- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
- Konu Sahibi balbocegi35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinn , iyi yapmışsın
okudum cnm Rabbim dualrımızı kabul buyursun inşBen istedigimi hemen yazayim ozaman madem listenim basindayim
Maddi skntilarimizi atlatmak istiyorum
Bir bebegimiz olsun istiyorum
Evimdeki huxur hic bitmesin
Veeee hayirli bir evlat hayirli bir es hayirli bir kul olmak istiyorum umarim Allah gonlumuze gore verir kizlar
Tamam canım yazarım senide, Regl döneminde okuyabilirsin dua ama regl döneminde sıra sendeyse yer değiştirirsin namaz kılamayacağın için.benide eklerseniz sevinirim bende bugün başlayım inşallah.ama hastalandıgımız zaman nasıl olacak
tamam canım ama duhan suresi ve kadir suresi ayet okunabiliyor mu kur'an kursuna gitmiştimde bizim hoca okutmazdıTamam canım yazarım senide, Regl döneminde okuyabilirsin dua ama regl döneminde sıra sendeyse yer değiştirirsin namaz kılamayacağın için.
Türkçe mealini oku birinci sayfada verdim, kuran eline alma tabitamam canım ama duhan suresi ve kadir suresi ayet okunabiliyor mu kur'an kursuna gitmiştimde bizim hoca okutmazdı
Aynen canım bunlaryanlışlık olmasın diye yazıyorum yanlış anlamadım galıba...135 esma...100 kadir süresi..3 duhan okuyor herkes kişi başı bu sayılar degılmı..
tamam canımTürkçe mealini oku birinci sayfada verdim, kuran eline alma tabi
Gel kiscem grl sensiz olmaz
Olmaz tabii :) Sensiz de olmaz kuzumGel kiscem grl sensiz olmaz
Aynen benim için debenim icin gunaydin herkeze tunaydin
Tünaydın kızçee oh maşallah erkencisinbenim icin gunaydin herkeze tunaydin