• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kızlaaaaaaar bu cumaya kadar aktiflige bakalım ve güncel bir liste oluşturalım ;) başlangıç kilolarınız aklınızda olsun :deli: cuma listemizi oluştururuz daha fazla kişi olmasın b3nce tanıyamıyorum ya hu:KK45:
@MiuLego da boş bir vaktinde bizim için liste yapar di mi miusum yaparsın :KK60:

Şu hayatta benim kadar patatws delisi biri yoktur. Sabah veya öğlen 1 ekmek ketçap ile kızartmasnı yiyip akşam da fırında yapardım. Çok şükür bıraktım çok şükür. Hiçbir faydası yok çünkü. Evde haftada 3 gün kızartmasını aileme yapıyorum ama canım çekmiyor. Eşini suçlama :)
Benim kocada çok seviyo işte sorun orda o sevmese yapmiycam

Kızlaaaaaaar bu cumaya kadar aktiflige bakalım ve güncel bir liste oluşturalım :KK66: başlangıç kilolarınız aklınızda olsun :deli: cuma listemizi oluştururuz daha fazla kişi olmasın b3nce tanıyamıyorum ya hu:KK45:
@MiuLego da boş bir vaktinde bizim için liste yapar di mi miusum yaparsın :KK60:
Yeni onlardan başka gelmesin madem az kalabalık olalım aktifleselim bu saatten sonra başkasını almayalim

Hmm tamm kuzum burdada kaptan vs var mi

Ooo hosgelmişsen simos :KK71:

Masallah sana bilinmeyenim cok güzel bir enerjin var onu burayada yansiyacaksin insallah :nazar:

Aaaa kac mart bende dogum günümde daha yeni baslamistm diye hic pasta vs bsy yemedim oglumun nasipse martta 1.yas günü olunca yiyecegim bende :kk77::halay:
Asil kurucu miu ama o gelemiyor artık o yüzden daha çok biz bize kaptaniz

MiuLego kuşum bak yeni arkadaşlar geldi tuttum tuttum getirdim vallahi :))))
iyi yaptın kuzum.. güncel kalsın burası aktif olsun canlı kanlı :KK200:
Kızlaaaaaaar bu cumaya kadar aktiflige bakalım ve güncel bir liste oluşturalım :KK66: başlangıç kilolarınız aklınızda olsun :deli: cuma listemizi oluştururuz daha fazla kişi olmasın b3nce tanıyamıyorum ya hu:KK45:
kuzum siz yapınca son halini bana özel mesaj atarsanız ben 1. sayfaya eklerim güncellerim orayı
Yorgun argin motivasyonu yerlerde :cry: toparlamam lazim :KK34: du kiz bende opem :KK74:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:öp tabiii

ben bugün başladım minnoşummm hadi sen de başla 50 kilo olcam ben :KK53:
yaparız kız :rapci:
eksi gelmezsen cumaya vururum seni:KK11:

kuzum siz yapınca son halini bana özel mesaj atarsanız ben 1. sayfaya eklerim güncellerim orayı

Kuzum kaç kilosun sen şimdi

Üç kişi benim takımdan tefoo diğerlerini bende yeni tanıyorum:))) bizim takımdan B bilinmeyenkullanici var ya hiç kacamak yapmamisss:eek::skandal:
Neeeyyyy:KK57::KK57::KK57:

50 miii :silah: pes miu nereden verecen soulesene alla sen :KK51:
Bende verecem ama karar vermem lazım yeme.duzeni olusturmaliyim :KK14:

Aynen o yüzden zaten hep birlikte zayiflayalim kuzum
Yaaa soul mecbur eksi gelecek sen merak etme senden önce ben vururum onu zaten iddiaya girdik kapisiyoruz bu hafta regl olacakmış haftaya kadar en az bir kilo vermek zorunda

Back
X