Daha kahvalti yapmadimKahvaltı yapalı 2 saati geçtiyse kahve zamanı gelmiştir haydi kızlar kahveye davetlisiniz
Benim asıl adres burası iki yere yazmaya yetişemiyorum ben oranın takipçisiyim sadece arada merhaba derim nadirenYazmıyosun ama oraya pek sanırım. Belki bi defa falan gördüm seni orda. Burda görüyorum seni hep
Afiyet olsun ben de yaptım kahve.bi saate de kahvaltı yaparım ancaKahvaltı yapalı 2 saati geçtiyse kahve zamanı gelmiştir haydi kızlar kahveye davetlisiniz
Ben gelene kadar bulmuş sun bile yarım kilo süte 5 tane aynen canım :)Ayy bende mi incir uyutması yapsam.. yarım lt süte 5 tane incir mi atimAk kelebek yetiş..
Evet cnm uyuyorlar şu andaBen gelene kadar bulmuş sun bile yarım kilo süte 5 tane aynen canım :)
Kız malipina ben senin resmini gördüm.. sende hiç kilonu göstermiyorsun.. hatırladım şimdi :))Afiyet olsun ben de yaptım kahve.bi saate de kahvaltı yaparım anca
Hee hiç göstermiyom, benim herif garibim beni 85 kilo sanıyo.Kafadan hep hesap ediyom kilomu ona söylerken.Bi kere 94üm demiştim de üç gün kendine gelemedi adamKız malipina ben senin resmini gördüm.. sende hiç kilonu göstermiyorsun.. hatırladım şimdi :))
Aynen bende kilomu çaktırmam.. 86 kiloyken kızlara resim attım inanamadılar :))Hee hiç göstermiyom, benim herif garibim beni 85 kilo sanıyo.Kafadan hep hesap ediyom kilomu ona söylerken.Bi kere 94üm demiştim de üç gün kendine gelemedi adam
Ay beğenirsin inş :)Evet cnm uyuyorlar şu anda
Beğenmezsem bulurum seni gülbeAy beğenirsin inş :)
Boydan kurtarıyon sen de sanırımAynen bende kilomu çaktırmam.. 86 kiloyken kızlara resim attım inanamadılar :))
Ay merak ettim resminiBoydan kurtarıyon sen de sanırım
Aynen.. bende 175Boydan kurtarıyon sen de sanırım
Atim istersen foto.Ama bi ay önceki foto var.Ay merak ettim resmini
Senin boyun maşallahı var anam :))Aynen.. bende 175ideal kilom 68.. 2 kilo kaldı.. ayy inanamıyorum 2 ya 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?