Sensin ŞİŞKO

Canim benim tup bebekte degerim yuksekti doktor bile testte cikmasi gerekti aslinda dedi ama hayat beni ille oynatacak :) hatta hastaneden pozitif oldugunu ogrendikten sonra bitane test daha aldm meraktan bi yaptim cift cikti :) yok artk dedim ille o gozyasi dokulucekmis yani :)

Ayenn o korkuyu yaşaman gerekiyormuş :) ama tüp bebekten sonra gebelik doğal yoldan olıyor gerçekten çevremde birkaç örnek var böyle
Ay oyleyse bende netten bakip yapaym yuruyus yapamiyorum cunku ama kalori iyi yaktiriyor demekki
Yürüyüş de evde durduğun yerden yapsan tv filan izlerken

Kizlar havaalanina gidiyorum menumu vereyim dahagiremem kolay kolay opuyorum sizi.bugun hazirlanma telasiyla kahvalti ayakustu yaptim.hatta aksam haric hepsi ayakustuydu.menulere de bakamicam kusura bakmayin

Sabah 11.30
1haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
1 havuc

Ara 14.00
5 cig badem

Ara 15.30
Yarim ayva

Aksam 17.30
6 yk kadar ispanak

Su 2 olur

Ayenn o korkuyu yaşaman gerekiyormuş :) ama tüp bebekten sonra gebelik doğal yoldan olıyor gerçekten çevremde birkaç örnek var böyle

Yürüyüş de evde durduğun yerden yapsan tv filan izlerken
Leslie yapmaya calisiyorum zipliyorum hopluyorum aslinda kosu bandim var ama oglumdan binemiyorum geceleri yurumeye baslamayi dusunuyorum yakinda annemler gelicek 10 gun sporun dibine vurucam :)

Herzamanki gbi az ve harika :) senin mide kuculmus belliki sen benden once zayiflarsn

Menü güzel canım iyi yolculuklar öptüm

Leslie yapmaya calisiyorum zipliyorum hopluyorum aslinda kosu bandim var ama oglumdan binemiyorum geceleri yurumeye baslamayi dusunuyorum yakinda annemler gelicek 10 gun sporun dibine vurucam :)
Yürüyüş bandın varsa süper. 7 ile yürüyerek 10 dakikada 110 kcal yakarsın mis gibi
Ayy evet kızlar ya bugün canım çok meyve çekti bi ara gözüm mandalinayada gitti oldu çüşşşş dedim kendime durdum  neyseki Elmayla ayvayı yarım yarım yedim
Elma ve ayvada çok kalori var ya mandalina filan daha masum ama canın çekmiş olur o kadar hepimizde bi rahatlık var kilolar azaldı diye

Hayırlı yolculuklar canım menü de gayet iyi. Haberlerini bekliyoruz

Doğru diyosun canım hafiften bir rahatlama gelmedi değil neyse artık yarın daha güzel olacak

Abartılı değil menü akşam belli şişlik yapmıştır
bence ideal canım hedefine yaklaştın zaten

Gayet güzel olmuş canım ;6

Kızlar oruç tutum bu gün
Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
6 tane yaprak sarma
5 zeytin
1 parça peynir
1.5 dilim tbe

Ara 20.00
4 bardak çay
1 keçi boynuzu
3 gün kurusu
2 kare gofret

Su 1.5 lt şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…