- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- Konu Sahibi balbocegi35
Insallah duan gerçekleşirAmin kuzum inşallah dileğin kabul olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah duan gerçekleşirAmin kuzum inşallah dileğin kabul olur
Tamam canimYarın Krizantemden başlıyoruz canım okuyunca, okudum diye yazarsın sayılar herkes için aynı.
Insan yorgun olunca tabikide zor oluyor ama bence kilnmali ole bir doneme geldikki insanlar bole konulari bir cok anlamda yanlis yone cekiyorlar sen kendin icin kil Allah icin kil huzur un icin bende cooook uzun zamandan beri klmayan bir insanim ama uzun zamandan beri dusunuyorum neden klmiyorum diye grrcek anlamda bir neden bulamadim istege bagli bisey tabikide buİstedikten sonra yapamıycağın bişi yok kuzum, bende çok istiyorum namaz kılmak ama işten gelince yorgun oluyorum kılamıyorum
Öyle kuzum da şeytana uyuyoruz galibaInsan yorgun olunca tabikide zor oluyor ama bence kilnmali ole bir doneme geldikki insanlar bole konulari bir cok anlamda yanlis yone cekiyorlar sen kendin icin kil Allah icin kil huzur un icin bende cooook uzun zamandan beri klmayan bir insanim ama uzun zamandan beri dusunuyorum neden klmiyorum diye grrcek anlamda bir neden bulamadim istege bagli bisey tabikide bu
Uymayani gosterÖyle kuzum da şeytana uyuyoruz galiba
bilmem var mıdır kiUymayani goster
hos geldin canim sanirim namaz her defasinda kilicazbende katılabilir miyim? sırası olan mı namaz kılıyor herkese mi kılıyoruz tam anlamadım
Sırası oolan canım o gün namaz kılıyor, tabi katılabilirsin 15.01.15 iyi mi?bende katılabilir miyim? sırası olan mı namaz kılıyor herkese mi kılıyoruz tam anlamadım
Yok kuzum öle değil sıra kimdeyse o kılıyor kendi namazınıhos geldin canim sanirim namaz her defasinda kilicaz
Heee karistirmisimYok kuzum öle değil sıra kimdeyse o kılıyor kendi namazını
hos geldin canim sanirim namaz her defasinda kilicaz
Sırası oolan canım o gün namaz kılıyor, tabi katılabilirsin 15.01.15 iyi mi?
Eiii ozaman garii hos geldin aramiza beya ins bu konu hepimize hayirli olurhe anladım herkes kendisi için kılacak yani. uyar bana katılırım canım sıkılıyordu zaten bişeyler yapmak iyi gelir
Hos geldin canim konu sahibiyle anlasmak gerek ozaman canimbende katılırım...bence biraz bekleyıp liste bellı olunca başlasak olmazmı..13 okunacak kişiye 5 kişi okursa 1 hafta sonraki kişiye 8 kişi okursa bence adaletli olmaz...
aminnnn isterseniz beni 16sına yazın lily86ıyı 15ine. öyle daha iyi olurEiii ozaman garii hos geldin aramiza beya ins bu konu hepimize hayirli olur
Yok canım sıra kimdeyse o kılıyor namazınıhe anladım herkes kendisi için kılacak yani. uyar bana katılırım canım sıkılıyordu zaten bişeyler yapmak iyi gelir
16sı dolu canım haftaya pztsi boşaminnnn isterseniz beni 16sına yazın lily86ıyı 15ine. öyle daha iyi olur
Canım katılımlar var, sürekli dönücez zaten, normal sayı kotasının fazlasını okuycaz o yüzden farketmez ki 3/5bende katılırım...bence biraz bekleyıp liste bellı olunca başlasak olmazmı..13 okunacak kişiye 5 kişi okursa 1 hafta sonraki kişiye 8 kişi okursa bence adaletli olmaz...