seni ayın karanlık tarafında göreceğim ne demek?

KIRIK_KALP90

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
150
25
13
31
Pink Floyd hayranı biriyim bu şarkısını da çok severim fakat anlamını bilmiyorum mantık yürütemedim... Merak ettiğim için soruyorum başka sebebi yok. Teşekkür ederim...

Eşim paylaşım yapmadı bu sözü sadece meraktan soruyorum dinlediğim birşeyin anlamını merak ettim sadece

Son düzenleme:
Değil özellikle belirttim siz sanırım buradan hiç çıkmıyorsunuz beni bile hatırlıyorsunuz ayda yılda bir girdiğim halde

Senin konular hic bitmedigi gibi zil konundan sonra seni unutmak ne mumkun :deli: en son hatirladigim da butun insanlar senin icin tehlikeliydi :KK53: insan dedim bak vallahi kotu bir niyetim yok bel alti deme yine :KK17:

Senin konular hic bitmedigi gibi zil konundan sonra seni unutmak ne mumkun :deli: en son hatirladigim da butun insanlar senin icin tehlikeliydi :KK53: insan dedim bak vallahi kotu bir niyetim yok bel alti deme yine :KK17:
Birincisi zile basma olayı birkaç ay önce oldu komşunun eşi buraya taşınınca bitti ama yan komşusu eşime alenen asılıyor du ama artık bu sorunu çözdüm artık kapiya çıkma olayı da kalmadı yani bu konu kapandı benim için ama siz hala aynı yerdesiniz ben bile unuttum siz unutamiyorsunuz bukadar takıntılı olmak iyi değil. İkincisi kimse benim için tehlikeli değil olamaz da Allahtan başka kimseden korkum yok. Üçüncüsü farzedelimki ben bu konuları çözüme kavusturamadim bu konu benim hemcinsim olan birini nasıl mutlu edebiliyor gerçekten şaşırtıcı ve inanılmaz... Hala kendinizce birseyler yazıp cizmissiniz seviyeli olmaya davet ediyorum sizi.

Back
X