- 4 Haziran 2013
- 12.205
- 8.417
- Konu Sahibi balbocegi35
Lily 86kim gelicekmiymiş?aminnnn isterseniz beni 16sına yazın lily86ıyı 15ine. öyle daha iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lily 86kim gelicekmiymiş?aminnnn isterseniz beni 16sına yazın lily86ıyı 15ine. öyle daha iyi olur
Hoşgeldin canım tabibende katılmak istiyorumm
Canım ilk sayfada detaylıca yazdım dualarıda yazdım bulamazsınız belki diye, llisteyide ilk sayfadan takip edebilirsiniz, yarın Krizantem arkadaşımız için okuyoruz, okuyanlar mesaj atsın yarınlisteyi yayınlarsan birde nasıl okuyacagız yazarsan sevinirım..
evet oda katılacak canım 15ine onu yazabilir misin beni de diğer güne yazarsın artıkLily 86kim gelicekmiymiş?
Tamam canımevet oda katılacak canım 15ine onu yazabilir misin beni de diğer güne yazarsın artık
15lily86 yı aldım canım 20sinde sen varsın. Yarın gelir dimi? Yarından itibaren başlıyoruzevet oda katılacak canım 15ine onu yazabilir misin beni de diğer güne yazarsın artık
gelir canım15lily86 yı aldım canım 20sinde sen varsın. Yarın gelir dimi? Yarından itibaren başlıyoruz
Hu huuu yarın başlasın dileklerimizgelir canım
Alındın listeyi takip et canımbende katılmak istiyorumm
İnşallah Aminn :)HAYIRLI OLSUN BU ARADA ALLAHIM HEPİMIZE ISTEDIGINI VERSIN INSALLAH AMIN KIZLARR
sağol tesekkurederım amınİnşallah Aminn :)
Sizde katılıcak mısınız?sağol tesekkurederım amın