Sensin ŞİŞKO

Güzel canim begendim
Kahvalti cok saglam olmus da diger öğün erken olmus sanki.acikmadiysan sıkıntı yok menu guzel :)

Ya kızlar Gülbişş yok ne zamandır iyimidir, nerde bu kız merak ettim @Gulbe seker
Özelden görüşen varsa bi baksın tevafuk55 sen hippoya sor bari onlar görüşüyor olabilir
Evet yok cuma bildirim de yapmadi persembeden beri yazmiyo,ama 7 dk once aktifmis hanfendi :)

Afiyet olsun gayet iyi
Korumadaki birine göre erken kapanmış gün ama güzel gayet

Ev yapımı fıstık ezmesi nasıl oluyor tarif istiyorum menü güzel
250 gr kadar yer fistigini ocakta biraz kavurdum canm sonra blendirdan gecirdim kivam alincaya kadar bu kismi biraz zaman aldi kivama gelince bir tatli kasigi pekmez doktum icine guzel oldu yani disardakiler seker dolu :)

250 gr kadar yer fistigini ocakta biraz kavurdum canm sonra blendirdan gecirdim kivam alincaya kadar bu kismi biraz zaman aldi kivama gelince bir tatli kasigi pekmez doktum icine guzel oldu yani disardakiler seker dolu :)
canım teşekkür ederim süper pekmezi baya azmış sevdim

Selam guzeller ben yine oruc
Bugun çok aciktim yahuu
sem35 canim sen yazdiktan sonra gulbis aktif olmus ama bilemedim

sem35 canim eskisehirde bildigin iyi bir cocuk doktoru varmi
Canım biz doğduklarından beri ümitteki bir Dr var ona gidiyoruz yaklaşımını beğeniyoruz genelde hep genel kontrol için gittik hastalanıp gitmedik hiç, birkere hadi devlet hastanesini deneyelim dedik anam pişman olduk

Devletten geceb cuma bende bin psman oldum 10 bucuktaki randevuya saat neredeyse 12 de girdik doktor yoktu nerde diyoruz gelicek diyolar esime bugun biri demis umitte coskun diye bir doktor var diye omu sizinkide visnelik umit bana cok yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…