- 4 Haziran 2013
- 12.200
- 8.416
- Konu Sahibi balbocegi35
bak sende benim konsantrasyonumu bozdunBir kac saate cikicam canim ozaman okumaya baslicam bole adapte olamiyom
Hee cok erkenciyimm yaa anca kalktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak sende benim konsantrasyonumu bozdunBir kac saate cikicam canim ozaman okumaya baslicam bole adapte olamiyom
Hee cok erkenciyimm yaa anca kalktim
allah kabul etsin canım, Kadir süresi uzun dimi ondan yabende okudum canım hepsini.. ağırlık çöktü..
Ben okudum canım allah kabul etsin inşallahhadi bakalim konumuz hayirli olsun
Amin canımokudum namazimi kildim ins herkezin duasi kabul olur kizlar cok saolun
Seni biliyorum takipte ediyorum canim bebek istiyosun uzun zamandan beri cokta arastiriyosun bu konuda Allah gonlune gore versin csnim benimYarin sıra bende önce hayırlı bi evlat istiyorum eşim azolu cuma günü önemli bi testi var inşallah sonuç güzel olur huzurlu bi yuva sağlıklı bi ömür istiyorum kardeşlerime hayirli kısmet rabbim den af diliyorum hepimizin duası kabul olsun inşalallah
Allah razı olsun canim Inşallah hepimiz dileğimize beklediğimize kavuşuruz cok istiyorum bakalım cuma ilerleme varmı gorcezSeni biliyorum takipte ediyorum canim bebek istiyosun uzun zamandan beri cokta arastiriyosun bu konuda Allah gonlune gore versin csnim benim
Amin kuns olur cok ama cok sevinirim senin icin yurekten soluyorumAllah razı olsun canim Inşallah hepimiz dileğimize beklediğimize kavuşuruz cok istiyorum bakalım cuma ilerleme varmı gorcez
Allah razı olsun canim Inşallah hepimiz dileğimize beklediğimize kavuşuruz cok istiyorum bakalım cuma ilerleme varmı gorcez
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah , aminnnnnnAmin kuns olur cok ama cok sevinirim senin icin yurekten soluyorum
Saol canım inşallahAmin kuns olur cok ama cok sevinirim senin icin yurekten soluyorum
Amin canimAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah , aminnnnnn
aynen . ben netten okudum hoca ile birlikte. makamını öğreneyim diye. 1 dk sürüyor 1 taneyi okumakK
allah kabul etsin canım, Kadir süresi uzun dimi ondan ya
50tane olarak paylaşalım bana sıkıcı geldi, kimse sıkılmasın hem,aynen . ben netten okudum hoca ile birlikte. makamını öğreneyim diye. 1 dk sürüyor 1 taneyi okumak
50tane olarak paylaşalım bana sıkıcı geldi, kimse sıkılmasın hem,