranmasi cok canimi sıkıyor. Ha bi de kv de kp ile kavga etmis gitmem geri diyo dakka bir gol bir bi valla cinnetlik duruma geldim.
Esimle konuşmadım acikcasi pek iyi seyler cikmaz agzimdan diye korkuyorum kv konusu icin de beklemedeyim sure koydum kendime hala duzelmezse gitmezse once esime sonra ona iki çift lafim var.biz o rahat etsin cocuga bakinca kafasi dagilir kendi evinde de rahat eder diye geldik buraya.madem boyle cikip gidecek cesaretin vardi istanbula gelseydin de bize duzen bozdurtmasaydin dicem eger gitmemekte israr ederse.Gerçekten sınır bozucu canım. Eşinle konuştun mu peki bazen erkeklerin gözün e zorla göstermek gerekiyor. Kv ne de daha yapıcı cümleler kur bakalım ne olacak.
Eskisehirdeyim canımCanım nerede görev yapıyorsun
Kızına geçmiş olsun cnm.. menüde güzelGelmişken menuyude vereyim
Kalkınca limonlu su
10:00
2 yumurta ile tereyağlı omlet
Kk peynir
7 zeytin
Salatalık ,1 ince dilim ekmek
Şekersiz cay
15:15
Bı tabak akşamki tas kebabı
19:001 kepçe şehriye çorbası
İçerim ıspanak ne kadar yerim bilmem pek canım bişey istemiyor
Su 3 olur spor sağlık ocağna yürüyerek gidip geldim
Menün çok güzel cnm..Kizlar menumu vereyim.3 öğün olunca cok yedim yine.aksam yemegini de hizli yedim sinirden.mideme oturdu.
Yorumlamaya gelcem
Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazı
7 zeytin
Ara 08.45
Sade nescafe
Oglen 13 15
Ton balikli salata
1 kucuk elma(doymadim)
Uzerine yesil cay
Ara 15.15 (cok acikmamistim ama 80 dk blok derse girecektim sonra okul bitisi eve gelis gec oluyo)
1 kutu sut
1 kucuk kivi
10 cig badem
Aksam 18.30
1 tabak etli turlu
Salatalik
Yatmadan yesil cay icerim
Su 2 kesin olur.
Canım sıkkın baya bu aralar oglum olmasa eve gelesim yok o derece..bogulacak gibiyim.
Canım gerçekten durumun çok zor.. eşin oralı diye gittin dimi oraya? Senin ailen trabzon da mıydı?? Şu saatten sonra dönemezsin ama eşine mutsuz olduğunu içinde bulunduğun sıkıntıları söylemelisin cnm.. onun için yaptığın fedakarlığı görsün.. kv ne de söyle sizinle yaşayamayacağını.. ima et.. konusu açılırsa fln..Hic tanimadigim bi sehre geldim tanidim kimse yok calismaya basladim oglumu birakip gidiyorum haftanin en az 3 günü kv ile kaliyorum. Buraya sirf esim istiyo diye geldim ve ondan geldigimizden beri bi kere olsun nasilsin alisabildin mi demesini iyi olacak demesini bekliyorum ama bunu demediği gibi uzerine her sey yolundaymis gibi davranmasi cok canimi sıkıyor. Ha bi de kv de kp ile kavga etmis gitmem geri diyo dakka bir gol bir bi valla cinnetlik duruma geldim.
Afiyet olsun canım akşam çorba ne kadar di yanina da salata olsaydi mis olurduKahvaltı 12de..
2 haş yumurta
Peynir
3 zeytin
2 çeri Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
Kaynamış suya çubuk tarçın
Ara 16da..
Sıcak sütle nescafe
Tarçınlı muz
1 ceviz
Akşam 19da..
Yalancı kelle paça çorbası
Su çok içtim...
Spor 200 ip
Yapmaya çalışıcam ama işte...
Gurbet zor oluyor yaEsimle konuşmadım acikcasi pek iyi seyler cikmaz agzimdan diye korkuyorum kv konusu icin de beklemedeyim sure koydum kendime hala duzelmezse gitmezse once esime sonra ona iki çift lafim var.biz o rahat etsin cocuga bakinca kafasi dagilir kendi evinde de rahat eder diye geldik buraya.madem boyle cikip gidecek cesaretin vardi istanbula gelseydin de bize duzen bozdurtmasaydin dicem eger gitmemekte israr ederse.
Eskisehirdeyim canım
Çorba önce bi tabak yedim sonra 2 kepçe daha aldım :)) sıcacıktı.. beğendim vallaAfiyet olsun canım akşam çorba ne kadar di yanina da salata olsaydi mis olurdu
Sağolasın canım yarın daha güzel menü ile gelirimde cumaya eksiler gelir insKızına geçmiş olsun cnm.. menüde güzel
Menün çok güzel cnm..
Canım gerçekten durumun çok zor.. eşin oralı diye gittin dimi oraya? Senin ailen trabzon da mıydı?? Şu saatten sonra dönemezsin ama eşine mutsuz olduğunu içinde bulunduğun sıkıntıları söylemelisin cnm.. onun için yaptığın fedakarlığı görsün.. kv ne de söyle sizinle yaşayamayacağını.. ima et.. konusu açılırsa fln..
Canım bence bu raddeye gelmeden once bence esinle en tatli dilinle nazlanarak konuşman lazım )Esimle konuşmadım acikcasi pek iyi seyler cikmaz agzimdan diye korkuyorum kv konusu icin de beklemedeyim sure koydum kendime hala duzelmezse gitmezse once esime sonra ona iki çift lafim var.biz o rahat etsin cocuga bakinca kafasi dagilir kendi evinde de rahat eder diye geldik buraya.madem boyle cikip gidecek cesaretin vardi istanbula gelseydin de bize duzen bozdurtmasaydin dicem eger gitmemekte israr ederse.
Eskisehirdeyim canım
Sifa olsun canımÇorba önce bi tabak yedim sonra 2 kepçe daha aldım :)) sıcacıktı.. beğendim valla
Çok mu yaaSifa olsun canım
Aynen canım sana katiliyorumCanım bence bu raddeye gelmeden once bence esinle en tatli dilinle nazlanarak konuşman lazım )
Evet canım esim de tam burali sayilmaz.1 saat kadar mesafede ama yakin diye geldik.Ya diyorum ya biraz beklicem ortam bi durulsun bakalim noluyo.ben kv ile konuşmam boyle seyler mesela o esime eskiden de anlatirdi ben cikarim yanlarindan muhatap olmam onun kocasiyla iliskisinden banane derdim ama şimdi bananelik ortadan kalkacak bakalim ne olacakKızına geçmiş olsun cnm.. menüde güzel
Menün çok güzel cnm..
Canım gerçekten durumun çok zor.. eşin oralı diye gittin dimi oraya? Senin ailen trabzon da mıydı?? Şu saatten sonra dönemezsin ama eşine mutsuz olduğunu içinde bulunduğun sıkıntıları söylemelisin cnm.. onun için yaptığın fedakarlığı görsün.. kv ne de söyle sizinle yaşayamayacağını.. ima et.. konusu açılırsa fln..
Valla hic nazlanasim yok canimi cok sikiyo bu aralar baska tavirlari da.dedigin gibi konusmazsam isi inada bindirecek ama bende de su an yumusak konusacak ruh hali de kafa da yokCanım bence bu raddeye gelmeden once bence esinle en tatli dilinle nazlanarak konuşman lazım )
Çok değil bence ama yanına salata olmalıydı sindirim acısındanÇok mu yaa
O zaman beklemek en doğru karar canım akşamları yürüyüşe çıksana kafanı dağıtırsın kv ne de cok rahata alıştırma.. onu evde bırakıp bir arkadaşına git yürüyüşe git vs.. maksat seni iplemiyirum demek:))Evet canım esim de tam burali sayilmaz.1 saat kadar mesafede ama yakin diye geldik.Ya diyorum ya biraz beklicem ortam bi durulsun bakalim noluyo.ben kv ile konuşmam boyle seyler mesela o esime eskiden de anlatirdi ben cikarim yanlarindan muhatap olmam onun kocasiyla iliskisinden banane derdim ama şimdi bananelik ortadan kalkacak bakalim ne olacak
Valla hic nazlanasim yok canimi cok sikiyo bu aralar baska tavirlari da.dedigin gibi konusmazsam isi inada bindirecek ama bende de su an yumusak konusacak ruh hali de kafa da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?