senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

birakisina

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
86
199
Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!

Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Konu başlığında ne anlatmak istediniz

'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Bu konuyu okuyan herkes de kocasından şüphe eder hatta belki boşanır bile. Ne de olsa akıllarda soru işareti bıraktınıZ

'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi diyesim geldi.
Bdv ye hani, bize niye soru işareti bırakıyosunuz?
Genelde sorun çözmek için yazılır

Cok isteyene yollayabilirim; bosanma evraklari, pis çorapları ve buruşuk gömlekleriyle 🤣🤣🤣🤣

X