Hallolmasına sevindim canım :))Kizlar bu arada eşimin puan isi hallolmus.sadec artik askerligin acemiligine ouan verilmeyecekmis 2 puan eksik olarak geri vermişler.
Sagol canım bakalim olacak mi tayin isiHallolmasına sevindim canım :))
Menu guzel canım ama o kadar karnabahar sisirmez inşallah. Fazla gecimtiyse git tabi belli olmaz bu isler.esimin teyze gelini var 2 çocuğu tedaviyle oldu ilki 5.senede digeri ondan 8 sene sonra.ama 3.su oldu oyle olmaz dedigi anda son ikisi arasibda 2 yas yoksem35 matematik61 kizlar ben dun menumu yazdim normalde gece yazmistim hatta simdi siz diyince sayfalara baktim ama yazdigim yok internetmi gitti acaba o ara anlamadimki tekrar vereym kizlar ben dun sabah iki dilim tb ekmegi ustune labne yemistim daha sonrasinda hep karnabahar kisiri yedim suyumuda 3 litre icmistim bu arada halen regl olmadm gecen ayda gecikmisti 3 yada 4 gundu bu ay baya gecikti ama benm her regl oncesi sivilcem cikar bitane bu seferde cikti hamilelik olcagini zaten dusunmuyorum ilki tup bebekti cunku hic agrim falanda yok tek belirtim sivilcem doktora gitsemmi acaba kizlar
Bende oyle seyler duyuyorum ama kendime gelimce olmaz heralde diyorumgebelik testi alsam yarin sabah yapsam cikarmi acaba ? Pek guvemmiyorm o testlere tup bebek sonucu zamani hastaneye gitmeden once kendime tahlil aldm hemde pahali olanlardan erken gebelik olsada cikariyo dediler negatif cikti aglayarak gitmistim hastaneye olmadi die kanda cikmisti hamile oldugum bosyere hem esim hem ben aglamistik saatlerce.yada cumaya kadar olmazsam kan vermeye gideyimMenu guzel canım ama o kadar karnabahar sisirmez inşallah. Fazla gecimtiyse git tabi belli olmaz bu isler.esimin teyze gelini var 2 çocuğu tedaviyle oldu ilki 5.senede digeri ondan 8 sene sonra.ama 3.su oldu oyle olmaz dedigi anda son ikisi arasibda 2 yas yok
Hayırdır ne oldu kuzumDoğru söylüyorsun canım..
Yarın sabah bi test yap kuzum hic belli olmaz inan 5 liralık testle hamile olduğunu öğrenmiştim beta yükselince mutlaka cikarBende oyle seyler duyuyorum ama kendime gelimce olmaz heralde diyorumgebelik testi alsam yarin sabah yapsam cikarmi acaba ? Pek guvemmiyorm o testlere tup bebek sonucu zamani hastaneye gitmeden once kendime tahlil aldm hemde pahali olanlardan erken gebelik olsada cikariyo dediler negatif cikti aglayarak gitmistim hastaneye olmadi die kanda cikmisti hamile oldugum bosyere hem esim hem ben aglamistik saatlerce.yada cumaya kadar olmazsam kan vermeye gideyim
Canım ben hep eczaneden aldığım testler ile öğrendim gebeliğimi bekle yarın al bak bakalılöBende oyle seyler duyuyorum ama kendime gelimce olmaz heralde diyorumgebelik testi alsam yarin sabah yapsam cikarmi acaba ? Pek guvemmiyorm o testlere tup bebek sonucu zamani hastaneye gitmeden once kendime tahlil aldm hemde pahali olanlardan erken gebelik olsada cikariyo dediler negatif cikti aglayarak gitmistim hastaneye olmadi die kanda cikmisti hamile oldugum bosyere hem esim hem ben aglamistik saatlerce.yada cumaya kadar olmazsam kan vermeye gideyim
Doğumdan sonraki kaçıncı reglin canım daha düzene girememiş olabilir ama tüp bebek sonrası kendiliğinden hamilelikte çok duyuyorum olmaz birşey değil yani çok geciktiyse bi git bencesem35 matematik61 kizlar ben dun menumu yazdim normalde gece yazmistim hatta simdi siz diyince sayfalara baktim ama yazdigim yok internetmi gitti acaba o ara anlamadimki tekrar vereym kizlar ben dun sabah iki dilim tb ekmegi ustune labne yemistim daha sonrasinda hep karnabahar kisiri yedim suyumuda 3 litre icmistim bu arada halen regl olmadm gecen ayda gecikmisti 3 yada 4 gundu bu ay baya gecikti ama benm her regl oncesi sivilcem cikar bitane bu seferde cikti hamilelik olcagini zaten dusunmuyorum ilki tup bebekti cunku hic agrim falanda yok tek belirtim sivilcem doktora gitsemmi acaba kizlar
Testler belli bir değerin üstüne çıktıysa kan değerin gösterir. Yani biraz zaman olduysa gebelik oluşalı çıkar ama yeni gelişen bir gebelik ise isterse en pahalısını al göstermez şansına bağlı bak bakalım ben de merak ettim şimdi konuşmaları okuyuncaBende oyle seyler duyuyorum ama kendime gelimce olmaz heralde diyorumgebelik testi alsam yarin sabah yapsam cikarmi acaba ? Pek guvemmiyorm o testlere tup bebek sonucu zamani hastaneye gitmeden once kendime tahlil aldm hemde pahali olanlardan erken gebelik olsada cikariyo dediler negatif cikti aglayarak gitmistim hastaneye olmadi die kanda cikmisti hamile oldugum bosyere hem esim hem ben aglamistik saatlerce.yada cumaya kadar olmazsam kan vermeye gideyim
Güzel menü canım afiyet olsunMerhaba kızlar sınavdan çıktım geldim hemen menü veriyorumm
2.5 lt su
85 dakika yürüyüş artı koşu
14x3 dumbell triceps
14x3 dmbell omuz
12x3 duvar şınavı
12x3 şınav
10x3 mekik
10 dakika eliptik
Sabah 11.00
2 içi oyulmuş çavdar ekmeği dilimi içine 2 yumurta kırdım yağsız
Yarım salatalık
2 cherry domates
1 biber
1 kibrit kutusu peynir
1 Hindi füme
3 bardak çay
Öğle 13.20 ve 15.40 da yanıma aldığım 1
Avuç leblebi ve yarım cevizi yedim
Ara 16.45
Nescafe
1 yulaflı kurabiye
Akşam 17.30
Koca bir tabak sarımsaklı yoğurtlu buğday ve nohut
1 minik elma (günlerdir dolapta görüyorum canım çekiyordu unutuyordum sonra yemeyi ondan bu saate kaldı)
Alınan 861 kcal
Yakılan 350 kcal
Teşekkür ederim canım benimGüzel menü canım afiyet olsun
Çok meyve olmuş kuru incir kuru kayısı elma armutBenimki
Sabah 7:30 2 kayısı bol su
9 kahvaltı 2 yumurtadan soğanlı omlet, 1 salatalık, 1 kk süzme peynir, yeşil çay
13 elmalı tarçınlı yoğurt ( yarım elma,3 kaşık yoğurt)
15: yarım ayva
17 1 tabak fırında karnabahar, 2 elma dilimi patates
Çayla 1 incir
Su çok
Cuma gunune kadar beklicem yapicm canm ama hic sanmiyorum olurum regl ya canim sivilcem bana olacaksin diyo gbi :)Yarın sabah bi test yap kuzum hic belli olmaz inan 5 liralık testle hamile olduğunu öğrenmiştim beta yükselince mutlaka cikar
Ben tup bebektr erken gebelik testlerinden almistm negatif cikmisti 2 saat zir zir agladm hastanede pozitif cikinca bayginlik gecirmistim :)Canım ben hep eczaneden aldığım testler ile öğrendim gebeliğimi bekle yarın al bak bakalılö
Dogumdan sonra 3 ayda regl olmustim canm ama cok duzenliydi gecen yay 4 gun falam gecikti bu ay 6 gun oldu gelmeyeliDoğumdan sonraki kaçıncı reglin canım daha düzene girememiş olabilir ama tüp bebek sonrası kendiliğinden hamilelikte çok duyuyorum olmaz birşey değil yani çok geciktiyse bi git bence
Meyve cekmis bugun canin belli ama hedef kilona geldin sen ne denirki bilemedm :)Benimki
Sabah 7:30 2 kayısı bol su
9 kahvaltı 2 yumurtadan soğanlı omlet, 1 salatalık, 1 kk süzme peynir, yeşil çay
13 elmalı tarçınlı yoğurt ( yarım elma,3 kaşık yoğurt)
15: yarım ayva
17 1 tabak fırında karnabahar, 2 elma dilimi patates
Çayla 1 incir
Su çok
Bugun yaptigin sporlara netten bakicm okuyorum anlamiyorum nasil bi hareket acaba diyorum eliptik bisikler cok guzel ya baya kalori yaktiyio evimde yer olsa bende alirdm menude guzel canmMerhaba kızlar sınavdan çıktım geldim hemen menü veriyorumm
2.5 lt su
85 dakika yürüyüş artı koşu
14x3 dumbell triceps
14x3 dmbell omuz
12x3 duvar şınavı
12x3 şınav
10x3 mekik
10 dakika eliptik
Sabah 11.00
2 içi oyulmuş çavdar ekmeği dilimi içine 2 yumurta kırdım yağsız
Yarım salatalık
2 cherry domates
1 biber
1 kibrit kutusu peynir
1 Hindi füme
3 bardak çay
Öğle 13.20 ve 15.40 da yanıma aldığım 1
Avuç leblebi ve yarım cevizi yedim
Ara 16.45
Nescafe
1 yulaflı kurabiye
Akşam 17.30
Koca bir tabak sarımsaklı yoğurtlu buğday ve nohut
1 minik elma (günlerdir dolapta görüyorum canım çekiyordu unutuyordum sonra yemeyi ondan bu saate kaldı)
Alınan 861 kcal
Yakılan 350 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?