- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Paketli her şey kötü aslında icinde seker var onların.Bana da tavsiye etmişlerdi allah allah kötü müymüş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paketli her şey kötü aslında icinde seker var onların.Bana da tavsiye etmişlerdi allah allah kötü müymüş?
Allahım yaa ne güzel birşey bak şimdi sen başkalarını kahvaltıya alıştırmaya çalışıyorsunPaketli her şey kötü aslında icinde seker var onların.
Dimi yaaa daha 1 ay olmadi halbuki :)Allahım yaa ne güzel birşey bak şimdi sen başkalarını kahvaltıya alıştırmaya çalışıyorsun![]()
Hoşgeldin minnoş hastaSelam fıstıklar![]()
Hoş buldumHoşgeldin minnoş hastaBugün nasilsin
Zirveye ciktiysa düşüşü yakın demektir :) Sen ihmal etme kendiniHoş buldum
Zirvedeyim
Oksurmekten uyuamıyorum bugün burnum da başladı![]()
SelamSelam fıstıklar![]()
Bir güzel menünün daha sonuna geldik artık senin menülerede hep güzel, mikemmel,harika,süper diyoruz vallaMenü vereyim hanımlar
Sabah 11.00
Kapya biber ve beyaz peynirle tost yaptim
10 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
1 salkim üzüm
Aksam 17.30
8 yk zeytinyagli patlican
Su 3 bitti daha da gecer muhtemelen
Kıyamammm sana örtmenim ozaman bu zirvenin inişi çabuk olur inşallahHoş buldum
Zirvedeyim
Oksurmekten uyuamıyorum bugün burnum da başladı![]()
Sağol canım sayenizde vallaBir güzel menünün daha sonuna geldik artık senin menülerede hep güzel, mikemmel,harika,süper diyoruz valla![]()
Yarina gelsin eksilerrrrrr cok güzelKabak menüm
9:30 iki kayısı
11 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, avuç içi kadar ekşi mayalı ekmek, yeşil çay (kahvaltımı ayakta yaptım)
13 2 dilim pomelo
15 1 kase mikemmel kabak çorbası
16 1 incir
18 1 kase mikemmel kabak çorbası, 1 kase yoğurt
Birazdan çayla birşey yicem belki incir belki hurma karar vermedim
Bolllll suuuıı,![]()
Sabah neden normal bir kahvaltı yapmıyorsun yumurta Peynir Zeytin Domates Salatalık yeşillik ve 1 dilim tam buğday ekmeği ileBu arada menümü vereyim.
Sabah salata ve limonlu soda
Öğlen uyuduğum için hiç birşey yiyemedim.
Akşam düdüklüde yapılmış patatesli et 1 tabak
Şimdi gider meyve yerim sonra da ders çalışırım artık.
Evde olsa yapacağım. Hızlı olmak için yapmıyorum ve hastalık da araya karışınca pek olmuyor.Sabah neden normal bir kahvaltı yapmıyorsun yumurta Peynir Zeytin Domates Salatalık yeşillik ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile
Yanlış anlasilma fln yok canım sen sağlıklı ol diye soyluyoruz tabi ki sartlar farklı olabilir :) ben begendim bugunku menunu.aksam patatesi abartmadiysan tamamArkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın. Kahvaltıya gıcıklığım yok. Sadece ben bir öğrenciyim her zaman ailemin evinde olmuyorum hele ki sınav dönemi genelde arkadaşlardayım. Ve onların evinde kahvaltılık bulunmaz. Bulursam müsli yoksa salata en sağlıklısı. Çünkü en son seçenek poğaça oluyor.