- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Çiçek gibi bir menü afiyet olsunBenim menü uyanınca 2 kayısı bol su
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta beyazı, 3 çeri domates, biraz Kapya biber yeşil çay
14:30 1 cennet hurması
17 3 yk tavuklu kereviz, 1 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
18:30 şekersiz çay, 20gr muz kurusu
Su çok
Bidkrem gereksiz olmuş onun dışında gayet iyiMenu bildireyim sabah 11 2 yumurtayla yapilmis tereyagli lorlu omlet bir salatalik bir dometes iki sivribiber 1 dilim tb ekmegi 2 bardak yesilcay
Ara 1 adet biskrem
Aksam bir tabak patlican yemegi salata
Su 2 litre
Spor 10 dk bolgesel hareket
Ayyy kahvaltı çok geçe kalmış oğlundan dolayi sanırım afiyet olsun canımBende menü verim..
Uyanınca incir yarım ceviz..
Saat 14te adı kahvaltı..
2 yumurta
Yarım domates
Salatalık
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Muz
Akşam 19da...
2 kepçe etli kuru fasülye
1 kepçe yoğurt
Şimdi türk kahvesi içicem.. bugün biraz sinirlerim bozuldu oğlum hiç uyumadı ve durmuyor
Tamam ye yavrum yeValla masada dünyalar vardı bunları yedim ben de insanım anam benim de bir tak noktam var
Yarın 500 gr fazla çıkarım bu gidişle ama haklısın eleştirilerindeTamam ye yavrum ye
Tatli yememek icin onu yedm eheh:) kendimi cok sis hissediyorum bu hafta benden eksi gelmez heraldeAfiyet olsun cnm.. biskrem de nazar boncuğu olmuş
Aynen benimde oglum uyumadi az once banyo yaptirdim birazda kizdim ustuneBende menü verim..
Saat 14te adı kahvaltı..
2 yumurta
Yarım domates
Salatalık
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Muz
Akşam 19da...
1 kepçe yoğurt
Şimdi türk kahvesi içicem.. bugün biraz sinirlerim bozuldu oğlum hiç uyumadı ve durmuyor
Sen cok az yiyosun valla ya nasl dayaniyorsunBen de menü vereyim.kahvaltim dogru dürüst yok hastane icin acee cikinca ayak ustu bu oldu.
Sabak 10.30
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Ara13.30
1 bardak tarcinli sut
1 elma
Ara 16.30
Sade turk kahvesi
1 hurma
Aksam 18.00
Az corba
Etli turlu yarim tabak
Cok salata
Su yatana kadar 4 olur.
Araya daha sağlıklı birşeyler koy canım ama yinede 1 taneyle kalman güzelMenu bildireyim sabah 11 2 yumurtayla yapilmis tereyagli lorlu omlet bir salatalik bir dometes iki sivribiber 1 dilim tb ekmegi 2 bardak yesilcay
Ara 1 adet biskrem
Aksam bir tabak patlican yemegi salata
Su 2 litre
Spor 10 dk bolgesel hareket
Cok dayanıklı kariyim benSen cok az yiyosun valla ya nasl dayaniyorsun
Güzel menü canım afiyet olsunBende menü verim..
Saat 14te adı kahvaltı..
2 yumurta
Yarım domates
Salatalık
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Muz
Akşam 19da...
1 kepçe yoğurt
Ohh oh misssBen de menü vereyim.kahvaltim dogru dürüst yok hastane icin acee cikinca ayak ustu bu oldu.
Sabak 10.30
5 zeytin
Ara13.30
1 bardak tarcinli sut
1 elma
Ara 16.30
Sade turk kahvesi
1 hurma
Aksam 18.00
Az corba
Etli turlu yarim tabak
Cok salata
Su yatana kadar 4 olur.
Seninde başında @MiuLego olsun ye de görim :))Sen cok az yiyosun valla ya nasl dayaniyorsun
İnş cnm.. takım bilinci çok önemli...Ay bende Doğum sonrası miu nun takıma geçerim herhalde yoksa olmuyor
Mis gibi menü ama su fazla canım o kadar su iyi değilBen de menü vereyim.kahvaltim dogru dürüst yok hastane icin acee cikinca ayak ustu bu oldu.
Sabak 10.30
5 zeytin
Ara13.30
1 bardak tarcinli sut
1 elma
Ara 16.30
Sade turk kahvesi
1 hurma
Aksam 18.00
Az corba
Etli turlu yarim tabak
Cok salata
Su yatana kadar 4 olur.
Ayy benimkilerde yeni uyudu başım ağrıyoBu çocuk uyumuyoooo
Hala uyumadı benimki.. iki gündür ders çalışamıyorum..Ayy benimkilerde yeni uyudu başım ağrıyo
Bi derdi mi var acaba.benimki gibi tam uykuya dalacak gibi olup portletip gozleri sessiz sakin bakiyo mu yoksa huysuz muBu çocuk uyumuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?