- 17 Şubat 2015
- 8.503
- 23.141
- 548
- Konu Sahibi Munevvergul
İğrenç zihniyetli pisliğin teki.Merhaba ben boşandım. Ama o hiç evlenmemiş. Evet çocuk severim falan söylüyor. Ama bağlanma sorunum falan var dedi. O nedir onu da anlamıyorum ama. Mesela memleketine gitti bi kez telefon etmedi. Ben demiyorum 10 saat konuşsun. Sürekli mesaj atıyor. Ben de başlarda umursamaz göründüm rahatsızlığımı dile getirmedim. Ama en son patladım ya bi beş dakika bile mi arayamazdın dedim. Diyor haklısın. Sürekli öpmek istiyor falan ama elimi bi le öyle gevşek arada tutuyor. Evine çağırdı gelemem dedim. Açıkçası rahatsız olmaya başladım. Yanılıyor muyum bilmiyorum. Benim seviyorum desin demesinden kastım deli divane aşk değil ama sevgili gibi olalım istiyor fakat sevgili gibi davranmıyor. Haksız mıyım?
Evet zor. Evet seninle de uğraşmıyor zaten. Ayrıca seninle yaşadıktan sorma hesap vermesi gereken kimse yok gözüyle bakıyor, çünkü daha evvel deneyimlediğin için kaybın olmayacağını düşünüyor bu yüzden iğrenç biri.Bunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
belki sevgilisi var onunla yapamadıklarını senden talep ediyor.
Ya sorun şu ki cinsellik konularına getiriyor. Ama elimi tutmakta bile çok çekimser. Zaten ben ona illa sevgili olalım şöyle olsun böyle olsun demedim ki. İstemiyorum bu şekilde dedim. Sana mecbur da değilim muhtaçta. Diyor sen çok acelecisin. Ya ben demedim ki sana konuyu buralara getir ya da eve gidelim. Bana asker arkadaşı gibi davranıp sonra da eve gidelim öyle saçma ki.
Dediğim gibi işte çekindiğinden değil istemediğinden elini tutmuyor. Cinsellik istediği için de mevzuyu oraya çekip eve götürmeye çalışıyor. Sen
Kesinlikle haklısınız. Ama anlayamıyorum konuları kendisi açıyor. Annem seni tanısa çok sever diyor. Çok iyi bir anne olursun diyor. Ama yine de uzak duruyor. Ben başta çok erken diye fevri davranıp bir şey demedim. Fakat içten içe rahatsız oldum. Zaten benim başımdan kötü bir tecrübe geçmiş üzülmüşüm. Belki o istese evlenmek ben istemeyeceğim. Zaten böyle bir şeyin konusunu açmadım da. Ama bir türlü sevgili miyiz yoksa asker arkadaşımı çözemiyorum. Dün de zaten ona muhtaç olmadığımı. Değer vermeyen birini de istemediğimi söyledim. Bugün hiçbir şey yazmadı ben de yazsa bile resmî durmayı düşünüyorum.
Annem seni sever, anne olursun bunlar hep senin aklını çelmek için söylenen şeyler. Bir ay için aşırı fazla iğreti sözler. Eminim annesi boşanmış kadın istemem kafasındadır.
Kadına kadın olduğu için değer veren adam böyle ikircikli davranmaz. Merak eder, arar, seninle ilgili şeyler öğrenmeye çalışır, eve nasıl atarım planı yapmaz. haddimi aştıysam kusura bakmayın. Bu adamın zihni bakire değil.