senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Hayır öyle bişey dusunmedim. Yetişemiyorum yorumlara. Ama yüzyüze hiç görüşmediğim doğru. İnanılmaz gelen şeyleri bizzat yaşatarak mümkün olduğunu anlatıyor hayat işte.

Ne derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.
Başta size ev açtı, cinsellik had safhada falan sandım. Hatta 3 yılda karısı çoktan öğrenmiştir diye düşünmüştüm. Uzak mesafede hiçbir fiziksel yakınlık olmayan bir ilişkiymiş meğer.

Size kötü bir haberim var. Adam sizin gibi muhtemelen 250 kadınla daha konuşuyordu. Ne size ne de diğer konuştuklarına bir şey hissettiğini sanmıyorum.

Karısı ona yetememiş diye kendinizi avutmamanızı tavsiye ederim. Çünkü burda bin tane konu okuduk iktidarsız adamlar bile karısını aldatmaya kalkıyor. Adamın kuşu ötmüyor ama karı kız peşinde koşuyor. Bazen adam sadece şerefsizdir ve bu kadınla ilgili bir durum değildir. Cinsellik konusunda açlık çeken bir adam fiziksel yakınlık yaşayacağı şeylerin peşinde koşar. Bir kadınla 3,5 yıl sanal muhabbet sürdürmez. Baktı yatağa atamıyor en fazla birkaç aya postalar.

Hayır öyle bişey dusunmedim. Yetişemiyorum yorumlara. Ama yüzyüze hiç görüşmediğim doğru. İnanılmaz gelen şeyleri bizzat yaşatarak mümkün olduğunu anlatıyor hayat işte.
Valla o dediğiniz şey ancak hayal dünyasında mümkün. Gerçek hayatta değil. Tedavinize devam edersiniz umarım.

Ya durum cok icler acisi aslinda. Hic gulunecek bi durumda yok ortada. Kadinin gercekten tedaviye ihtiyaci var. Ama konu o kadar sacmasapan evrildi ki gulmekten basima agri girdi gene

dogadostupanda accessdenied Birgaripinsan gorusmemis yuzyuze

Yaa ama B birakisina arkadasim, adam nasil kokuyor bilmiyorsun, mutlu mutsuz heyecanli stresli oldugunda yuzundeki mimikler nasil degisir bilmiyorum, dokunmasinin sana ne hissettirecegini bilmiyorsun bu nasil bir asik olmak neyine asik oldun? Ikide bir de hikayesini degistiriyormus guvenilir biri de degil ki.

Acil acil acil icindeki boslugu tamamlamak icin terapi gor. Yoksa cok buyuk yanlislar yapabilirsin

Bi tanesine denk gelmiştim, gençlik vardı saflık vardı, güvendim arkadaş oldum, meğer bütün kadınlara bu şekilde yaklaşırmış, hepsine aynı cümleler aynı hikayeler. Ben umut vermediğim halde bu bi yapıştı, zor kurtuldum, biraz belalı bi şeydi, muhtemelen de birtakım sorunları vardı.

Ya durum cok icler acisi aslinda. Hic gulunecek bi durumda yok ortada. Kadinin gercekten tedaviye ihtiyaci var. Ama konu o kadar sacmasapan evrildi ki gulmekten basima agri girdi gene
Ben de içten içe üzülüyorum ama bi taraftan da kikirdiyorum. Hayır derdini doğru düzgün anlatsa bu hale gelmeyecekti konu.

Aşk değil. Kadın ilgi istiyor sevilmek istiyor. Bi tane seven olsa bu herifin varlığını unutur.

Şu mesaja gelene kadar k.çmdan terler aktı. Neyse ki bizim tek çocuğumuz var. Rahatladım şu an

Son düzenleme:
Evet haklısınız. Tedavim düzenli şekilde devam ediyor. Şartlardan dolayı yeterli tedavi alamıyorum malesef. Ve bu adam bir kaç terapi ucretimi ödeyerek sorunu halledebilecegini sanıyor!

Aşk değil. Kadın ilgi istiyor sevilmek istiyor. Bi tane seven olsa bu herifin varlığını unutur.

Ama iste bu ilgiyi sevgiyi sadece yazisarak konustugu birinden nasil alabiliyor ki? Tinder, Bumble gibi bi uygulama indirse en azindan sehrindeki insanlarla tanisip yuzyuze gorusur. Bilmem neredeki yuzunu gormedigi yalanci adamdan daha iyi secenekler bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…