- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de aksam geliyoGünaydın kızlarsütçüden süt aldım onu kaynatıyorum.. ayy tam taşacaktı elimde tel son anda yettim :))
Kız sen incir uyuttun mu :))Benimki de aksam geliyo
Buldum hemen yapıyorum yarım kilo sütle :))Kızlar dün yazacaktım incir uyutması var şekersiz unsuz bir tatlı tam diyetli daha önce paylaşmıştım yine paylşayım arada yapıp yerseniz tatlı ihtiyacınız geçer
İncir tatlısı 1 kilo süt 10 tane incir ceviz Tarçın
Yapılışı
10 incir i kase içerisine koyuyoruz üzerini geçiçek kadar kaynar su koyuyoruz sütü kaynatıyoruz
Süt kaynadığında incirleri küçük küçük doğruyoruz kaynamış sütün içine koyuyoruz koyar koymaz blender dan geçiyoruz hemen katılaşıyor bu yüzden kase lere boşaltıyoruz hemen
Sonra mayalamaya alıyoruz üzerini örtüyoruz 5-7 saat açmıyoruz sonra buz dolabına koyuyoruz servis ederken üzerine ceviz tarçın incir muz ne malzeme var ise süslüyoruz
Saol cnm bende 32 kilo verdim.. bikaç kilo kaldı inş.. sende çok almamışsın hemen verirsin inş..iyiyim ben de 68-69 arasıyım bi ara tekrar başlayacamhippocum sen harika zayıflamışsın süpersin
![]()
Yakalarım benHiii yakalandım![]()
Yok bacim uyutmadim :)Kız sen incir uyuttun mu :))
Günaydıın. Nerden anladın baktığımı müneccim misin sen hippoYakalarım ben![]()
Yok kız pro yum yaa :)) adın altta yazıyoGünaydıın. Nerden anladın baktığımı müneccim misin sen hippo![]()
Hee tamam ne bilim öyle baskın yiyince korktumYok kız pro yum yaa :)) adın altta yazıyokorkma yani
![]()
Korkma kızz.. kapımız herkese açık.. sen de iyi vermişsin maşallah.. bende 102 ile başlamıştımHee tamam ne bilim öyle baskın yiyince korktum![]()
Hee verdim miu sağolsun. Aman vermiyo hiçKorkma kızz.. kapımız herkese açık.. sen de iyi vermişsin maşallah.. bende 102 ile başlamıştım![]()
7.takımda mısın sen?? İsmin tanıdık geldi aynen bernayı burda keşfetti miu kaptan.. ben kıvama getirmiştim miu da hemen kaptı :))Hee verdim miu sağolsun. Aman vermiyo hiç![]()
Evet canımAyy bende mi incir uyutması yapsam.. yarım lt süte 5 tane incir mi atim @Gulbe seker yetiş..
İncirleri suya koydum.. minik doğrayıp süte atıcam sonra rondoya vurucam.. bi deniyim bakim..Evet canım