- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Anladım cnm.. takımı ayakta tutmak çok zor.. bende 12.takımdan mezun oldum.. en son kaptanla anlaşamadık mezun olup çıktım.. arkadaşlarla burayı kurdukArkadaşlar vardı çok ısrar ettiler gitme diye ben izne ayrılınca takımdan birkaç kişi gitti ben gittim diye ondan döndüm ben de takım dağılmasın diye
Benim de öyle olacak sanırımAnladım cnm.. takımı ayakta tutmak çok zor.. bende 12.takımdan mezun oldum.. en son kaptanla anlaşamadık mezun olup çıktım.. arkadaşlarla burayı kurduk
Takimda herkesin istekli olmasi önemli. Mesela benim onumde su an trilece var ben elime bulasan karameli bile yalamiyosam onlar da aman bi kereden ne olur demesin.Benim de öyle olacak sanırım
51e kadar mezun olmam diyordum ama çok hırslıyım herkes ben gibi olmayınca daha çok sinirlenşyorum ve diyetim kötü etkileniyor
Aynen işte bundan bahsediyorum. Herkes senin gibi olamaz diyorlar. Eee sonra da kilo veremiyorum diye ağlıyorsun. Benim süremi de boşa çalmış oluyorsun..Takimda herkesin istekli olmasi önemli. Mesela benim onumde su an trilece var ben elime bulasan karameli bile yalamiyosam onlar da aman bi kereden ne olur demesin.
Bizde de sorun oydu.. ben zorla 1.2 kilo veriyorum biri geliyo 1 kilo aldım.. ee beni nötrlüyo.. yırttık kendimizi miu ile.. en son takımı bıraktım..Aynen işte bundan bahsediyorum. Herkes senin gibi olamaz diyorlar. Eee sonra da kilo veremiyorum diye ağlıyorsun. Benim süremi de boşa çalmış oluyorsun..
Aynen öyle. Cuma günleri tartı olduğunu unutanlar, ben eksik çıkayım diye önceki gün öğlen 2de yemek işini bitirirken milletin perşembe günü gidip deli kaçamaklar yapması filan cidden çok şişirdi beni takım işi. Tabi bana artıları çok çok fazla oldu ama beni uyarıp katkı sağladıkları şeyleri kendileri yapamadılar. Insanlarla uğraşmak gerçekten zor hele ki böyle ortamlardaBizde de sorun oydu.. ben zorla 1.2 kilo veriyorum biri geliyo 1 kilo aldım.. ee beni nötrlüyo.. yırttık kendimizi miu ile.. en son takımı bıraktım..
Öyle olsun bizde deKizlar bölgesel calistiran bi video vardi evlenmeden yapmistim epey incelmisti belim.o videonun puanlamasini nasil yapcaz.sayiyla hareket yok cunku.Takimda dakikasi 3 puandi
Aynen.. bende 12 ye 1 e kadar aç bekliyordum 100 gr 100 grdır diye..Aynen öyle. Cuma günleri tartı olduğunu unutanlar, ben eksik çıkayım diye önceki gün öğlen 2de yemek işini bitirirken milletin perşembe günü gidip deli kaçamaklar yapması filan cidden çok şişirdi beni takım işi. Tabi bana artıları çok çok fazla oldu ama beni uyarıp katkı sağladıkları şeyleri kendileri yapamadılar. Insanlarla uğraşmak gerçekten zor hele ki böyle ortamlarda
Aynen canım boğazımızda geçecek her lokma için hesap yapıyo sorumluluk duyuyoruz bende havuç rendelerken dibi küçük kalır onuda ağzıma atardım şimdi onu bile yapmıyorumTakimda herkesin istekli olmasi önemli. Mesela benim onumde su an trilece var ben elime bulasan karameli bile yalamiyosam onlar da aman bi kereden ne olur demesin.
Lokmalarımı saymaya başlayınca insan ne kadar çok yediğini farkediyo :))Aynen canım boğazımızda geçecek her lokma için hesap yapıyo sorumluluk duyuyoruz bende havuç rendelerken dibi küçük kalır onuda ağzıma atardım şimdi onu bile yapmıyorum
Geçmiş olsun..Çok salakça bir şekilde elimi yaktım çok şuan sadece kızarık ve çok acıyor inşallah sabaha bişey kalmaz
Eşin doktordu dimi opsun de gecsinÇok salakça bir şekilde elimi yaktım çok şuan sadece kızarık ve çok acıyor inşallah sabaha bişey kalmaz
Sağol canım Bak emojiyi bile yanlış koymuşumGeçmiş olsun..
Ya o da bisey mi ben burdan once emziren annelerin konusuna yaziyodum emzirmeyi birakmistim ama hala ordaydim.Ordakiler haliyle fazla yiyo bana da cok gelmiyodu yediklerim.Burdahippotalamus dan ilk gün merdaneyi yiyince aklim basima geldi
Gecmis olsun bu aradaÇok salakça bir şekilde elimi yaktım çok şuan sadece kızarık ve çok acıyor inşallah sabaha bişey kalmaz
Ayy kuzum oda uyudu ondanda hayır yokEşin doktordu dimi opsun de gecsin
Bizim kocalarda hayir yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?