Sensin ŞİŞKO

vaaaaaaaaaay ne güzel menü yahu bu spor da müthiş hem de çocuklarla eğlenmeceli

Eksi cikayim diye resmen du su deposu gibi dolastim hahahaha
Ama nasıl faydalı harika bi sonuç oldu o eksi mutluluğu dfamacana gibi gezmeye değer. Hayır zayıflıyoruz çıtırız ama sudan dolyı mide şiş obez gibi görünüyoruz halbuki sabah karın mide dümdüz onu kimse görmüyor tabi bi kendimiz

****18 AĞUSTOS CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****

@MiuLego (57.2/54.3/2.9/ %5.07)
tevafuk55 (64.0/64.9/+0.9/-%1.40)
hippotalamus (82.8/81/1.8/%2.17)
Sily (64.2/63.5/0.7/%1.09)
eylul7158eylul (61.0//61.8/+0.8/-%1.31)
@Zms kaya (71.1///%)
@kahve kitap ve ben (83.6///%)

Huy Meselesi (55.2/53.8/1.4/%2.54)
My SouL (54/53.2/0.8/ %1.48)
Arc-en-ciel (Başlangıç Kilo: 78.2) Başlangıç Tarihi: 18 Ağustos 2017 Hedef Kilo:??
inciakis izinli:)
@marlin18
(Başlangıç Kilo: 61) Başlangıç Tarihi: 18 Ağustos 2017 Hedef Kilo:52

Kızlar son mesajdan alıntı yaparak eklemelerimizi yapalım.

Kilo Bildirimi Şu Şekilde Yapılır:
(Başlangıç Kilo / Güncel cuma kilosu / fark / yüzde)

Örnek Miu olsun yarına da 53 çıkmış olsun
Miu: (57.2/53/4.2/%7.342) gibi.

Yüzde şu şekilde hesaplanır:
[(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100]/geçen haftaki kilo.

Not: Bu haftalık ilk sırada yazan kilolar pazartesi kilolarımız çünkü ilk kilo bildirimini pazartesi günü aldık. Ama bundan sonraki haftalarda orada cuma günkü kilolarımız olacak.

selamlar kızlaaaarrrrr
Mülakatım vardı sabah. Kutsal cuma sabahını uzak geçirmek zorunda kaldım. Geliyorum birazdan inşallah. Bakalım neler olmuş geçmişe dönüceeem
geçmiş olsun Miu, bu ne mülakatı, iş mi yüksek lisans fln mı?

Kabak mücver canım. . Senin tarifin :)) kızlar hep yaptı. . Bende kıskandım.. içine dereotı da koyarım dedim..
ben de bu öğlen kabak mücver yedim, herkesin canı mücver çekmiş bugün =)

GÜNÜN DEĞERLENDİRMESİİİİİİ

Alkışlananlarda Bugün

hippotalamus Kuzum tebrik ederim daha nasıl sevinebilirim ki senin için mezun da oldun artık. Hayırlı uğurlu olsun. Haftaya 79 ları görelim ama 8 lerden kurtul artık yeni hedefe odaklanalım artık

@Sily bak hele bak bak bak maşallah ne güzel eksi o öyle darısı haftaya balım sporlarının etkisi bunlar hep

@Margarikotin kız ne ettin öyle maşallah bu kadar düşük kiloda verdiğin kilo harika yüzdesi de harika. Spor ve düzgün beslenmeyle gitmeyecek kilo yok demek ki. Haftaya da iyi bir eksi gelsinnnnnnnnnn

@My SouL tebrik ederim bir harika eksi dahaaaa yaşasınnnnn bir de bol su içsen o eksi 1.4 falan olurdu kesin. Aynen devam canım haftaya da kesin eksi geliyor dimi?

@MiuLego efsanesin bebeğim sana söyleyecek tek sözüm yok puahhaha

Oklavalıklarda Bugün

@tevafuk55 bu hafta en yüüksek eksi yüzdesi sende olacak ona göre

eylul7158eylul kuzum sana sözüm yok ama sonuçta artı varsa oklava da var

Hoşgeldinlerde Bugün

@yumaknuro ve @marlin18 kızlar iyi ki geldiniz haftaya güzel eksiler gelir sizden de eminim. Bol katılım her akşam menü ve spor bildirimi yapıyoruz unutmayın. Hadi bakalım maraton size de başlasın

Laf Söyleyemediklerimde Bugün

@inciakis bitsin artık şu izin yaaaaaaaaa

Kayıplarda Bugün

@Zms kaya

@kahve kitap ve ben

Kızlar katılımınızı arttırın lütfen. Neti yok kahve nin ama zms nerelerde? Hele ki böyle bildirim günlerini asla kaçırmayın.

CANIMSILAR ALIŞMA SÜREMİZİ İLK HAFTAYI ATLATTIK. BU HAFTA DAHA ÖRNEK MENÜLERLE DAHA GÜZEL SPORLARLA BOL KATILIMLA OLSUN. Kİİİİİİİİİİ BOOOOOOOOOL EKSİLERLER BİZİM OLSUN

Tesekkur ederim kaptanim
Yarismak hirslanďiriyor beni ♡
Herkesi tebrik ederim, devam edelim boyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…