- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Kaç aylık? Ablam yeğenime veriyordu hep bebekken ama..Arkadaşlar küçük kızıma bı kaç çay kaşığı ıhlamur versem olurmu çok öksürüğü var
Bugün tam 5 aylık oldu canım verdim bende ama baya öksürük var sabahı bi etsek doktora goturecemKaç aylık? Ablam yeğenime veriyordu hep bebekken ama..
Geçmiş olsun. .Bugün tam 5 aylık oldu canım verdim bende ama baya öksürük var sabahı bi etsek doktora goturecem
Pazartesi yoktuGüzel menü cnm.. sporda var.. eksi var mı??
Kıyamam ya Allah şifa versinBugün tam 5 aylık oldu canım verdim bende ama baya öksürük var sabahı bi etsek doktora goturecem
En az eksi 200 gelecekkk
Amin canım sagolasin akşam ıhlamurun faydası oldu şükür geceyi rahat geçirdikKıyamam ya Allah şifa versin
En az eksi 200 gelecekkkteşekkür ederim :))
Ne güzel bak yememişsinKızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..
Bayıldım tevoş .. erkende de kapamışsın günü.. sporda var..Menümü vereyim erkenden
Sabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: 1 has yum 3 zeytin
Kk peynir tere otu ve 1 dilim.ekmek
Ara sade kahve 2 ceviz,1 badem,2 siyah ç. Üzüm
Öğle 12.00: 4 kaşık susuz nohut y
3 kaşık yoğurt
Ara : 1 bardak sütlü kahve 1 hurma
Akşam 16.30: 5 kaşık koz patlıcan
2 kaşık hindi döner ve salata
Ara olarak türk.kahvesi içerim
Bundan sonrası bitki çayları
Su 2.5 litre
Spor : 100 ip atlama
20 dk voleybol
40 dk yurüyus
Süpersin valla eee 90lardan 100lerden böyle çıtır kilolara bu azminle indin zaten :)Kızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..
hindi döner de neymiş merak ettim tadı nasılMenümü vereyim erkenden
Sabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: 1 has yum 3 zeytin
Kk peynir tere otu ve 1 dilim.ekmek
Ara sade kahve 2 ceviz,1 badem,2 siyah ç. Üzüm
Öğle 12.00: 4 kaşık susuz nohut y
3 kaşık yoğurt
Ara : 1 bardak sütlü kahve 1 hurma
Akşam 16.30: 5 kaşık koz patlıcan
2 kaşık hindi döner ve salata
Ara olarak türk.kahvesi içerim
Bundan sonrası bitki çayları
Su 2.5 litre
Spor : 100 ip atlama
20 dk voleybol
40 dk yurüyus
Aynen cnm.. şükürler olsun...Süpersin valla eee 90lardan 100lerden böyle çıtır kilolara bu azminle indin zaten :)
hindi döner de neymiş merak ettim tadı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?