- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
Hayırlısı olsunnn yawrum inşallahhİyiydi bence kuzum umutluyum sanki :)) haftaya bugün açıklanıyor hoşbuldummmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsunnn yawrum inşallahhİyiydi bence kuzum umutluyum sanki :)) haftaya bugün açıklanıyor hoşbuldummmmmm
Ben de ettim hep ettim birlikte ettikhep ben dua ettim ondan iyi geçmiştir öp beni
Hoş geldin marlincim seni gördüğüme nasıl sevindim toplandık nerdeyse yaaaaaIyi geceler kizlar
Beni de araniza alirmisiniz??????
oy bal sily çiğim yerim seni sağol canım beniiiimmmmGünaydın kizlar.. @MiuLego canimmmmm hadi allah kolaylik versin seviyoruz seni insallah en güzel sekilde atlatirsin kuzum
sağol incimmmmmm@MiuLego başarılar tatlım
ayyy sağol kuzummmmmmmm@MiuLego başarılar dilerim canım
Günaydınn milletttttt ne zaman paylaşıyoruzzz kilo bildirimini
Marlin tekrardan hoş geldin iyi ki geldin ilk sayfaya ekleyeceğim seni bilgilerini not aldım. benim hedef de 52 :)Herke7se günaydin kizlar
Hayirli cumalar
Boy: 157
Kilo:61
Hedef:52
Yas:34
Evliyim ve 3 kizim var.13 ,11 ve 2 yasinda
Almanya da yasiyorum
Ellerine sağlık kuzummmmGünaydın canım tabloyu paylaştım ekleyiver
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın gülbeciğim anam benimGünaydın kızlar
heheheheh bir hafta öncesi hunharca yiyince hemen gelen kilolar hemen gitti kuzum o yüzden. Asıl bu hafta belli olacak ne kadar vericem bakalım.Miu o ne öyle gız neredeyse 3 kg, vay canına
eylülüm takılma hiç elbet düzenli eksi de göreceksin. Şu rahatsızlığından bir kurtul da hayırlısıylaMaalesef artidayim rahatsızligimdan dolayı kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Kız üzülme hamilesin maşallahın var yine de artı değilsin daha ne istiyorsunHippo maşallahın var ben veremedim ya çok üzülüyorum
Kız daha ne spor yapıcan daha da yapamadım diyor o spordan sonra nefes alabildiğine dua et Harika gün olmuş tam bir tartı öncesi perşembe menüsü. Kahvaltı sağlam yapınca gün böyle güzel oluyor işteDunku menum ve spoe tablom
Sabah
Su
Kahve
2 yumurta
Maydanoz
Pul biber
Oglen
Su
Kahve
Aksam
bir kupa corba
Sabah 5 e kadar
5 bardak su ictim
3 kuru erik yiyip yattim
Artik deliriyorum o derece tatli cekmeye basladi canim
Spor
46 dakikalik -500 kalori cardio
Baskada yapamadim
Cnım genel anlamda tatlı krizi için hurma ve tarçınlı muz öneririm. Chia seviyorsan chialı puding ya da yulaflı puding olabilir. Zaten bugün cuma, İstediğin bir tatlıdan ye nefsin körelsin ki hafta içi saçma sapan tatlılara saldırma. Bugün 1 kaçamak hakkı serbestGunaydin kuzular
Gune su ve kahve ile basladim..
Canim asiri tatli istiyor
Arada sendeliyorum , son 2 gundur yogun sekilde hemde..
Boyle ellerimde ayaklarimsa titreme oluyor gibi..
Ne yememi onerirsiniz ?
Meyve olarak ?
kıyamam ya :) ye bir tane tatlı kuzumSekeri tuzu bir anda kesince boyle oluyorum ben..
Normalde tatli delisi dedilimdir...
Ama uzun zamandir yemeyince, artik bunyem sinyal vermeye basladi...
Bugun aksam saglam bir sey yemem lazim, dedigin gibi kucuk iki catal almalik bir tatliya raziyim
anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm yesinler dua eden dillerini ben de öyle düşündüm incim dua etti tabi iyi geçecek lan dedimgel öpeceeeemmmmmmmhep ben dua ettim ondan iyi geçmiştir öp beni
amin hayırlısıysa olsunHayırlısı olsunnn yawrum inşallahh
Şimdi bakıcam kuzum onlaraKilo bildirmeyen kaldı mı?? Hadi dereceye girenleri seçelim
Birinci belli de bakalım ikinci kim :))Şimdi bakıcam kuzum onlara
Hoş geldin marlincim seni gördüğüme nasıl sevindim toplandık nerdeyse yaaaaa
oy bal sily çiğim yerim seni sağol canım beniiiimmmm
sağol incimmmmmm
ayyy sağol kuzummmmmmmm
Marlin tekrardan hoş geldin iyi ki geldin ilk sayfaya ekleyeceğim seni bilgilerini not aldım. benim hedef de 52 :)
Ellerine sağlık kuzummmm
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın gülbeciğim anam benim
heheheheh bir hafta öncesi hunharca yiyince hemen gelen kilolar hemen gitti kuzum o yüzden. Asıl bu hafta belli olacak ne kadar vericem bakalım.
eylülüm takılma hiç elbet düzenli eksi de göreceksin. Şu rahatsızlığından bir kurtul da hayırlısıyla
Kız üzülme hamilesin maşallahın var yine de artı değilsin daha ne istiyorsun
Kız daha ne spor yapıcan daha da yapamadım diyor o spordan sonra nefes alabildiğine dua et Harika gün olmuş tam bir tartı öncesi perşembe menüsü. Kahvaltı sağlam yapınca gün böyle güzel oluyor işte
Cnım genel anlamda tatlı krizi için hurma ve tarçınlı muz öneririm. Chia seviyorsan chialı puding ya da yulaflı puding olabilir. Zaten bugün cuma, İstediğin bir tatlıdan ye nefsin körelsin ki hafta içi saçma sapan tatlılara saldırma. Bugün 1 kaçamak hakkı serbest
kıyamam ya :) ye bir tane tatlı kuzum
anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm yesinler dua eden dillerini ben de öyle düşündüm incim dua etti tabi iyi geçecek lan dedimgel öpeceeeemmmmmmm
amin hayırlısıysa olsun
Cok tatlisiniz ♡Kizlar 45 dk dir cocuklari odaya kapattim actim tv yi arabic zumbayi dans ediyoruz nasil hoşlarına gitti
Menümü yaziyorum;
Sabah, tereyağlı biberli yumurta, peynir, domates,salatalık, maydonoz dereotu
Akşam 17:00 da kabak ve yoğurt yicem
Su 2.5 lt oldu simdiye kadar fazlasi olur muhtemelen
Spor 45 dk zumba=112.5 puan
Spor yaparsam eger buraya yazcam ..
Aksam ne yiceksin :/ ben bu aksam icin bir sey dusunemedim :/Bende dondurma yicem ♡♡
Bizim çocuklar da seviyo ama küçük illa kucak istiyor ya yapamıyorum. . Kucağımda benle oynamak istiyo..Kizlar 45 dk dir cocuklari odaya kapattim actim tv yi arabic zumbayi dans ediyoruz nasil hoşlarına gitti
Menümü yaziyorum;
Sabah, tereyağlı biberli yumurta, peynir, domates,salatalık, maydonoz dereotu
Akşam 17:00 da kabak ve yoğurt yicem
Su 2.5 lt oldu simdiye kadar fazlasi olur muhtemelen
Spor 45 dk zumba=112.5 puan
Spor yaparsam eger buraya yazcam ..
Kabak mücver canım. . Senin tarifin :)) kızlar hep yaptı. . Bende kıskandım.. içine dereotı da koyarım dedim..Aksam ne yiceksin :/ ben bu aksam icin bir sey dusunemedim :/
Varsa patlıcan ve domates közle.. karıştır sarımsak ekle ye.. süper oluyo. .Aksam ne yiceksin :/ ben bu aksam icin bir sey dusunemedim :/
Bugün senin gününBende dondurma yicem ♡♡
Kabak mücver canım. . Senin tarifin :)) kızlar hep yaptı. . Bende kıskandım.. içine dereotı da koyarım dedim..
Evet buda olabilir olmadi yine salata yapar icine peynir zeytin ne varsa atar yerimVarsa patlıcan ve domates közle.. karıştır sarımsak ekle ye.. süper oluyo. .
seni de öpsün diyecektim ama seni yemişBen de ettim hep ettim birlikte ettik
Tabiki hak ettin harika bir eksi gördüm sankiTatliyi hakettimm dimii
Suanda erik yiyorum