Seni seviyorum ya da sevgilim demeyen erkek

Merhaba ben boşandım. Ama o hiç evlenmemiş. Evet çocuk severim falan söylüyor. Ama bağlanma sorunum falan var dedi. O nedir onu da anlamıyorum ama. Mesela memleketine gitti bi kez telefon etmedi. Ben demiyorum 10 saat konuşsun. Sürekli mesaj atıyor. Ben de başlarda umursamaz göründüm rahatsızlığımı dile getirmedim. Ama en son patladım ya bi beş dakika bile mi arayamazdın dedim. Diyor haklısın. Sürekli öpmek istiyor falan ama elimi bi le öyle gevşek arada tutuyor. Evine çağırdı gelemem dedim. Açıkçası rahatsız olmaya başladım. Yanılıyor muyum bilmiyorum. Benim seviyorum desin demesinden kastım deli divane aşk değil ama sevgili gibi olalım istiyor fakat sevgili gibi davranmıyor. Haksız mıyım?
İğrenç zihniyetli pisliğin teki.
Bunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
Evet zor. Evet seninle de uğraşmıyor zaten. Ayrıca seninle yaşadıktan sorma hesap vermesi gereken kimse yok gözüyle bakıyor, çünkü daha evvel deneyimlediğin için kaybın olmayacağını düşünüyor bu yüzden iğrenç biri.
belki sevgilisi var onunla yapamadıklarını senden talep ediyor.
Ya sorun şu ki cinsellik konularına getiriyor. Ama elimi tutmakta bile çok çekimser. Zaten ben ona illa sevgili olalım şöyle olsun böyle olsun demedim ki. İstemiyorum bu şekilde dedim. Sana mecbur da değilim muhtaçta. Diyor sen çok acelecisin. Ya ben demedim ki sana konuyu buralara getir ya da eve gidelim. Bana asker arkadaşı gibi davranıp sonra da eve gidelim öyle saçma ki.

Dediğim gibi işte çekindiğinden değil istemediğinden elini tutmuyor. Cinsellik istediği için de mevzuyu oraya çekip eve götürmeye çalışıyor. Sen
Kesinlikle haklısınız. Ama anlayamıyorum konuları kendisi açıyor. Annem seni tanısa çok sever diyor. Çok iyi bir anne olursun diyor. Ama yine de uzak duruyor. Ben başta çok erken diye fevri davranıp bir şey demedim. Fakat içten içe rahatsız oldum. Zaten benim başımdan kötü bir tecrübe geçmiş üzülmüşüm. Belki o istese evlenmek ben istemeyeceğim. Zaten böyle bir şeyin konusunu açmadım da. Ama bir türlü sevgili miyiz yoksa asker arkadaşımı çözemiyorum. Dün de zaten ona muhtaç olmadığımı. Değer vermeyen birini de istemediğimi söyledim. Bugün hiçbir şey yazmadı ben de yazsa bile resmî durmayı düşünüyorum.

Annem seni sever, anne olursun bunlar hep senin aklını çelmek için söylenen şeyler. Bir ay için aşırı fazla iğreti sözler. Eminim annesi boşanmış kadın istemem kafasındadır.
Kadına kadın olduğu için değer veren adam böyle ikircikli davranmaz. Merak eder, arar, seninle ilgili şeyler öğrenmeye çalışır, eve nasıl atarım planı yapmaz. haddimi aştıysam kusura bakmayın. Bu adamın zihni bakire değil.

Canım ciddi ilişkiyi geçtim normal bi ilişki de olamıyor. Benden beklentileri sanki eşitim ya da nişanlısı gibi. Ama davranışları sanki ben onun asker arkadaşıyım.

Ama canım konu sahibesi ortada karşılıksız çek var bence. Sen ilgi, sevgi sun, aranızda ilişki yok şeklinde davrandığı halde ilişkide gibi davran, sadakat sun, cinsellik de sun peki de sen karşılığında ne alacaksın? Hiç. Adam herhangi bir şey vaad etmeden, sorumluluk almadan senden tek taraflı ilişki bekliyor?? Seni sömürüyor, duygularından istifade ediyor.

Dediğim gibi 1 ay daha ver içinde kalmasın. Sonra al karşına konuş, iklimi z de yetişkinin, 2 ayda ne isteyip istemediğimizi anlayacak durumdayız benimle ciddi bir ilişki yaşamak istiyor musun istemiyorum de. Ik mık ederse boşver ittir et bu herifi.

Merhaba ben boşandım. Ama o hiç evlenmemiş. Evet çocuk severim falan söylüyor. Ama bağlanma sorunum falan var dedi. O nedir onu da anlamıyorum ama. Mesela memleketine gitti bi kez telefon etmedi. Ben demiyorum 10 saat konuşsun. Sürekli mesaj atıyor. Ben de başlarda umursamaz göründüm rahatsızlığımı dile getirmedim. Ama en son patladım ya bi beş dakika bile mi arayamazdın dedim. Diyor haklısın. Sürekli öpmek istiyor falan ama elimi bi le öyle gevşek arada tutuyor. Evine çağırdı gelemem dedim. Açıkçası rahatsız olmaya başladım. Yanılıyor muyum bilmiyorum. Benim seviyorum desin demesinden kastım deli divane aşk değil ama sevgili gibi olalım istiyor fakat sevgili gibi davranmıyor. Haksız mıyım?

Şu anlattıklarınız yeni bir ilişki için doğru adımlar değil gibi duruyor.

Evet öyleyiz ama canım sözcüğünü bile zorla söylüyor. Yani yapmacık olduğunu hissediyorum.
Bence neyin ne oldugunu bilecek ve dogru yorumlayacak yasta ve olgunluktasınız. Gercekten sevdigini hissettiriyorsa boyle seylere gerek yok, benim babam da sevmez öyle seyleri hic duymadım bir gun anneme samimi ve güzel sözler söyledigini, annem de der zaten baban odun diye :D kisiden kisiye degisiyor boyle seyler, eve gittiginde ara diyorsa, sen haber vermediginde o yazıyorsa ya da sevdiginin göstergesi seyler yapıyorsa suslu laflara göz boyamalara gerek yok bence; ama yine de ben sizin durum icin ne biliyim, cok da sevgi dolu gibi gelmedi yani

Biraz eşime benzettim. Eşimde böyleydi. 5 6 ay sevgilim aşkım demedi hatta seni seviyorum da demedi. Ama hissettirdi. Bazen 'aa öldüm mi acaba karşımda melek görüyorum ' gibi iltifatlar ediyordu. Yinede seni seviyorum diyemiyordu. Ben sordum Bi gün buna, neden söylemiyorsun yoksa beni sevmiyor musun?, diye oda ben söyleyemiyorum dedi. Pek alışık değilim falan filan dedi. 1 hafta sonra seni seviyorum demeye başladı (ama nasıl mutlu oldum anlatamam) o günden beri sürekli seni seviyorum der. Bence bu durum iç dünya ile alakalı. Bi ona sorun derim
benimki de öyle. surekli demez ama hissettirmesi önemli. söyledigi zaman cok mutlu oluyorum :KK36:

Şimdi canım ablacım bunu yaşayan boşanmış bir erkek arkadaşım var, 2 çocuğu da var asla evlenmek veya ciddi ilişki istemiyor, gunubirlik ilsikiler yasiyor. Lakin bunu karşısındaki kadına net şekilde söylüyor, kimseyi kandırmıyor. Buna ilgi gösteren biri olmuştu, kıza net şeklide ben ciddi ilişki istemiyorum, sen de düzgün bir kızsın bu iş olmaz demiş. Şerefli, vicdanlı bir erkekse her şartta karşıdaki insanın duyguları kırılmasın diye çıkar doğruyu söyler. Kaldı ki konu sahibesi boşanmış bir insan tekrar darbe kaldıramaz.

Ama bu konudaki adam o kadar şerefsiz ki hem düzgün bir ilişki niyeti yok, hem de konu sahibesinin duygularından faydalanmak için evine çağırıyor. Konu sahibesi gitmeyince de 3 maymunları oynuyor. Adam eşşek mi ki görmesin bu kizin duygularinin oldugunu, münevver sevgilim diyorum diyor herif hala zırvalıyor bir şeyler. Düzgün bir erkek olsaydı çoktan ben ciddi ilişki istemiyorum bu iş olmaz Münevver kendi yoluna git demişti. Bu adam çok çok şerefsiz.
Öyle tabii cherrym de ne bileyim yıllar evvel bir tanıdık vardı. Adam astsubaydı. Hemşire ya da öğretmen olmazsa ciddi yaklaşmam diyordu. Bunlar kurmay olunca da doktor avukat vs bakıyorlarmış. O aklıma geldi. Asker ya da komiser falansa dedim konu sahibesinin işi hoşuna gitmemişse sağa sola yan çiziyordur diye düşündğm ama kariyerim iyi diyor. Adam clint eastwood sanıyor sanırım. Cool takılayım peşimden koşsunlar.

Öyle tabii cherrym de ne bileyim yıllar evvel bir tanıdık vardı. Adam astsubaydı. Hemşire ya da öğretmen olmazsa ciddi yaklaşmam diyordu. Bunlar kurmay olunca da doktor avukat vs bakıyorlarmış. O aklıma geldi. Asker ya da komiser falansa dedim konu sahibesinin işi hoşuna gitmemişse sağa sola yan çiziyordur diye düşündğm ama kariyerim iyi diyor. Adam clint eastwood sanıyor sanırım. Cool takılayım peşimden koşsunlar.

Onlar zaten apayrı bir kategori :olamaz: :KK51: ama bu konudaki abi de farklı kafadan sakat bir kategori:olamaz: Al birini vur ötekine yani. Senin kategoridekilerden iyi kötü birine koca oluyor, bu adamdan o da olmuyor

Onlar zaten apayrı bir kategori :olamaz: :KK51: ama bu konudaki abi de farklı kafadan sakat bir kategori:olamaz: Al birini vur ötekine yani. Senin kategoridekilerden iyi kötü birine koca oluyor, bu adamdan o da olmuyor
Hahahahhah aklıma ne geldi. Yurtdışında görevdeyken kurmaylardan birinin hanımıyla tanıştım. Astsubayları vardı 2 tane. Birinin eşi 2 yıllık yüksekokul , ötekininki 4 yıllık fakülte mezunuymuş. Bil bakalım kurmayın hanımı kiminle biraz daha yakındı? 😁😁😁😁😁😁

Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
1 ayda ne sevgisi :olamaz:
yoğun hisler oluşmuş olabilir ama seviyorum filan ne bileyim bana erken geldi.
ikincisi sen böyle yoğun hissetmiş olabilirsin ama o hissetmedi daha demek ki, bekle bakalım zorlama kendi içinden gelmiyorsa senin ittirmenle seni seviyorum aşkım sevgilim dese daha mı hoş?

sizde sevgi açlığı mı var? yeni mi boşandınız, yenı mı aldatıldınız vs ?
neden daha 1 aydır beraber olduğunuz erkeğe sevgılım vs dıyıp onun da bu sekilde demesi konusunda diretiyorsunuz.
biraz rahat olun da o merak etsın sizin onunla ilgili ne dusundugunu, onu nereye koyduğunuzu.
Bazı ınsanlar duygularını hemen belli edemezler, fazla ustune dusmenız de onu gerer.
ama burdaki olayda ben aramayı sevmem vs ne demek?
hayatında baska bırı/ birileri olabilir veya boyle takılmayı sevıyor olabılır.
kendi değerinizi dusurmeyın, size deger veren kısılerle beraber olun veya onla takılmak hosunuza gıdıyorsa sadece takılın!
hak ettıgınden fazla deger vermeyın

1 ayda ne sevgisi? "Seviyorum" kelimesi sizin için bu kadar basit mi? Bu kadar içini boşaltmayın, basitlestirmeyin bazı kelimeleri.

Ayrıca çocuğun amacı sadece cinsellik

Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Amaci yatak,mesefa koy bundan adam olmaz

O anlayış göstermenin de sonu yok bence, bu herifi 10 yıl beklesen 10 yıl ciddi ilişki kıvamına gelmez. Misal Petek Dinçöz yıllarca bekledi evlenmek için o rezil adamla evlenince de şiddet görüp boşandı :KK51: Gül gibi kız kendini ziyan etti bence, bu herif altından yapılma mıydı, başka erkek yok muydu ki yıllarca bekledi....:ruh: Çok bekleyince de bazı şeylerin hevesi, heyecanı kaçıyor aynen gazı kaçan gazoz gibi zaten tadı olmuyor.Bekle bekle 10 yıl beklersin böyle tipleri yani adamlar rahat çünkü sorumluluktan kaçıyor

Can Tanrıyar denen adam da iğrenç bir herif ayrıca kamu spotu da yapayım buraya
herkesin kendine göre yaşayış tarzı var sonuçta. aslında kendimize göre birini bulsak ortada problem kalmıyor.

Sevdiğini düşünmüyorum. Seven kişi kesinlikle gösterir, ya sözle ya hareketle.

Canıms sana söyleyeyim, bu adam ciddi ilişkilere pek sıcak bakmayan daha çok takılma,seks vb.yaşayıp gününü geçiren birisi.

Canıms sana söyleyeyim, bu adam ciddi ilişkilere pek sıcak bakmayan daha çok takılma,seks vb.yaşayıp gününü geçiren birisi.(

İlişkiden beklentinize bağlı. Ben böyle bir ilişki istemezdim. Nişanlım bana ismimle hitap edince garibime gidiyor. Aşkım canım cicim modunu seviyorum.

Back
X