- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Simdi mi aklina geldine zmn istersen hazır bu arada bende emziren anneyim menülerimi ona göre yorumlarsanız
Hangisi :))Simdi mi aklina geldi
Ayy dimi onu hep gözden kaçırıyorum benne zmn istersen hazır bu arada bende emziren anneyim menülerimi ona göre yorumlarsanız
Emziren anne oldugun :)Hangisi :))
Dur sorim bakim ona napıyo?? Bekle geliyorum:))tevafuk55 gelip bizi izliyo mu acaba :)
Selamda söyleDur sorim bakim ona napıyo?? Bekle geliyorum:))
Torpil olmasın dedim :)) geceleri ondan incirle kahve içiyorum yoksa gece emzirmeye fln kalkıyorum ya çok acıkıyorum..Emziren anne oldugun :)
Aleyküm selam biz beklemedeyiz
Aleykumselam bekliyoruz :)
Berna sen yılbaşı hedefini fazla fazla geçicen maşallahAleykumselam bekliyoruz :)
İnşallah canim bi duraklama kacak gocek olmazsaBerna sen yılbaşı hedefini fazla fazla geçicen maşallah
Yılbaşı hedefinin çok çok altında olacak hemde maşallahBerna sen yılbaşı hedefini fazla fazla geçicen maşallah
Ayy son hedef nasıl güzel birşey bakalım benim nasıl olacakBenimde yılbaşı hedefim 68.. ve son hedef..
Ayy bende hala inanamıyorum sem.. senin son hedefin ne??Ayy son hedef nasıl güzel birşey bakalım benim nasıl olacak
Kıx seninde 2 kg kalmişAyy son hedef nasıl güzel birşey bakalım benim nasıl olacak
55Ayy bende hala inanamıyorum sem.. senin son hedefin ne??
Ayy evet canım yılbaşına hedefte olurmuyum acepKıx seninde 2 kg kalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?