- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bu yaptıklarım o kadar basit hareketler ki 5 dakikayı alıyor sadeceB
Bugun yaptigin sporlara netten bakicm okuyorum anlamiyorum nasil bi hareket acaba diyorum eliptik bisikler cok guzel ya baya kalori yaktiyio evimde yer olsa bende alirdm menude guzel canm
Canim benim tup bebekte degerim yuksekti doktor bile testte cikmasi gerekti aslinda dedi ama hayat beni ille oynatacak :) hatta hastaneden pozitif oldugunu ogrendikten sonra bitane test daha aldm meraktan bi yaptim cift cikti :) yok artk dedim ille o gozyasi dokulucekmis yani :)Testler belli bir değerin üstüne çıktıysa kan değerin gösterir. Yani biraz zaman olduysa gebelik oluşalı çıkar ama yeni gelişen bir gebelik ise isterse en pahalısını al göstermez şansına bağlı bak bakalım ben de merak ettim şimdi konuşmaları okuyunca
Ay oyleyse bende netten bakip yapaym yuruyus yapamiyorum cunku ama kalori iyi yaktiriyor demekkiBu yaptıklarım o kadar basit hareketler ki 5 dakikayı alıyor sadece
Ayenn o korkuyu yaşaman gerekiyormuş :) ama tüp bebekten sonra gebelik doğal yoldan olıyor gerçekten çevremde birkaç örnek var böyleCanim benim tup bebekte degerim yuksekti doktor bile testte cikmasi gerekti aslinda dedi ama hayat beni ille oynatacak :) hatta hastaneden pozitif oldugunu ogrendikten sonra bitane test daha aldm meraktan bi yaptim cift cikti :) yok artk dedim ille o gozyasi dokulucekmis yani :)
Yürüyüş de evde durduğun yerden yapsan tv filan izlerkenAy oyleyse bende netten bakip yapaym yuruyus yapamiyorum cunku ama kalori iyi yaktiriyor demekki
Leslie yapmaya calisiyorum zipliyorum hopluyorum aslinda kosu bandim var ama oglumdan binemiyorum geceleri yurumeye baslamayi dusunuyorum yakinda annemler gelicek 10 gun sporun dibine vurucam :)Ayenn o korkuyu yaşaman gerekiyormuş :) ama tüp bebekten sonra gebelik doğal yoldan olıyor gerçekten çevremde birkaç örnek var böyle
Yürüyüş de evde durduğun yerden yapsan tv filan izlerken
Teşekkür ederim canım benim
Çok meyve olmuş kuru incir kuru kayısı elma armut
Ayy evet kızlar ya bugün canım çok meyve çekti bi ara gözüm mandalinayada gitti oldu çüşşşş dedim kendime durdum Meyve cekmis bugun canin belli ama hedef kilona geldin sen ne denirki bilemedm :)
Herzamanki gbi az ve harika :) senin mide kuculmus belliki sen benden once zayiflarsnKizlar havaalanina gidiyorum menumu vereyim dahagiremem kolay kolay opuyorum sizi.bugun hazirlanma telasiyla kahvalti ayakustu yaptim.hatta aksam haric hepsi ayakustuydu.menulere de bakamicam kusura bakmayin
Sabah 11.30
1haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
1 havuc
Ara 14.00
5 cig badem
Ara 15.30
Yarim ayva
Aksam 17.30
6 yk kadar ispanak
Su 2 olur
Menü güzel canım iyi yolculuklar öptümKizlar havaalanina gidiyorum menumu vereyim dahagiremem kolay kolay opuyorum sizi.bugun hazirlanma telasiyla kahvalti ayakustu yaptim.hatta aksam haric hepsi ayakustuydu.menulere de bakamicam kusura bakmayin
Sabah 11.30
7 zeytin
1 havuc
Ara 14.00
5 cig badem
Ara 15.30
Yarim ayva
Aksam 17.30
6 yk kadar ispanak
Su 2 olur
Yürüyüş bandın varsa süper. 7 ile yürüyerek 10 dakikada 110 kcal yakarsın mis gibiLeslie yapmaya calisiyorum zipliyorum hopluyorum aslinda kosu bandim var ama oglumdan binemiyorum geceleri yurumeye baslamayi dusunuyorum yakinda annemler gelicek 10 gun sporun dibine vurucam :)
Elma ve ayvada çok kalori var ya mandalina filan daha masum ama canın çekmiş olur o kadarAyy evet kızlar ya bugün canım çok meyve çekti bi ara gözüm mandalinayada gitti oldu çüşşşş dedim kendime durdum neyseki Elmayla ayvayı yarım yarım yedim
Hayırlı yolculuklar canım menü de gayet iyi. Haberlerini bekliyoruzKizlar havaalanina gidiyorum menumu vereyim dahagiremem kolay kolay opuyorum sizi.bugun hazirlanma telasiyla kahvalti ayakustu yaptim.hatta aksam haric hepsi ayakustuydu.menulere de bakamicam kusura bakmayin
Sabah 11.30
7 zeytin
1 havuc
Ara 14.00
5 cig badem
Ara 15.30
Yarim ayva
Aksam 17.30
6 yk kadar ispanak
Su 2 olur
Doğru diyosun canım hafiften bir rahatlama gelmedi değil neyse artık yarın daha güzel olacakYürüyüş bandın varsa süper. 7 ile yürüyerek 10 dakikada 110 kcal yakarsın mis gibi
Elma ve ayvada çok kalori var ya mandalina filan daha masum ama canın çekmiş olur o kadarhepimizde bi rahatlık var kilolar azaldı diye
Aynen ben de biraz farklı şeyler yemeyi planlıyorum bu hafta eksi değil artıdayımDoğru diyosun canım hafiften bir rahatlama gelmedi değil neyse artık yarın daha güzel olacak
Abartılı değil menü akşam belli şişlik yapmıştırMerhaba kızlar sınavdan çıktım geldim hemen menü veriyorumm
2.5 lt su
85 dakika yürüyüş artı koşu
14x3 dumbell triceps
14x3 dmbell omuz
12x3 duvar şınavı
12x3 şınav
10x3 mekik
10 dakika eliptik
Sabah 11.00
2 içi oyulmuş çavdar ekmeği dilimi içine 2 yumurta kırdım yağsız
Yarım salatalık
2 cherry domates
1 biber
1 kibrit kutusu peynir
1 Hindi füme
3 bardak çay
Öğle 13.20 ve 15.40 da yanıma aldığım 1
Avuç leblebi ve yarım cevizi yedim
Ara 16.45
Nescafe
1 yulaflı kurabiye
Akşam 17.30
Koca bir tabak sarımsaklı yoğurtlu buğday ve nohut
1 minik elma (günlerdir dolapta görüyorum canım çekiyordu unutuyordum sonra yemeyi ondan bu saate kaldı)
Alınan 861 kcal
Yakılan 350 kcal
bence ideal canım hedefine yaklaştın zatenBenimki
Sabah 7:30 2 kayısı bol su
9 kahvaltı 2 yumurtadan soğanlı omlet, 1 salatalık, 1 kk süzme peynir, yeşil çay
13 elmalı tarçınlı yoğurt ( yarım elma,3 kaşık yoğurt)
15: yarım ayva
17 1 tabak fırında karnabahar, 2 elma dilimi patates
Çayla 1 incir
Su çok
Gayet güzel olmuş canım ;6Kizlar havaalanina gidiyorum menumu vereyim dahagiremem kolay kolay opuyorum sizi.bugun hazirlanma telasiyla kahvalti ayakustu yaptim.hatta aksam haric hepsi ayakustuydu.menulere de bakamicam kusura bakmayin
Sabah 11.30
7 zeytin
1 havuc
Ara 14.00
5 cig badem
Ara 15.30
Yarim ayva
Aksam 17.30
6 yk kadar ispanak
Su 2 olur
Allah kabul etsin hamile olarak zor olmuyor muKızlar oruç tutum bu gün
Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
6 tane yaprak sarma
5 zeytin
1 parça peynir
1.5 dilim tbe
Ara 20.00
4 bardak çay
1 keçi boynuzu
3 gün kurusu
2 kare gofret
Su 1.5 lt şimdilik
Sağol canım 2 gün borcum kaldı bu ramazan tutamayacağım için borcum olmasın dedim daha fazla çok zorlanmıyorum canımAllah kabul etsin hamile olarak zor olmuyor mu
Hadi bakalım şimdiden geçmiş olsunKizlar ben indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?