- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.971
- 158
- Konu Sahibi birakisina
-
E kadın da bunu bilmeli ama hakkı degıl miAmacım kadını üzmek değil adamı üzmek. Canımı acitirsan canını acıtırım dedim hafife aldı beni
SıfırBacim konsantre olursan cevaplayabilirsin inaniyorum. Sen bu adamla yuzyuze kac kez gorustun?
Lan sesli güldüm. BxbxvxvcxvvxArkadaslar hepiniz ayni anda "yuzyuze gorustunuz mu" yazabilir misiniz? Cevap alana kadar ayni seyi yazalim lutfen. Hadi hep beraber
Amacım kadını üzmek değil adamı üzmek. Canımı acitirsan canını acıtırım dedim hafife aldı beni
Eğer dediğin doğruysa hafife alır 3 sene evli olduğunu senden saklamayı becerebildiyse o adam şuna başardım sevinci yaşıyordur muhtemelenAmacım kadını üzmek değil adamı üzmek. Canımı acitirsan canını acıtırım dedim hafife aldı beni
Biz daha ortaokuldayke en yakin arkadasimla Chat'ten birini isletmistik. Adam deli gibi asik oldu da seni bulacagim olaylarina girince korkup kesmistik. Bir birimiz bir birimiz yaziyorduk hic de anlamiyordu. Sanal dunyada herkes her istedigi karaktere burunebilir o yuzden ben aylar yillarca bu sekilde gorusmeyi hic anlamiyorum.
Bu noktada hepimiz içimize çekilip sorgu sual edicez sanırımÇıplak gözle görmediği adamın neyine yetiyormuş?
Evet sorunda burada zaten. Normal görmüyorum kendimi bu yüzden tedavi görüyorum. Ama o kendine çok fazla güvendi benimle oynadı şimdide benden kurtulmaya çalışıyor.Biliyordum böyle bir şeyin çıkacağını.
Bu adamla hic yüzyüze gelmedin değil mi?
Nasıl hayatının merkezine koyuyor ciddiye alıyorsun, hayatını bu kadar etkiliyor?
Sizin gibi insanlarda bana çok tehlikeli, sorunlu geliyor kusura bakmayın.
Bir hayale takılıp,kafanızda kuruyorsunuz. Sizin sevgiliniz falan da yok sonuç olarak.
Yuzyuze gorustun mu? Bundan baska bisey yazmayalim kafasi karjsiyoBöyle insanların canını yakamazsın. Eşi bıraksa yine bulur birini. Full benmerkezciler asla empati, acı ve hatta utanma hissi barındırmazlar. Alerji yapıyor.
Lan sesli güldüm. Bxbxvxvcxvvx
Onu da anlamamış ki adam kendi demiş düş yakamdan evliyim diyeBişi sorcam 3,5 sene sonra nasıl anlayabildiniz adamın evli olduğunu?
Ne derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.Bu noktada hepimiz içimize çekilip sorgu sual edicez sanırım
Kız görüşmemiş işteBaska seyler yazmayin iste. Son sayfada full "gorustunuz mu" sorusunun olmasi lazim ajshwhs
Kameradan el mi salladin?Ne derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.
Bu yazım dilinden anladığım, daha önce hiç ilişkisi olmamış, sanaldan yazisip yuzyuze bile gelmediği birine de aşırı anlamlar yüklemiş, sevgilim var diye onunla mutlu olmuş, sağlıksız duygular besleyen biri konu sahibi.Çıplak gözle görmediği adamın neyine yetiyormuş?
Halal olsun sana yusufi. Ama sen böyle herşeyi gecıstırecekmısınNe derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?