vaaaaaaaaaay ne güzel menü yahu bu spor da müthiş hem de çocuklarla eğlenmeceliKizlar 45 dk dir cocuklari odaya kapattim actim tv yi arabic zumbayi dans ediyoruz nasil hoşlarına gitti
Menümü yaziyorum;
Sabah, tereyağlı biberli yumurta, peynir, domates,salatalık, maydonoz dereotu
Akşam 17:00 da kabak ve yoğurt yicem
Su 2.5 lt oldu simdiye kadar fazlasi olur muhtemelen
Spor 45 dk zumba=112.5 puan
Spor yaparsam eger buraya yazcam ..
Eksi cikayim diye resmen du su deposu gibi dolastim hahahahaTabiki hak ettin harika bir eksi gördüm sanki
abartmadan heee gerçi sen yeni mezunsun balım yeBende dondurma yicem ♡♡
bayılırım ımmmmmmmmmmmmmmmmmVarsa patlıcan ve domates közle.. karıştır sarımsak ekle ye.. süper oluyo. .
su içmek bir harika dostumOlabilir onsan yapabilirimm...
Saat 1 den beri 3. Sisemi iciyorummm
3. Erigi agzima atamadim
Karnim su doldukahvaltiyi
Erik su kahve ile gecistirdimm
Ama nasıl faydalı harika bi sonuç oldu o eksi mutluluğu dfamacana gibi gezmeye değer. Hayır zayıflıyoruz çıtırız ama sudan dolyı mide şiş obez gibi görünüyoruzEksi cikayim diye resmen du su deposu gibi dolastim hahahaha
Birazdan sıralama yapılacak. . Kim birinci kim sonuncu.. sonuncuya ceza varŞimdi sonuçlar açıklandı ne oldu anlayanlar anlamayanlara anlatsın....
Birazdan sıralama yapılacak. . Kim birinci kim sonuncu.. sonuncuya ceza var
geçmiş olsun Miu, bu ne mülakatı, iş mi yüksek lisans fln mı?selamlar kızlaaaarrrrr
Mülakatım vardı sabah. Kutsal cuma sabahını uzak geçirmek zorunda kaldım. Geliyorum birazdan inşallah. Bakalım neler olmuş geçmişe dönüceeem
ben de bu öğlen kabak mücver yedim, herkesin canı mücver çekmiş bugün =)Kabak mücver canım. . Senin tarifin :)) kızlar hep yaptı. . Bende kıskandım.. içine dereotı da koyarım dedim..
Yüksek lisanstı balım haftaya cuma belli olacak bakalım teşekkür ederimgeçmiş olsun Miu, bu ne mülakatı, iş mi yüksek lisans fln mı?
Hadi ilk 3 üde yaz kupa vererekkk :))Yüksek lisanstı balım haftaya cuma belli olacak bakalım teşekkür ederim
GÜNÜN DEĞERLENDİRMESİİİİİİ
Alkışlananlarda Bugün
hippotalamus Kuzum tebrik ederim daha nasıl sevinebilirim ki senin için mezun da oldun artık. Hayırlı uğurlu olsun. Haftaya 79 ları görelim ama 8 lerden kurtul artık yeni hedefe odaklanalım artık
@Sily bak hele bak bak bak maşallah ne güzel eksi o öyle darısı haftaya balım sporlarının etkisi bunlar hep
@Margarikotin kız ne ettin öyle maşallah bu kadar düşük kiloda verdiğin kilo harika yüzdesi de harika.Spor ve düzgün beslenmeyle gitmeyecek kilo yok demek ki. Haftaya da iyi bir eksi gelsinnnnnnnnnn
@My SouL tebrik ederim bir harika eksi dahaaaa yaşasınnnnnbir de bol su içsen o eksi 1.4 falan olurdu kesin. Aynen devam canım haftaya da kesin eksi geliyor dimi?
@MiuLego efsanesin bebeğim sana söyleyecek tek sözüm yok puahhaha
Oklavalıklarda Bugün
@tevafuk55 bu hafta en yüüksek eksi yüzdesi sende olacak ona göre
eylul7158eylul kuzum sana sözüm yok ama sonuçta artı varsa oklava da var
Hoşgeldinlerde Bugün
@yumaknuro ve @marlin18 kızlar iyi ki geldiniz haftaya güzel eksiler gelir sizden de eminim. Bol katılım her akşam menü ve spor bildirimi yapıyoruz unutmayın. Hadi bakalım maraton size de başlasın
Laf Söyleyemediklerimde Bugün
@inciakis bitsin artık şu izin yaaaaaaaaa
Kayıplarda Bugün
@Zms kaya
@kahve kitap ve ben
Kızlar katılımınızı arttırın lütfen. Neti yok kahve nin ama zms nerelerde? Hele ki böyle bildirim günlerini asla kaçırmayın.
CANIMSILAR ALIŞMA SÜREMİZİ İLK HAFTAYI ATLATTIK. BU HAFTA DAHA ÖRNEK MENÜLERLE DAHA GÜZEL SPORLARLA BOL KATILIMLA OLSUN. Kİİİİİİİİİİ BOOOOOOOOOL EKSİLERLER BİZİM OLSUN
Altin istiyorum benHadi ilk 3 üde yaz kupa vererekkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?