Hos geldin miusum![]()

oh accuk özlemişim de
hoşbuldum kuzum nabıyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos geldin miusum![]()
MiuLego kuşum bak yeni arkadaşlar geldi tuttum tuttum getirdim vallahi :))))yok kız ben buradaydım sadece :) sonra 7. takım olduburası da gözbebeğim bakma sen ama takımdan vakit kalmıyor
ne fenasın burayı nerden buldun![]()
Benim kocada çok seviyo işte sorun orda o sevmese yapmiycamŞu hayatta benim kadar patatws delisi biri yoktur. Sabah veya öğlen 1 ekmek ketçap ile kızartmasnı yiyip akşam da fırında yapardım. Çok şükür bıraktım çok şükür. Hiçbir faydası yok çünkü. Evde haftada 3 gün kızartmasını aileme yapıyorum ama canım çekmiyor. Eşini suçlama :)
Yürüme yetmez ip atlaYürücem 1 saat![]()
Yorgun argin motivasyonu yerlerde
oh accuk özlemişim de
hoşbuldum kuzum nabıyon![]()
Tamam olucazzz
seni gebertirim he ne demek 55
kalk kalk en acilinden ikimiz de 50 oluyoruz kalk
ben başladım bugün 50.0 ı görücem.. sana foto atarım olunca![]()
Yeni onlardan başka gelmesin madem az kalabalık olalım aktifleselim bu saatten sonra başkasını almayalimKızlaaaaaaar bu cumaya kadar aktiflige bakalım ve güncel bir liste oluşturalımbaşlangıç kilolarınız aklınızda olsun
cuma listemizi oluştururuz daha fazla kişi olmasın b3nce tanıyamıyorum ya hu
@MiuLego da boş bir vaktinde bizim için liste yapar di mi miusum yaparsın![]()
Asil kurucu miu ama o gelemiyor artık o yüzden daha çok biz bize kaptanizHmm tamm kuzum burdada kaptan vs var mi
Ooo hosgelmişsen simos
Masallah sana bilinmeyenim cok güzel bir enerjin var onu burayada yansiyacaksin insallah
Aaaa kac mart bende dogum günümde daha yeni baslamistm diye hic pasta vs bsy yemedim oglumun nasipse martta 1.yas günü olunca yiyecegim bende![]()
Sen keşke bana yakın oturaydın yaYürüme yetmez ip atla
AynenYeni onlardan başka gelmesin madem az kalabalık olalım aktifleselim bu saatten sonra başkasını almayalim
Yaaaa kim dedi sana git teeeeee istanbullara diye gel mis gibi ege :)))Sen keşke bana yakın oturaydın ya![]()
Üç kişi benim takımdan tefoo diğerlerini bende yeni tanıyorum:))) bizim takımdan B bilinmeyenkullanici var ya hiç kacamak yapmamisssAynentanıtım kızlar kendinizi sarılalım sıkı sıkı
![]()
İnan cok gelmek isterdim ...Yaaaa kim dedi sana git teeeeee istanbullara diye gel mis gibi ege :)))
iyi yaptın kuzum.. güncel kalsın burası aktif olsun canlı kanlıMiuLego kuşum bak yeni arkadaşlar geldi tuttum tuttum getirdim vallahi :))))
kuzum siz yapınca son halini bana özel mesaj atarsanız ben 1. sayfaya eklerim güncellerim orayıKızlaaaaaaar bu cumaya kadar aktiflige bakalım ve güncel bir liste oluşturalımbaşlangıç kilolarınız aklınızda olsun
cuma listemizi oluştururuz daha fazla kişi olmasın b3nce tanıyamıyorum ya hu
@MiuLego da boş bir vaktinde bizim için liste yapar di mi miusum yaparsın![]()
Yorgun argin motivasyonu yerlerdetoparlamam lazim
du kiz bende opem
![]()
eksi gelmezsen cumaya vururum seniTamam olucazzz![]()
Kuzum kaç kilosun sen şimdiiyi yaptın kuzum.. güncel kalsın burası aktif olsun canlı kanlı
kuzum siz yapınca son halini bana özel mesaj atarsanız ben 1. sayfaya eklerim güncellerim orayı
öp tabiii
ben bugün başladım minnoşummm hadi sen de başla 50 kilo olcam ben
yaparız kız
eksi gelmezsen cumaya vururum seni![]()
sabah 56.9 çıktımKuzum kaç kilosun sen şimdi
NeeeyyyyÜç kişi benim takımdan tefoo diğerlerini bende yeni tanıyorum:))) bizim takımdan B bilinmeyenkullanici var ya hiç kacamak yapmamisss![]()
50 miiiiyi yaptın kuzum.. güncel kalsın burası aktif olsun canlı kanlı
kuzum siz yapınca son halini bana özel mesaj atarsanız ben 1. sayfaya eklerim güncellerim orayı
öp tabiii
yaparız kız
Aynen o yüzden zaten hep birlikte zayiflayalim kuzumiyi yaptın kuzum.. güncel kalsın burası aktif olsun canlı kanlı
öp tabiii
yaparız kız