hMMMMMMMMM çok severimmmmEki Görüntüle 2034280
Bence suoer olmuşoff bunun yağda kızarmışi nasıl güzel olur
Huy Meselesi Çok teşekkür ederim
yazma yazma
ben de eve gidince yapayım beraber gibi olsun tatlımCanım benim beraber olsa keşke
Süpersin hem de hafifcikben de eve gidince yapayım beraber gibi olsun tatlım
ben de puan boşuna çöpe gitmesin diye başvurdum inşallah olur ya çok heveslendim. Sen de başvur bence incim. Yap bi çılgınlık yakışır sana çok.@MiuLego tebrikler tatlım umarım kazanırsın bende bazen hırslanıyom okuyayım diyorum sonra vazgeçiyorum hatta geçen sene sınava girdim ilahiyatı kazandım 2. üniversite okuyacaktım ama çok zor derslere giremiyorum alese de girdiydim geçen sene ama bir yere başvurmadım yaş geçince zorrr ev ve çocukta eklenince
Türk kahve mi bu vidoyu izlerken yudumladımmm plajlara bakın kızlar ne kadar ilaginçç
En güzel maldivler
Zaten Miu kim ki......Canım benim beraber olsa keşke
yazma yazma
Zaten Miu kim ki......ben de eve gidince yapayım beraber gibi olsun tatlım
NAPTIN KAÇAMAK MI YAPTIN NOLDU CIS COS MU YEDİN
Yooooben de puan boşuna çöpe gitmesin diye başvurdum inşallah olur ya çok heveslendim. Sen de başvur bence incim. Yap bi çılgınlık yakışır sana çok.
Zaten Miu kim ki......
Zaten Miu kim ki......
NAPTIN KAÇAMAK MI YAPTIN NOLDU CIS COS MU YEDİN
oh tamam o düşünceli haller görünce dedim kesin yaramazlık var
Bitse de gitsek yaoh tamam o düşünceli haller görünce dedim kesin yaramazlık var
Tamam balım her güne 45*3=135 puan yazıyorum sana ve yürüyüş de varsa ayrıca belirt dk olarak onu da ekleyeyimCanim ben her gun toplam 45 dakika spor yapiyorum, alintilara bakamadim aksam cevaplayacagim ♡
45 dakikanin icinde yuruyus yok.
Yuruyusu ayri yapiyorum
Minumum 1 saat yuruyorum
10 bin adimi 2 -2 bucuk saatte atiyorum
Ama 10 bin adim atamiyorum kac gundur, 45 dakikalik sporumu kesinlikle yapiyorum
ahhh ahhhhhhhhhhhhhh hayaller neler neler hayatlar ankara banaBitse de gitsek ya
Simdi sporum bitti tatlim , aradan cikardim oh be..Tamam balım her güne 45*3=135 puan yazıyorum sana ve yürüyüş de varsa ayrıca belirt dk olarak onu da ekleyeyim
Simdi sporum bitti tatlim , aradan cikardim oh be..
Yine ben kipkirmizi oldum...
Videodaki kadinlar ise bembeyazhic kizarmadilar..
Hahahaha
Tamamdir canim..
Kalori yaktim ! Cok mutluyummmmm :)
Spor yapin hanimlaar ! Daha hizli kilo vereceksiniz inanin !
Ahhhh insallah , 2 gunde bir tartiya cikar oldum ♡ canim ben dusa kactim gorusuruz ♡
yarına en az -500 sün bak gör
Görüşürüz canımcımAhhhh insallah , 2 gunde bir tartiya cikar oldum ♡ canim ben dusa kactim gorusuruz ♡
Ah aus kaptanım gelmiş daha ne kadar mutlu olabilirim kiiiiii
Sensin şişko! Dicem dilim çarpılır diye korkuyorum kaptanım
Tatilde bile gözün kulağın buralarda ay hep ığra çok aşırı sık uğra nolur hepp uğra
Hippoyu mezun edeceğiz bu hafta inşallah. Daha yeni açtık kocaman bir grup oluruz inşallah bol eksili
İyi tatiller bizim yerimize de yüz
Ausencia seviyorum yazıyordum tel düzeltmiş ya..
Ama ben niye övgü haketmiyorum.. ben neden taninmiyorum.. ben neden parlamıyorum..Ausencia ..
Bir şiir;
Ben seni uzaklardan izledim
Ben seni uzaktan sevdim
Taninmsamda, parlamasamda @hippotalamus gibi
Bitti
Ablacimmmmmmm
bahar boyunca yaptin tabi diyetini sporunu oooh mis.. simdi tatilin keyfini cikar..
Helal olsun sana ♡
Dedigin gibi uyku ve beslenme saatlerimi degistirdim , gecem hafta cok erken uyaniyordum bu hafta ogle saatlerinse kalkiyorum.. tam gaz devam.... ♡
Seni ruyamda gordum bu arada..
Ruyamda bir camin arkasindasin..
Elinde telefon , bir seylerle ugrasiyorsun..
Camin arkasindan seni goruyorum, aaaa ablamin tontis yanaklari kaybolmus diyorum, ne kadar zayiflamissin sen oyle diye saskin saskin bakiyordum ruyamda sana..
Bildirimini okurken uyuyakalmisim sabahleyinruyama girdin
Fiiifuuuuuyyyttt islik caliyorum sanaaaaaaa ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?