Sensin ŞİŞKO

Kızlar menü vereyim
Sabah 1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf kepeği 4/1 çb süt ile krep 20 gr süzme peynir 1 domates
13 1 cennet hurması
15 yarım muz 1 tatlı kaşığı chia 1/2 Çay bardağı süt ile ve kakao ile hazırladığım pudingimsi birşey :)
Akşam şimdi yicem 4 yk zeytinyağlı pırasa, salata yoğurt
Biraz keyfim yok gece yorumlamaya gelicem

Güzel menü cnm

Kız evlendiğin zaman ki bütün kıyafetler olur sana dimi
Ne güzel tabi kaldı ise
Kız ümitsizliğe düştüğüm bir anda hepsini verdim.. sadece bi iki etek falan ayırdım o da bi gün içine girer miyim diye test amaçlı.. üstüme olan 3 eteğim falan var.. daralttırıcam da zayflama maratonu bitsin diye bekliyorum.. bide ya geri kilo alırsam diye korkuyorum..

Puding gibi olan şey güzel miydi afiyet olsun bu arada gayet iyi

Menu vereyim hanimlar gerci bugun duzenli bisey yiyemedim asimiz vardi yemek yapamadm
Sabah 10 bir yumurta beyazi bir dilim wasa uzerine labne yesil cay salatalik
Ara 2zeytin oda markette alisveris yaparken tadina bakmak amacli yedm
Yemek yapamadigim icin aksam yemegi niyetine saat 16 da kahvaltilik yedik gene 3 biber yarim dilim domates yarim dilim salatalik 3 dilim hindi fume yagsiz bir zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir bir bardak cay
Aksamda acikirim buyuk ihtimal bir salatalik yer birde soda icerim
Spor yapamadim dun matematik61 linkini paylastigi sporu yaptim aa cok kolay ne ki bu 11 dk dedm bugum belime cekicle vurmuslar gbi agriyor ama geceye iyi hissedersem yaparim yatmadan once gene :)

Cok güzel canım. Canini sikma
Korkma guzelim şöyle dusun sen bu isi biliyosun kilo aldigini farkettiginde rahatlikla durabilirsin kendini frenleyebilirsin.
Evet dogru durust bisey yememissin ama en azindan gecirstirmek icin cis cos da yememissin :)

Ya o video oyle ben de bi gun boyunca kalkamadim yerimden :) ama gercekten etkili ben onun yaninda bikac hareketle maksimum yarim saat bel calisiyodum dugunden once cok farketmisti kisa surede terzim bile sasiriyodu provalarda sen ne yaptin da bu kadar inceldin diye :)

Bennozaman yapmaya devam edeyim cunku benim gercekten belim yok zayiflasamda bel duz cok ozeniyorum kivrimli olan insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…