(Gecen haftaki kilon-bu haftaki kilon)×100Yuzdeyi nasil hesapliyoduk :)
Bölü eski kilo
Gunaydin kuzum bugun nasilsi.Günaydın kizlarrr
Tebrik tebrik tebrik alkis alkis islik islikkGunun ikinci tarti bildirimi benden gelsnaslinda oglene dogru tartilicaktim ama acliktan ellerm titremeye basladi vee 68.4 olmusum acaba dukan birasi yaradimiki
Tam hain dom dom hippo nerde diyecektim ki gelmissinBölü eski kilo
Bölü eski kilo
Günaydın canimmm aynı ağrıya devam yarın birde misafir var yemekli napicam bilmem bugünden hazırlamam lazım aslında kalkamiyorumGunaydin kuzum bugun nasilsi.
Tebrik tebrik tebrik alkis alkis islik islikk
Kiz elma verdigin kiloya 0.9 yazmssin 1.1 olacak duzelt onu :)22 Aralık Cuma ençok kiloyu ben verdim kapışması
1. Sem35 ( 57.2/56.5/07/%1.23)
2.Yesilelma90 (69.5/68.4/09_%1.58)
Sagol cnm duzelttim :)Kiz elma verdigin kiloya 0.9 yazmssin 1.1 olacak duzelt onu :)
Sağol canım
Canım bidahaki kontrolde doktorundan hamilelikte beslenmeyle ilgili liste alsan haftalık 1 kilo çok sanırım 400_500 gr alman lazım normalde önlemini şimdiden al bence sağlıklı yiyeceklere odaklan mesela kurabiye hergün yeme iki küçük gözüküyor ama boş kalori bombası onlar daha önünde 15 hafta varKızlar ben her hafta 1 kg alıyorum ki çok yediğimi düşünmüyorum niye böyle oluyor ki yatım kg alsam tamam da 1 çok değil mi
Evet bende öyle düşünüyorum kurabiye yok artık 15 haftada 15 kilo alırım böyle giderse et ağırlıklı ve çiğ sebze yemeyi düşünüyorum artık günde maksimum 2 porsiyon meyve bakalım nasıl olacakCanım bidahaki kontrolde doktorundan hamilelikte beslenmeyle ilgili liste alsan haftalık 1 kilo çok sanırım 400_500 gr alman lazım normalde önlemini şimdiden al bence sağlıklı yiyeceklere odaklan mesela kurabiye hergün yeme iki küçük gözüküyor ama boş kalori bombası onlar daha önünde 15 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?