• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Iyi geceler kizlar
Beni de araniza alirmisiniz??????
Hoş geldin marlincim seni gördüğüme nasıl sevindim toplandık nerdeyse yaaaaa:rapci:
Günaydın kizlar.. :rolleyes: @MiuLego canimmmmm hadi allah kolaylik versin seviyoruz seni insallah en güzel sekilde atlatirsin kuzum :KK68:
oy bal sily çiğim yerim seni sağol canım beniiiimmmm
sağol incimmmmmm
@MiuLego başarılar dilerim canım :KK9:

Günaydınn milletttttt ne zaman paylaşıyoruzzz kilo bildirimini :KK53:
ayyy sağol kuzummmmmmmm
Herke7se günaydin kizlar
Hayirli cumalar
Boy: 157
Kilo:61
Hedef:52
Yas:34
Evliyim ve 3 kizim var.13 ,11 ve 2 yasinda
Almanya da yasiyorum
Marlin tekrardan hoş geldin iyi ki geldin ilk sayfaya ekleyeceğim seni bilgilerini not aldım. benim hedef de 52 :)
Günaydın canım :KK200: tabloyu paylaştım ekleyiver :KK66:
Ellerine sağlık kuzummmm:KK200:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes:
Günaydın kızlar
günaydın gülbeciğim anam benim
Miu o ne öyle gız :kızgın: neredeyse 3 kg, vay canına
heheheheh bir hafta öncesi hunharca yiyince hemen gelen kilolar hemen gitti kuzum o yüzden. Asıl bu hafta belli olacak ne kadar vericem bakalım.
Maalesef artidayim rahatsızligimdan dolayı kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
eylülüm takılma hiç elbet düzenli eksi de göreceksin. Şu rahatsızlığından bir kurtul da hayırlısıyla
Hippo maşallahın var ben veremedim ya çok üzülüyorum
Kız üzülme hamilesin maşallahın var yine de artı değilsin daha ne istiyorsun

Dunku menum ve spoe tablom

Sabah
Su
Kahve
2 yumurta
Maydanoz
Pul biber

Oglen
Su
Kahve

Aksam
bir kupa corba

Sabah 5 e kadar
5 bardak su ictim
3 kuru erik yiyip yattim

Artik deliriyorum o derece tatli cekmeye basladi canim

Spor
46 dakikalik -500 kalori cardio
Baskada yapamadim
Kız daha ne spor yapıcan daha da yapamadım diyor o spordan sonra nefes alabildiğine dua et :KK70:Harika gün olmuş tam bir tartı öncesi perşembe menüsü. Kahvaltı sağlam yapınca gün böyle güzel oluyor işte:KK9:
Gunaydin kuzular
Gune su ve kahve ile basladim..

Canim asiri tatli istiyor
Arada sendeliyorum , son 2 gundur yogun sekilde hemde..
Boyle ellerimde ayaklarimsa titreme oluyor gibi..

Ne yememi onerirsiniz ?
Meyve olarak ?
Cnım genel anlamda tatlı krizi için hurma ve tarçınlı muz öneririm. Chia seviyorsan chialı puding ya da yulaflı puding olabilir. Zaten bugün cuma, İstediğin bir tatlıdan ye nefsin körelsin ki hafta içi saçma sapan tatlılara saldırma. Bugün 1 kaçamak hakkı serbest:confused:
Sekeri tuzu bir anda kesince boyle oluyorum ben..
Normalde tatli delisi dedilimdir...
Ama uzun zamandir yemeyince, artik bunyem sinyal vermeye basladi...
Bugun aksam saglam bir sey yemem lazim, dedigin gibi kucuk iki catal almalik bir tatliya raziyim :KK70:
kıyamam ya :) ye bir tane tatlı kuzum
hep ben dua ettim ondan iyi geçmiştir öp beni:KK19:
anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm yesinler dua eden dillerini ben de öyle düşündüm incim dua etti tabi iyi geçecek lan dedim:rolleyes:gel öpeceeeemmmmmmm:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Hayırlısı olsunnn yawrum inşallahh :rolleyes::rolleyes:
amin hayırlısıysa olsun :KK59:

Hoş geldin marlincim seni gördüğüme nasıl sevindim toplandık nerdeyse yaaaaa:rapci:

oy bal sily çiğim yerim seni sağol canım beniiiimmmm

sağol incimmmmmm

ayyy sağol kuzummmmmmmm

Marlin tekrardan hoş geldin iyi ki geldin ilk sayfaya ekleyeceğim seni bilgilerini not aldım. benim hedef de 52 :)

Ellerine sağlık kuzummmm:KK200:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes:

günaydın gülbeciğim anam benim

heheheheh bir hafta öncesi hunharca yiyince hemen gelen kilolar hemen gitti kuzum o yüzden. Asıl bu hafta belli olacak ne kadar vericem bakalım.

eylülüm takılma hiç elbet düzenli eksi de göreceksin. Şu rahatsızlığından bir kurtul da hayırlısıyla

Kız üzülme hamilesin maşallahın var yine de artı değilsin daha ne istiyorsun

Kız daha ne spor yapıcan daha da yapamadım diyor o spordan sonra nefes alabildiğine dua et :KK70:Harika gün olmuş tam bir tartı öncesi perşembe menüsü. Kahvaltı sağlam yapınca gün böyle güzel oluyor işte:KK9:

Cnım genel anlamda tatlı krizi için hurma ve tarçınlı muz öneririm. Chia seviyorsan chialı puding ya da yulaflı puding olabilir. Zaten bugün cuma, İstediğin bir tatlıdan ye nefsin körelsin ki hafta içi saçma sapan tatlılara saldırma. Bugün 1 kaçamak hakkı serbest:confused:

kıyamam ya :) ye bir tane tatlı kuzum

anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm yesinler dua eden dillerini ben de öyle düşündüm incim dua etti tabi iyi geçecek lan dedim:rolleyes:gel öpeceeeemmmmmmm:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

amin hayırlısıysa olsun :KK59:

Tatliyi hakettimm dimii :(
Suanda erik yiyorum :D

Kizlar 45 dk dir cocuklari odaya kapattim actim tv yi arabic zumbayi dans ediyoruz nasil hoşlarına gitti :halay::KK49:

Menümü yaziyorum;

Sabah, tereyağlı biberli yumurta, peynir, domates,salatalık, maydonoz dereotu

Akşam 17:00 da kabak ve yoğurt yicem

Su 2.5 lt oldu simdiye kadar fazlasi olur muhtemelen

Spor 45 dk zumba=112.5 puan

Spor yaparsam eger buraya yazcam .. :KK49::KK76:

Kizlar 45 dk dir cocuklari odaya kapattim actim tv yi arabic zumbayi dans ediyoruz nasil hoşlarına gitti :halay::KK49:

Menümü yaziyorum;

Cok tatlisiniz ♡
Ayyy bugun nasil canim tatli istiyoraa artik, iltifat cumlelerim bile tatli ile ilgili..
Oldurun beni hahahaha

Menümü yaziyorum;

Bizim çocuklar da seviyo ama küçük illa kucak istiyor ya yapamıyorum. . Kucağımda benle oynamak istiyo..

Back