- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- Konu Sahibi balbocegi35
cnm daha bana sıra gelmediki kimse okumuyorbu kadar zaman okuyan insanlara haksızlık bu 1 liste bitsin çıkmak isteyen çıksın. kendisi okununca çıkmasın insanlar.Hakka giriyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm daha bana sıra gelmediki kimse okumuyorbu kadar zaman okuyan insanlara haksızlık bu 1 liste bitsin çıkmak isteyen çıksın. kendisi okununca çıkmasın insanlar.Hakka giriyorsunuz
cnm daha bana sıra gelmediki kimse okumuyor
bende öyle sabahtan hiç bir işimi yapmadan önce okuyorum sonra işlerimi yapıyorumsaçmalık ama ben bin bir emekle okudum o kadar duayı.Herkes liste bitmeden çıkmasın!!!!!!!!!!!!!!!
bende öyle sabahtan hiç bir işimi yapmadan önce okuyorum sonra işlerimi yapıyorum
bende listenin başından beri herkese okudum hani benim günümde bana okudum diyenler. neyin hakkı ya komikkbu kadar zaman okuyan insanlara haksızlık bu 1 liste bitsin çıkmak isteyen çıksın. kendisi okununca çıkmasın insanlar.Hakka giriyorsunuz
bende listenin başından beri herkese okudum hani benim günümde bana okudum diyenler. neyin hakkı ya komikk
yahu benim günümde başkasına diyorsunuz okur musun diye hala neyin hakkından bahsediyorsunuz. 1 kişi okumuş sadece bana. benim okuduğum 4 kişi nerede? hak iddia ederken kendinize de bir bakın yani. topiğin sahibi bile yok ortada. baştan söyleseydiniz yakomikliği yaşa o zaman ne diyim. sen bu olayda hak olmadığını iddia ediyorsan o senin fikrin.
yahu benim günümde başkasına diyorsunuz okur musun diye hala neyin hakkından bahsediyorsunuz. 1 kişi okumuş sadece bana. benim okuduğum 4 kişi nerede? hak iddia ederken kendinize de bir bakın yani. topiğin sahibi bile yok ortada. baştan söyleseydiniz ya
3 kişi ben okudum, zeynep arkadasın yerine okudum, birde mhnds diye bir arkadas okumus dün bnm günümdü bana hiç okuyan olmadı zaten bende okumuyorum artık
Ben bugünde okucam kimin günü oldugu önemli değilde..Sona kalan dona kaldı bu başlıkta ona üzüldm..
Neyse canım kadir süresinin ezberledim nerdeyse bu sayede..Her işte bi hayır vardır:)aynen canım aynen. hak geçmiyor nasıl olsa boşverrr
Neden sana kalsın ki..belliydi böyle olacağıda suç bana kaldı iyi mi