Tebrikler kızlarrrr haftaya 6 lı 6 lı listeler22 aralık dereceye giren güzeller
1.hippotalamus %1.97
2. Y Yesilelma90 %1.58
3.matematik61 %1.55
Herkesi tebrik ediyorum kızlar.. 7lerden kurtulmamız hayırlı uğurlu olsun.. bi daha 7 görmeyelim inş
Sende bu azim varken beni hep yenersin bukemedegin bilegi opucksn derler tbrik ediyorum canmben bilmiyordum :))
Kız nasıl beddua bu.. 6ları son görüşün olsun mu diyorsun :)) 7 olmasın o
saol cnm sende gördün.. helal olsun.. ama seni yendim
Ay derecege girdim yasasin haftaya hedefim 67 tabi odem olmazsa22 aralık dereceye giren güzeller
1.hippotalamus %1.97
2. Y Yesilelma90 %1.58
3.matematik61 %1.55
Herkesi tebrik ediyorum kızlar.. 7lerden kurtulmamız hayırlı uğurlu olsun.. bi daha 7 görmeyelim inş
Bende 58 istyrm senle yarisiz 6 larin sonlarina dogru:)Zaten 58 olmadan birakmaya niyetim yok.58 olunca da hadi 54 olayim derim belki :)
Olurrr :) senin boyun kactiBende 58 istyrm senle yarisiz 6 larin sonlarina dogru:)
Ben de artik giyiyorum hepsini :)Kizlar dogum oncesi kiyafetlerime girmeye basladim yuppi
Darısı bana kızlar inş :)Olurrr :) senin boyun kacti
Ben de artik giyiyorum hepsini :)
Sen saglikla al bebeigini kucagina inşallah kuzum.gerisi hallolur :)Darısı bana kızlar inş :)
Boyum 162Olurrr :) senin boyun kacti
Ben de artik giyiyorum hepsini :)
Benim de 161 :)Boyum 162
Ne güzel bi duygu dimi :) ben de atandiktan 1 sene sonra.yemin töreninde giyecek klasik kiyafet bulamamistim kendime hey gidi günlerKızlar benim kocaman bir dolap dolusu kıyafetim var ve hiç biri bana olmuyor.. önceden dardı olmuyordu şimdi bol yine olmuyor
Güzel menü cnmKızlar menü vereyim
Sabah 1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf kepeği 4/1 çb süt ile krep 20 gr süzme peynir 1 domates
13 1 cennet hurması
15 yarım muz 1 tatlı kaşığı chia 1/2 Çay bardağı süt ile ve kakao ile hazırladığım pudingimsi birşey :)
Akşam şimdi yicem 4 yk zeytinyağlı pırasa, salata yoğurt
Biraz keyfim yok gece yorumlamaya gelicem
Kız evlendiğin zaman ki bütün kıyafetler olur sana dimiKızlar benim kocaman bir dolap dolusu kıyafetim var ve hiç biri bana olmuyor.. önceden dardı olmuyordu şimdi bol yine olmuyor
Kız ümitsizliğe düştüğüm bir anda hepsini verdim.. sadece bi iki etek falan ayırdımKız evlendiğin zaman ki bütün kıyafetler olur sana dimi
Ne güzel tabi kaldı ise
Puding gibi olan şey güzel miydi afiyet olsun bu arada gayet iyiKızlar menü vereyim
Sabah 1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf kepeği 4/1 çb süt ile krep 20 gr süzme peynir 1 domates
13 1 cennet hurması
15 yarım muz 1 tatlı kaşığı chia 1/2 Çay bardağı süt ile ve kakao ile hazırladığım pudingimsi birşey :)
Cok güzel canım. Canini sikmaKızlar menü vereyim
13 1 cennet hurması
Korkma guzelim şöyle dusun sen bu isi biliyosun kilo aldigini farkettiginde rahatlikla durabilirsin kendini frenleyebilirsin.Kız ümitsizliğe düştüğüm bir anda hepsini verdim.. sadece bi iki etek falan ayırdımo da bi gün içine girer miyim diye test amaçlı.. üstüme olan 3 eteğim falan var.. daralttırıcam da zayflama maratonu bitsin diye bekliyorum.. bide ya geri kilo alırsam diye korkuyorum..
Evet dogru durust bisey yememissin ama en azindan gecirstirmek icin cis cos da yememissin :)Menu vereyim hanimlar gerci bugun duzenli bisey yiyemedim asimiz vardi yemek yapamadm
Sabah 10 bir yumurta beyazi bir dilim wasa uzerine labne yesil cay salatalik
Ara 2zeytin oda markette alisveris yaparken tadina bakmak amacli yedm
Yemek yapamadigim icin aksam yemegi niyetine saat 16 da kahvaltilik yedik gene 3 biber yarim dilim domates yarim dilim salatalik 3 dilim hindi fume yagsiz bir zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir bir bardak cay
Aksamda acikirim buyuk ihtimal bir salatalik yer birde soda icerim
Spor yapamadim dunmatematik61 linkini paylastigi sporu yaptim aa cok kolay ne ki bu 11 dk dedm bugum belime cekicle vurmuslar gbi agriyor ama geceye iyi hissedersem yaparim yatmadan once gene :)
Bennozaman yapmaya devam edeyim cunku benim gercekten belim yokCok güzel canım. Canini sikma
Korkma guzelim şöyle dusun sen bu isi biliyosun kilo aldigini farkettiginde rahatlikla durabilirsin kendini frenleyebilirsin.
Evet dogru durust bisey yememissin ama en azindan gecirstirmek icin cis cos da yememissin :)
Ya o video oyle ben de bi gun boyunca kalkamadim yerimden :) ama gercekten etkili ben onun yaninda bikac hareketle maksimum yarim saat bel calisiyodum dugunden once cok farketmisti kisa surede terzim bile sasiriyodu provalarda sen ne yaptin da bu kadar inceldin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?