senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Ya siz nasıl bir insansıniz bir çocuğu kekemeligi ile ilgili yorum yapıyorsunuz, o psikoloji bölümünü de herhalde pandemi zamani okudun ya da okumadın parasini verip diploma mı aldın, cidden ruhunuz çok çirkin .

Bende hobidir, izlemeyi seviyorum böyle ilginç gösterileri. İnsanın vahşi doğası, yırtıcı güdüleri, adeta Serengeti savanalarından bir aslan kükreyişi.
Bende de var cok pis yirtici gücler ve de icguduler de niyeyse inatla dalmadim. Giderim daha da gelemem diye dusundum heralde bxbxbx

Yok bıraktım. Annemin hep lafı edepsizle edepsiz olunmaz. Kavganın da adabı olur. Bu kadar seviyesine indiğim için bile hatalıyım. Kara delik gibi çekiyor seviyesine.
Evet bu yüzden yorumları cevaplamayı bıraktım. Bi ihtimal dedim ama... Şimdi bu yorumu yaptığım için bu 'elit' denen kesim yeniden benim üzerimden sözde 'elit'lik yapacak. Ahahaha haydi buyurun yeni malzeme çıktı size. Yiyin birbirinizi 'elit' kesim!

Abi bi dur ortalik karisik zaten

Bende hobidir, izlemeyi seviyorum böyle ilginç gösterileri. İnsanın vahşi doğası, yırtıcı güdüleri, adeta Serengeti savanalarından bir aslan kükreyişi.
Tartışma neyse ama bı çocuğa kekeme diyip diyip bundan haz almak ruh sağlığı sıkıntısı resmen , içim acıdı okurken

Adana sen çekil aradan.

Sizin kafanız iyi mi ne demek bir çocuk icin asosyallikten kekeme oldu diyorsunuz. Azıcık bilginiz olsa bazi dönemlerde çocuklarda olabilir geçer.. güya kadina bir yerden vurduğunuzu sanıyorsunuz ne alaka çocuğun durumuyla bunun. Gerçekten vicdan denilen bişey yok sizde. Eğitimli haliniz buysa , eğitim demek sadece okula gidip bölüm bitirmek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…