- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Kuzum selam nasılsın
Canımın ici buradayım biraz durumlar olağan dışı beni idare edin az canlarım wc problemi yaşıyorum 3 gün oldu artik bugün kayısı kaynatmaya karar verdim form çayı da işe yaramadi
Teşekkür eder canım benimAy kızlar hala kendime gelemedim gece 3te yattim oglan 7 olmadan kalkti 8 de uyuttum 9da kalkti saat 10a kadar yataginda yanina oyalandim.kalktik sonra simdi uyutcam tekrar sonra da kahvalti yapmadan tartilcam inşallah. B bilinmeyenkullanici tebrik ederim canim super yuzde. Y Yesilelma90 canim sen regl oldun mu olmadiysan doktora gittin mi?
Harikasın valla maşallah12 ocak en çok ben kilo verdim kapışması
1.bilinmeyenkullanici (61.8/61/0.8/1.3%)
2.yesilelma90 sabit(69.4/69.4/%0)
3.matematik61(67.7/66.6/1.1/%1.62)
Ya bu kıza bişeyler oldu resmen kulağımdan inmiyor resmen tırnaklarıyla yapışıyor devamlı ağlıyo ay çıldırmaya az kaldı
Maşallah canım sana çok hoş görünüyorsunKızlar sunumum bitti bugün herkes çok beğendi beni artık zayıflama dediler hep hiç tanımadığım insanlar bile yanıma gelip çok güzel olmuşsun dedi sunumdaEki Görüntüle 2093059
Sem bu yüzde nasıldı yaaa cildircam doktora gidicem bu unutkanliktanYa bu kıza bişeyler oldu resmen kulağımdan inmiyor resmen tırnaklarıyla yapışıyor devamlı ağlıyo ay çıldırmaya az kaldı
(Eski kilo -yeni kilo) çarpı 100 bölü eski kiloSem bu yüzde nasıldı yaaa cildircam doktora gidicem bu unutkanliktan
Yaaaa neden öyle oldu kiYa bu kıza bişeyler oldu resmen kulağımdan inmiyor resmen tırnaklarıyla yapışıyor devamlı ağlıyo ay çıldırmaya az kaldı
Teşekkür ederim canım benimmmMaşallah canım sana çok hoş görünüyorsun
Aaaa neden böyle oldu artı gelmişsinnn
Bu hafta denedim yediklerimi birer yudum arttırdım bir dilim kek ve bir gün sonraki 1 kurabiye bile tartıyı etkilemedi ama çarşamba biraz kısır biraz turşu, biraz o biraz bu derken çok geldi yani çarşamba biraz coştum oda tartıyı coşturdu, neyse iki gün dikkat hemen gider onlar inşallahYaaaa neden öyle oldu kiAllah sabır versin
Teşekkür ederim canım benimmm
Aaaa neden böyle oldu artı gelmişsinnn
Belki turşu yüzünden su tutmuştur 400 gr bir şey değil dediğin gibi ödemdirBu hafta denedim yediklerimi birer yudum arttırdım bir dilim kek ve bir gün sonraki 1 kurabiye bile tartıyı etkilemedi ama çarşamba biraz kısır biraz turşu, biraz o biraz bu derken çok geldi yani çarşamba biraz coştum oda tartıyı coşturdu, neyse iki gün dikkat hemen gider onlar inşallah
Kızlar sunumum bitti bugün herkes çok beğendi beni artık zayıflama dediler hep hiç tanımadığım insanlar bile yanıma gelip çok güzel olmuşsun dedi sunumdaEki Görüntüle 2093059
ruhum kırdın zincirlerini hadi bakalım çok iyi canım12 ocak en çok ben kilo verdim kapışması
1.bilinmeyenkullanici (61.8/61/0.8/1.3%)
2.yesilelma90 sabit(69.4/69.4/%0)
3.matematik61(67.7/66.6/1.1/%1.62)
4. Sem35 ( 54.7/55.1/+04)
5. Tuzsuz_ruh ( 74.4/73.7/0.7/0.94)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?