- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Geçmiş olsun birşey YÖK dimi konuşun ya depresif olma herşeye yansıyor çünkü bu halKızla ben bugun epeyce aglamali zirlamali bi gün gecirdim.canım cok sıkkın. Oglum dustu kafayi morartti istanbulu ve arkadaslarimi ozledim esimle bozuguz dogru durust bi sebebi bile yok ve oturup konuşacak kadar gorusemiyoruz bile..oyle iste..
Konusmaya vaktimiz olmuyo ki..neredeyse 1 ay olacak istanbuldan geleli sadece 1 gece yalniz kaldik onun da gunduzunde yine yalniz degildik..ben anamin babamin yanindan ayrilali yaklasik 6 sene oluyo ve Allah eksikligini göstermesin hic ama hic misafirim eksik olmadi.ilk kim geldiyse ayagini iyi surumus.aklimdan gecmeyecek insanlari yatili misafir etmisimdir evimde.Buraya geldim aynen devam :)Geçmiş olsun birşey YÖK dimi konuşun ya depresif olma herşeye yansıyor çünkü bu hal
Maşallah ya ama bazen aile Saadet’iKonusmaya vaktimiz olmuyo ki..neredeyse 1 ay olacak istanbuldan geleli sadece 1 gece yalniz kaldik onun da gunduzunde yine yalniz degildik..ben anamin babamin yanindan ayrilali yaklasik 6 sene oluyo ve Allah eksikligini göstermesin hic ama hic misafirim eksik olmadi.ilk kim geldiyse ayagini iyi surumus.aklimdan gecmeyecek insanlari yatili misafir etmisimdir evimde.Buraya geldim aynen devam :)
Canım ya diğer yerden yazacaktım sayfaları okurken kayboldu... bence sen bubara cok bunaldin ve yoruldun.. bugünde her sey ust üste olmuş.. oğlun için geçmiş olsun şu an nasıl?Kızla ben bugun epeyce aglamali zirlamali bi gün gecirdim.canım cok sıkkın. Oglum dustu kafayi morartti istanbulu ve arkadaslarimi ozledim esimle bozuguz dogru durust bi sebebi bile yok ve oturup konuşacak kadar gorusemiyoruz bile..oyle iste..
Kuzum gelenler kilonetrelerce öteden gelince denilmiyor işte. .az once evimde ne zaman 24 saat yalniz kalirimin hesabını yaptim en erken tarih 5 mart onun da olmama ihtimali varMaşallah ya ama bazen aile Saadet’i
İçin müsait değilim diyebilmeli insan canım ya
Sagol canım valla ben cidden cok bunaldim bu ara..uyuyo simdi uyandi yedirdim geri uyudu yemesinde fln sıkıntı yok cok sukur.sabaha gorcez bakalim kotu moraracak..Canım ya diğer yerden yazacaktım sayfaları okurken kayboldu... bence sen bubara cok bunaldin ve yoruldun.. bugünde her sey ust üste olmuş.. oğlun için geçmiş olsun şu an nasıl?
Hadi ya bazen soğuk kompreksden sonra o kadar morarmıyor inşallah öyle olur yani..Kuzum gelenler kilonetrelerce öteden gelince denilmiyor işte. .az once evimde ne zaman 24 saat yalniz kalirimin hesabını yaptim en erken tarih 5 mart onun da olmama ihtimali var
Sagol canım valla ben cidden cok bunaldim bu ara..uyuyo simdi uyandi yedirdim geri uyudu yemesinde fln sıkıntı yok cok sukur.sabaha gorcez bakalim kotu moraracak..
Canim daha küçük oldugu icin dokundurtmadi cok az sure buz koyabildim yikti ortaligi.o bi yandan agliyo ben bi yandan..size de cok gecmis olsun.Hadi ya bazen soğuk kompreksden sonra o kadar morarmıyor inşallah öyle olur yani..
Benim de cumartesi akşamı küçük tabureden yere düştü popo ustune ama elinde kase vardi cam onunla beraber.. cam kırıldı aklım çıktı çocuk da bir şey olacak diye baktım bacaklarına falan bir şey yok ohh dedim. Sonra taburede kan... eli kesilmiş avuç içiallaha şükür dikişlik falan bir şey degil ama anne olunca çok geliyor insana. Bizimki de elim.kirlendi diye ağlıyor
Inslalah şişmez ve morarmaz canım...Canim daha küçük oldugu icin dokundurtmadi cok az sure buz koyabildim yikti ortaligi.o bi yandan agliyo ben bi yandan..size de cok gecmis olsun.
Ben yatiyorum artik canlar herkese iyi gecelerr cok guzel sabahlara uyanalim inşallahhhhh
Sıkma canını berna.. düzelir inş.. siz artık temelli eskişehirde misiniz?? Senin ailen nerde??Kızla ben bugun epeyce aglamali zirlamali bi gün gecirdim.canım cok sıkkın. Oglum dustu kafayi morartti istanbulu ve arkadaslarimi ozledim esimle bozuguz dogru durust bi sebebi bile yok ve oturup konuşacak kadar gorusemiyoruz bile..oyle iste..
Miu izin vermedi :))Arkadaşım yapıyordu ara ara ama zordu sanki
Nasıl bir diyet etkiliyse ben de yapabilirimKızlar isveç diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz??
Kızla ben bugun epeyce aglamali zirlamali bi gün gecirdim.canım cok sıkkın. Oglum dustu kafayi morartti istanbulu ve arkadaslarimi ozledim esimle bozuguz dogru durust bi sebebi bile yok ve oturup konuşacak kadar gorusemiyoruz bile..oyle iste..
Çok geçmiş olsun sıkma canını yeni bir hayata alışmaya çalışıyorsunuz olur öyle. Ama misafir konusunda arkadaşlar haklı eğer aile olarak yalnız kalamazsanız sorunlar bakmışsın ilk yalnız kaldığınızda büyümüş. En iyisi mi insanları kırmadan yoluyla yordamıyla söylemek. Evliliğiniz ve evin içindeki huzur insanlara ayıp olmasından daha önemliKonusmaya vaktimiz olmuyo ki..neredeyse 1 ay olacak istanbuldan geleli sadece 1 gece yalniz kaldik onun da gunduzunde yine yalniz degildik..ben anamin babamin yanindan ayrilali yaklasik 6 sene oluyo ve Allah eksikligini göstermesin hic ama hic misafirim eksik olmadi.ilk kim geldiyse ayagini iyi surumus.aklimdan gecmeyecek insanlari yatili misafir etmisimdir evimde.Buraya geldim aynen devam :)
Çok geçmiş olsunHadi ya bazen soğuk kompreksden sonra o kadar morarmıyor inşallah öyle olur yani..
Benim de cumartesi akşamı küçük tabureden yere düştü popo ustune ama elinde kase vardi cam onunla beraber.. cam kırıldı aklım çıktı çocuk da bir şey olacak diye baktım bacaklarına falan bir şey yok ohh dedim. Sonra taburede kan... eli kesilmiş avuç içiallaha şükür dikişlik falan bir şey degil ama anne olunca çok geliyor insana. Bizimki de elim.kirlendi diye ağlıyor
Baya etkili ama şok diyet diye herkes önermiyo.. bi ataştır netten cnmNasıl bir diyet etkiliyse ben de yapabilirim
Çok geçmiş olsun sıkma canını yeni bir hayata alışmaya çalışıyorsunuz olur öyle. Ama misafir konusunda arkadaşlar haklı eğer aile olarak yalnız kalamazsanız sorunlar bakmışsın ilk yalnız kaldığınızda büyümüş. En iyisi mi insanları kırmadan yoluyla yordamıyla söylemek. Evliliğiniz ve evin içindeki huzur insanlara ayıp olmasından daha önemli
Çok geçmiş olsunAllah evlatlarınızı korusun
Amaninnnnn kesme şeker diyor ben yapamam bunu anamBaya etkili ama şok diyet diye herkes önermiyo.. bi ataştır netten cnm
Sen de yazz :))Ne güzel oldu yazılanları okumak :)
Yok kız bu da zor..Amaninnnnn kesme şeker diyor ben yapamam bunu anam
Bende de şöyle bir liste var 2 günlük Eki Görüntüle 2113568
Ay girmeye çalışıyorum Doğum için hazırlıklara başladım yavaştan ondan bu ara iş var sürekliSen de yazz :))
Ölçülü ye kuzum.. köyde tam buğday ekmeğidirAy köye geldik kv pide yaptirmis yemege
Yok kuzum fırından almis gayet beyaz ekmek..Ölçülü ye kuzum.. köyde tam buğday ekmeğidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?