Sensin ŞİŞKO

Arkadaşlar vardı çok ısrar ettiler gitme diye ben izne ayrılınca takımdan birkaç kişi gitti ben gittim diye ondan döndüm ben de takım dağılmasın diye
Anladım cnm.. takımı ayakta tutmak çok zor.. bende 12.takımdan mezun oldum.. en son kaptanla anlaşamadık mezun olup çıktım.. arkadaşlarla burayı kurduk ;)

Anladım cnm.. takımı ayakta tutmak çok zor.. bende 12.takımdan mezun oldum.. en son kaptanla anlaşamadık mezun olup çıktım.. arkadaşlarla burayı kurduk :KK66:
Benim de öyle olacak sanırım
51e kadar mezun olmam diyordum ama çok hırslıyım herkes ben gibi olmayınca daha çok sinirlenşyorum ve diyetim kötü etkileniyor

Benim de öyle olacak sanırım
51e kadar mezun olmam diyordum ama çok hırslıyım herkes ben gibi olmayınca daha çok sinirlenşyorum ve diyetim kötü etkileniyor
Takimda herkesin istekli olmasi önemli. Mesela benim onumde su an trilece var ben elime bulasan karameli bile yalamiyosam onlar da aman bi kereden ne olur demesin.

Takimda herkesin istekli olmasi önemli. Mesela benim onumde su an trilece var ben elime bulasan karameli bile yalamiyosam onlar da aman bi kereden ne olur demesin.
Aynen işte bundan bahsediyorum. Herkes senin gibi olamaz diyorlar. Eee sonra da kilo veremiyorum diye ağlıyorsun. Benim süremi de boşa çalmış oluyorsun..

Aynen işte bundan bahsediyorum. Herkes senin gibi olamaz diyorlar. Eee sonra da kilo veremiyorum diye ağlıyorsun. Benim süremi de boşa çalmış oluyorsun..
Bizde de sorun oydu.. ben zorla 1.2 kilo veriyorum biri geliyo 1 kilo aldım.. ee beni nötrlüyo.. yırttık kendimizi miu ile.. en son takımı bıraktım..

Bizde de sorun oydu.. ben zorla 1.2 kilo veriyorum biri geliyo 1 kilo aldım.. ee beni nötrlüyo.. yırttık kendimizi miu ile.. en son takımı bıraktım..
Aynen öyle. Cuma günleri tartı olduğunu unutanlar, ben eksik çıkayım diye önceki gün öğlen 2de yemek işini bitirirken milletin perşembe günü gidip deli kaçamaklar yapması filan cidden çok şişirdi beni takım işi. Tabi bana artıları çok çok fazla oldu ama beni uyarıp katkı sağladıkları şeyleri kendileri yapamadılar. Insanlarla uğraşmak gerçekten zor hele ki böyle ortamlarda

Aynen öyle. Cuma günleri tartı olduğunu unutanlar, ben eksik çıkayım diye önceki gün öğlen 2de yemek işini bitirirken milletin perşembe günü gidip deli kaçamaklar yapması filan cidden çok şişirdi beni takım işi. Tabi bana artıları çok çok fazla oldu ama beni uyarıp katkı sağladıkları şeyleri kendileri yapamadılar. Insanlarla uğraşmak gerçekten zor hele ki böyle ortamlarda
Aynen.. bende 12 ye 1 e kadar aç bekliyordum 100 gr 100 grdır diye..

Aynen canım boğazımızda geçecek her lokma için hesap yapıyo sorumluluk duyuyoruz bende havuç rendelerken dibi küçük kalır onuda ağzıma atardım şimdi onu bile yapmıyorum :KK70:

18 Aralık spor listesi :spor::spor:

1sem35
40 dakika tempolu yürüyüş+son 10 dakikası koşu :80 puan
300 bölgesel: 60
Toplam :140 puan

2. Hippotalamus
1 mil leslie 30 puan

3. Bilinmeyen
70 dakika yürüyüş 140 puan
Bölgesel 59
Toplam 199 puan

4.matematik61
45 dk leslie+60dk yuruyus=210 p
10 dk bolgesel=30 p
10 dk hiit cardio=50 p
Toplam=290 puan

Hadi kızlar spora :))

Aynen canım boğazımızda geçecek her lokma için hesap yapıyo sorumluluk duyuyoruz bende havuç rendelerken dibi küçük kalır onuda ağzıma atardım şimdi onu bile yapmıyorum :KK70:
Lokmalarımı saymaya başlayınca insan ne kadar çok yediğini farkediyo :))

Ya o da bisey mi ben burdan once emziren annelerin konusuna yaziyodum emzirmeyi birakmistim ama hala ordaydim.Ordakiler haliyle fazla yiyo bana da cok gelmiyodu yediklerim.Burda hippotalamus hippotalamus dan ilk gün merdaneyi yiyince aklim basima geldi :KK70:
:KK19: ne zmn istersen hazır:sinirli: bu arada bende emziren anneyim menülerimi ona göre yorumlarsanız:KK17:

Back