senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Ben cikicam arka.birakin anlatsin

3 yıldır adamın evli olduğunu anlamadığınıza öpseler inanmam.

Sende azcık açıkgözlü olup saf olmasaydın ya da safa yatmasaydın.. evli -bekar erkek o kadar ayrı dünya ve belli ediyor ki kendini 60 kusur yaşında burda ki teyzeler bile gün içinde eşlerini kaç kez arıyorlar. Konuşuyorlar. Evli erkek 5 km öteden bile anlarsın evli olduğunu.
Birde buradaki evli insanların huzurunu kaçırmak istemişsin canın sıkılmış diye ah yazık isim soyad ver o zaman.
Evli değilim kafam rahaat birde sevgiliim bekarus

Siz bu şekilde ön yargılara buyurun devam ettiğiniz sürece aldatılmaya da devam edeceksiniz bilginiz olsun
Offf ne diyorsun ya bi kötü oldum ben şimdi. Zaten aldatılıyorduk bir de devam edecek yani bu süreç öyle mi? Oyy ben ne edem nerelere gideeem

Ya evli olduğunu anladınız anlamamazlıktan geldiniz ya da sevgilim dediğiniz insan sosyal medyada yazışmanın ötesine geçmediğiniz biri.
Kendi yaşadığınızı anlatmaya değer görmeyince, buradaki kadınları uyarma gibi bir "yüce gönüllülük" yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…