Sensin ŞİŞKO

Kuzum.sorun ne... geçen eşinle de tartışmıştınız soramadım.. menü güzel de sen bize anlat kuzum rahatla.

Ben beğendim canım gayet güzel bir menü afiyet olsun

Kuzum.sorun ne... geçen eşinle de tartışmıştınız soramadım.. menü güzel de sen bize anlat kuzum rahatla.
Hic tanimadigim bi sehre geldim tanidim kimse yok calismaya basladim oglumu birakip gidiyorum haftanin en az 3 günü kv ile kaliyorum. Buraya sirf esim istiyo diye geldim ve ondan geldigimizden beri bi kere olsun nasilsin alisabildin mi demesini iyi olacak demesini bekliyorum ama bunu demediği gibi uzerine her sey yolundaymis gibi davranmasi cok canimi sıkıyor. Ha bi de kv de kp ile kavga etmis gitmem geri diyo dakka bir gol bir bi valla cinnetlik duruma geldim.

Gerçekten sınır bozucu canım. Eşinle konuştun mu peki bazen erkeklerin gözün e zorla göstermek gerekiyor. Kv ne de daha yapıcı cümleler kur bakalım ne olacak.

Canım nerede görev yapıyorsun

Kahvaltı 12de..
2 haş yumurta
Peynir
3 zeytin
2 çeri Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara
Kaynamış suya çubuk tarçın

Ara 16da..
Sıcak sütle nescafe
Tarçınlı muz
1 ceviz

Akşam 19da..
Yalancı kelle paça çorbası

Su çok içtim...

Spor 200 ip
Yapmaya çalışıcam ama işte...

Gerçekten sınır bozucu canım. Eşinle konuştun mu peki bazen erkeklerin gözün e zorla göstermek gerekiyor. Kv ne de daha yapıcı cümleler kur bakalım ne olacak.
Esimle konuşmadım acikcasi pek iyi seyler cikmaz agzimdan diye korkuyorum kv konusu icin de beklemedeyim sure koydum kendime hala duzelmezse gitmezse once esime sonra ona iki çift lafim var.biz o rahat etsin cocuga bakinca kafasi dagilir kendi evinde de rahat eder diye geldik buraya.madem boyle cikip gidecek cesaretin vardi istanbula gelseydin de bize duzen bozdurtmasaydin dicem eger gitmemekte israr ederse.
Canım nerede görev yapıyorsun
Eskisehirdeyim canım

Kızına geçmiş olsun cnm.. menüde güzel
Menün çok güzel cnm..
Canım gerçekten durumun çok zor.. eşin oralı diye gittin dimi oraya? Senin ailen trabzon da mıydı?? Şu saatten sonra dönemezsin ama eşine mutsuz olduğunu içinde bulunduğun sıkıntıları söylemelisin cnm.. onun için yaptığın fedakarlığı görsün.. kv ne de söyle sizinle yaşayamayacağını.. ima et.. konusu açılırsa fln..

Afiyet olsun canım akşam çorba ne kadar di yanina da salata olsaydi mis olurdu

Gurbet zor oluyor ya

Sağolasın canım yarın daha güzel menü ile gelirimde cumaya eksiler gelir ins

Canım bence bu raddeye gelmeden once bence esinle en tatli dilinle nazlanarak konuşman lazım )

Evet canım esim de tam burali sayilmaz.1 saat kadar mesafede ama yakin diye geldik.Ya diyorum ya biraz beklicem ortam bi durulsun bakalim noluyo.ben kv ile konuşmam boyle seyler mesela o esime eskiden de anlatirdi ben cikarim yanlarindan muhatap olmam onun kocasiyla iliskisinden banane derdim ama şimdi bananelik ortadan kalkacak bakalim ne olacak
Canım bence bu raddeye gelmeden once bence esinle en tatli dilinle nazlanarak konuşman lazım )
Valla hic nazlanasim yok canimi cok sikiyo bu aralar baska tavirlari da.dedigin gibi konusmazsam isi inada bindirecek ama bende de su an yumusak konusacak ruh hali de kafa da yok

O zaman beklemek en doğru karar canım akşamları yürüyüşe çıksana kafanı dağıtırsın kv ne de cok rahata alıştırma.. onu evde bırakıp bir arkadaşına git yürüyüşe git vs.. maksat seni iplemiyirum demek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…